2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde etle pek aram yoktur canım köfteyi severim bol bol yiyorum. Diyetisyen günde 5 köfte ye demişti. Hergün olmasada haftada 4 gün mutlaka yiyorum. Sende köfte şeklinde tercih edebilirsin istediğin şekilde baharatlandırırsın falan. Izgara şeklinde pişirip tabi daha sağlıklı. Ben tost makinesinde fırında yada yanmaz tavada kısıık ateşte pişiriyorum
Fırında yağlı kağıda koyuyorum ben de hem hafif oluyor kokusu da olmuyor

Sağolun kızlar aslında rahatladım biraz yoksa kendimi suçlayıp durdum gün boyu kendime bakmadım o yüzden böyle oldu diye. 30. Haftada 1600 gr di. O zaman da vasat bir Bebek yanı kilosu normal seviyede demişti. Bu hafta da böyle söyleyince üzüldüm. Eşim de dikkat et artık kendine eti artır dedi bakalım hiç de aram YÖK et yemekleriyle :kusmuk:sizler nasıl tüketiyorsunuz et yemeklerini ne tur pişirme yapıyorsunuz. Ben ne yaparsam yapayım sert oluyor :oops:
Vasat bir bebek mi :/ o ne bicim bir tabir yav gerçekten bir doktor mu bunu söyleyen? 30+6 da 1750 gr di bebegim doktor gayet iyi dedi. Sıkma hic bence canini.

Sağolun kızlar aslında rahatladım biraz yoksa kendimi suçlayıp durdum gün boyu kendime bakmadım o yüzden böyle oldu diye. 30. Haftada 1600 gr di. O zaman da vasat bir Bebek yanı kilosu normal seviyede demişti. Bu hafta da böyle söyleyince üzüldüm. Eşim de dikkat et artık kendine eti artır dedi bakalım hiç de aram YÖK et yemekleriyle :kusmuk:sizler nasıl tüketiyorsunuz et yemeklerini ne tur pişirme yapıyorsunuz. Ben ne yaparsam yapayım sert oluyor :oops:
Ben oğlumda herşeyi yiyordum ama şimdiki hamileliğim en başından buyana berbat canım et tavuk balıktan tiksindim yiyemiyorum hep kokuyor bana başkasının yaptığınıda yiyemiyorum maalesef bende nohut kurufasülye ve kaşardan protein almaya çalışıyorum maalesef demir ilacımı düzenli içiyorum

Kizlar bu mide yanmasi beni öldürecek uyuyamiyirum. Kusmaktan kan geldi bogazimdan oyle aci ki anlatamam. Bir de kustukca kasiklarima felaket agRi saplaniyor kalkamıyorum ayaga. Napcam böyle ya allahim su 3 hafta da bi gecseydi. 37e razıyım

Kizlar bu mide yanmasi beni öldürecek uyuyamiyirum. Kusmaktan kan geldi bogazimdan oyle aci ki anlatamam. Bir de kustukca kasiklarima felaket agRi saplaniyor kalkamıyorum ayaga. Napcam böyle ya allahim su 3 hafta da bi gecseydi. 37e razıyım
Cnm ben hamileliğin başından beridir çekiyorum son bir aydır aşırı aşırı yanmadan kusmaya başladım rennie içiyorum şuan en iyi gelen o hatta günde bir şişe bitirdiğimi biliyorum öyle kötü evde varsa iç yoksa dr söyle yazar sana da gönül rahatlığıyla kullan bir zararı yok

Canm gevms olsun arada benimde oluyor cekilcek gbi degil şu son haftalara gelsekte rahatlasak artk

Bugün kasıklarımda çok baskı vardı inşallah benim sıpa kilo almistir da ondandır, nefes alıp verirken sanki koşuyorum gibi şu an, bir de aşırı sertleşti yavrum niye bilmiyorum. Yoruldum ben de artık, sanki birden yüküm 2 kat olmuş gibi :(
Allah sonumuzu hayreylesin inşallah...

