Kizlar merhaba.
Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.
Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.
Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var