2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim sancilar dustu kizlar ama tabi yarina kadar yatmam gerekiyomus. Gece de boyle bir problem olmazsa yarin cikabilcem.

Hissettigim agri yok ama gobegimin tas gibi olma durumu var @Bktaygn
Canim cokkk gecmis olsun yeni okuyorum baya cikmis sancin. İnsallah ilk ve son olur bebisin vaktinde gelir canim. Bir yandan da onlem aliniyor oyle dusun ve icini ferah tut rabbim sifa versin insallah size.

Birde baston bebek arabası almayı düşünüyoruz herkes travel sistem de alsa sonra baston alıyor. Var mı memnun kaldığınız bi marka kızlar?

Kizlar merhaba.

Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.

Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.

Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var
Canim gecmis olsun dualarim sizinle insallah yavrun iyi olucak gonlunu ferah tut allah yardimciniz olsun

Yine basladik :(
20181103_013833-1.webp

Kizlar merhaba.

Açılışı yaptim, dun 35+ 3 te dogum yaptim.

Çarşamba gunu saglik ocaginda tahlil ysptirmistim. Persembe yani dun sonuçları kendi doktoruma gosterdim. İlk defa tsh yuksek çıktı ve idrarda da protein kacagi vardı. Nst ye girdim kalp atislari normaldi, sanci yoktu. Doktor preeklemsiden şüphelendiği icin 24 saatlik idrar tahlili istedi bir de tsh icin yeni bir tahlil istedi. Kan verdim sonucu 2 saat sonra cilacakti ben de hastanrnin yakininda ablam var ona gectim.beklemek icin.

Gittim kahvalti uaptik biraz uzandjm basim donmeye basladi. Soguk soguk terledkm midem bulandi istifra ettim kasiklarima da gaz sancisi gibi bri sanci girdi. Hemen hastaneye döndük doktor tansiyonu olcti 16ya cilmisti ultrasona aldi direk yuzu degisti kalk hemen nstye cikiyoruz dedi, beni aldi cilsrdi nstye kendi bağladi ve direk ameliyathaneyi hszirlayin dedi. Megerse plesenta erken ayrilmis, icerde kanama baslamis bebegin kalp atışları yavaslamisti. Resmen beni bes dk içinde sezeryana aldı. Bi ustumu ciksrdigi hatirliyroum gerisi flu
Bebek icerde oksijensiz kalmis hemen kuvoze almkslar. Simdi hala solunum cihazina bagli. Dune gore daha iyi durumda.
Dualariniza ihtiyacimiz var
Canim hayirli olsun bebegin de sen de sagsalim kurtulmussunuz cok sukur. Ne guzel ki farkedip hemen gitmissin ve hemen mudahale edilmis:dua: insallah en yakin zamanda da bebisini alip sagsalim eve gideceksin:dua:

Bu tansiyon mu sancı mı oluyor
70 yazan sanci, onun altindaki benim kalp atisi,kirmizi olan bebek kalp atisi,
Sanci mi basladi yine? Insallah bir an once durdurulur vaktiyle gelir oglun canm:dua:
Bir duruyo bir basliyo anlamadim neden. Igne,hap, vajinal progestan,agizdan progestan her seyi verdiler

Allah yardımcın olsun. Senin ufaklık aceleci çıktı.

kafasikarisikogretmen kafasikarisikogretmen doğum kısmını hayırlısı ile atlatmışsin insallah bebisinde solunum sorunu hallolur hemencecik, ikinize de geçmişler olsun.

Diğer erken doğum tehlikesi olan arkadaşlarda bebislerine vaktinde kavuşursunuz/kavuşuruz inşallah.
Sagol canim, doktora gelmesem anlamam ama bebek toplaniyor der otururum.