Bende gün iyi bi gün kötüyüm artık öyle böyle tamamlıyacağız bi şekilde. Dün çok bel ağrım vardı namazı bile oturarak kıldım bugünde sanki hamile değilim :)) yarın ne olacak bakalım :)

Benimde 1 aydır geçmeyen bir öksürüğüm var delircem artık nasıl sezeryan olucam bu öksürükle acaba bilmiyorum yani rabbim hepimize şifa versin canım

Benim Uşak da aynı şu an öyle kıpır kıpır ki gel de uyu :) gündüz de aksine çok sakin hatta bazen korkuyorum neden hareket yok diye. Uyumak için yattığımda başlıyor tepinmeye sıpa ya :) benim bin hamileliğimde en çok çektiğim gaz ağrısı oldu. Uzun zamandır gaz yapan yiyeceklerden uzağım şifa olsun diye yiyorum ama az az . Bugün yine ne dokunduysa felaket gaz ım var İnşaAllah artmaz ağrım eşim de çalışıyor :/

Kızlar iyi geceler.benim minnoş çok mu büyüyor acaba hareketlerim baya kısıtlandı bu hafta, çok hantallastim :-( akşam üzeri bizi bir korkuttu aklim cikti.esim gelmeden 5 de kipirdiyirdu, eşim geldi yemek yedik falan filan saat 9 a kadar karnımı açıp izlememize dinlememuze rağmen tık yok.hic kıpırdamadı :-( hastaneye gittik kadın doğum başka hastaneye taşınmış, taşındığı yere giderken taklalar başladı bizde eve döndük.eve geldik kocama sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım.cok korktum çok.bir an önce dogsa mi artık dedim.

Benimde 1 aydır geçmeyen bir öksürüğüm var delircem artık nasıl sezeryan olucam bu öksürükle acaba bilmiyorum yani rabbim hepimize şifa versin canım
1 aydir suren bi oksuruge doktor antibiyotik vermedi mi .cok uzun bi sure.hem de oksururken gobegin acimiyor mu.ben bazen nefesim darakirken otomatikmen oksuruyorum gobegim aciyor.

nasıl ya hep erkek mi demişler ultrasonda da kız doğmuş.bizim de öyle olmasın şok olurum ya he şeyi erkek bebeğe göre aldım

kişiden kişiye değişiyor doğum şekline göre değil de. ama genelde sezaryen de az oluyor diyorlar ki benim ilk doğumum sezaryendi kanamam 3. bu. falan azaldı. ama ilk gün kesinlikle hasta bezi lazım
Valla hep erkek denmiş son zamanlarda günü geçince kız denmiş ama herşeyi almışlar iş işten geçmiş yani ☺️ umarım bizede böyle sürpriz olmaz beklediğimiz gelir,s ağlıklı sıhatli inşallah☺️:KK200::emir_bebek:

Valla hep erkek denmiş son zamanlarda günü geçince kız denmiş ama herşeyi almışlar iş işten geçmiş yani ☺️ umarım bizede böyle sürpriz olmaz beklediğimiz gelir,s ağlıklı sıhatli inşallah☺️:KK200::emir_bebek:
Amin canım. Değişik bir heyecan oda ya :)) nasıl o zamana kadar karıştırmışlar çok değişik

Kızlar iyi geceler.benim minnoş çok mu büyüyor acaba hareketlerim baya kısıtlandı bu hafta, çok hantallastim :-( akşam üzeri bizi bir korkuttu aklim cikti.esim gelmeden 5 de kipirdiyirdu, eşim geldi yemek yedik falan filan saat 9 a kadar karnımı açıp izlememize dinlememuze rağmen tık yok.hic kıpırdamadı :-( hastaneye gittik kadın doğum başka hastaneye taşınmış, taşındığı yere giderken taklalar başladı bizde eve döndük.eve geldik kocama sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım.cok korktum çok.bir an önce dogsa mi artık dedim.

Surekli yasadigim bi korku bu benim. O kdr iyi anlıyorum ki. Uzun sure hareket etmedigi oluyor kac kez hastaneye gittik bu sebeple. Sonra hic beklemedigim bi anda basliyor. Bazen kendime kiziyorum kotu dusunerek kotuyu mu cagiriyorum acaba diye ama kaygilanmamak elde degil. Sag saglim kucagimoza alalim ins

Back
X