Kesilcek insallah canim o sancilar cok zor biliyorum ama sonu guzel olsun.Cigerleri icin neden igneyi vurmuyolar onu anlamadim ben ilk yattigimda vurulmustum hemen zaten 2 doz oldugu icin ilkini hemen vurmuslardi.
Bi igne yaptilar ama ciger icin miydi bilemedim cunku doktor sonra yapcaz onu demisti. Bi sorarim tekrar hemsire gelince

Benim bebiş de dogum pozisyonuna geçmiş, sancilarin olur artik dedi, bende oluyor dedim, sıklaşirsa gelirsin dedi. 39 haftayi tamamlamis olarak 30 kasım a dogum icin gün verdi. Bebek bir hafta önde yine. Kaşıntı için alerji ilaci ve iki krem verdi. Bir de gebelik kolestazi olup olmadığını anlamak icin tahlil istedi. Insallah yoktur.

70 yazan sanci, onun altindaki benim kalp atisi,kirmizi olan bebek kalp atisi,

Bir duruyo bir basliyo anlamadim neden. Igne,hap, vajinal progestan,agizdan progestan her seyi verdiler

Sagol canim, doktora gelmesem anlamam ama bebek toplaniyor der otururum.
Hay Allah.. insallah yoluna girecek ne gerekirse yaparlar endiselenme:dua:

1 haftadır girememiştim neler olmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. Herkesin evladını sag salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Bende dün gittim doktora ilk defa nst bağlandım bişey çıkmadı. Herşey gayet yolundaydı taa ki tansiyon ölculene kadar tansiyon yüksek çıkınca apar topar idrar tahlili istedi. Allahtan protein çıkmadı yoksa acil doğuma alcam demisti. Şimdi devamli kontrol ediyorum tansiyonumu. Doktor 36 ya kadar dayan sonrası önemli değil alırız hemen doğuma dedi.

Zamanında gelecekler :) öyle de oldu :) sen sondayı sormuşsun ben istemeyecem sen de istemeyebilirsin dr ısrar ederse de uyuştuktan sonra takıp işlem bitince çıkarsınlar hissetmezsin hatta uyuşukluk geçtikten sonrada hissetmezsin korkma acıdı diyenler sanırım takarken zorlamışlar o nedenle acımıştır çıkarken
oyle istemeyebiliyoruz yani cnm
sorarim ben uyusturduktan sonra takarmisiniz derim.insallah oyle yaoarlar.

Canim ben vücuduma biri deydigi zaman kaskatı kesiliyorum ne sonda taktira bildim ne muayene olabildim doktorumun durumumu bu bi hastalık diyerek sezeryan oldum sondayi dahi taktiramadim anesteziden sonra taktılar çıkartırken okadar kasilmama ramen hic birşey hissetmedim hatta bitimi yani dedim hemşireye hic korkma yani birşey hissedilmiyor
insallah benim de anesteziden sonra takarlar ki hissetmem cnm
bende cok kasilirim.
tedavi gordugum zmnlar alttan muayene edildigimde hep kasardim kendimi.
asilamalarimda da kasardim da acirdi.
canim da tatlidir benim malesef.
hatta esimle iliski sirasinda bile agri yasarim ben bazen.
bunun icin zaten psikologa gitmeyi dusunuyorduma ama bebek calismalarindan dolayi gidemiyordum.
hatta bu yuzden cocugum olmuyor diye dusundugum de olmustu vajinismus falan saniyordum kendimi degilmis.ama malesef duzelmedi gidicem bebek toparlaninca.
kasilmamak lazim ama ben hic beceremiyorim.

Bende duydum sari tulbent olayini ilginc ne alaka almasi emzirerek olmuyor zaten:)) esin kendni dusunyr bende oleyim ya onemli degil benim icinde valiz almama gerek yok :)
valla ya hatta baskalarjmda gorup iyy derdim otle boyle sari degil cunku :-)
ama ben de kullancam mecbur :-)
tulbent icinde kirmayim diyorum.
hic sorma esim cok onem verir oyle seylere ama ben pek rahatimdir kimse umrumda olmaz :-)

Back
X