- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.101
Bendede oldu karnm sertti agri vardi sonra uzannca gecti yalanci sancyms megersem hayallerm yikildi beklyrz bakalmBen de olmuyordu olsa da az olurdu bugün yoğun yaşadım umutlandım geliyor diye ama boşuna heveslenmeyeyim madem
Anlattıklarını okudukça benden önce doğum yapmana sevinirim İnan ki bi an önce ayaklanıp eşinin yanına evine dönmeni isterim açıkcası. Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin İnşaAllahBendede oldu karnm sertti agri vardi sonra uzannca gecti yalanci sancyms megersem hayallerm yikildi beklyrz bakalm
cnm kasilma dogum belirtisi degil diye biliyorum ben ama yanlis mi dogru mu biliyorum bilmiyorum.Ben de olmuyordu olsa da az olurdu bugün yoğun yaşadım umutlandım geliyor diye ama boşuna heveslenmeyeyim madem
cnm ideal kiloda bence bebegin zaten.Bu arada 39+0 dı bugün 3150 gr çıktı. Doktor iyi dedi ama minnak olacak sanırım bizim sıpa. Zaten ben ve benim taraf minyon tipliyizdir. Eşim de öyle o yüzden kiloyu pek takmıyorum sizlerde nasıl
gonlunce olsun cnm insallah.Bendede oldu karnm sertti agri vardi sonra uzannca gecti yalanci sancyms megersem hayallerm yikildi beklyrz bakalm
Doğum belirtisidir diye demedim canım ama yaklaştığının belirtisidir diye dedim o da olmuyorcnm kasilma dogum belirtisi degil diye biliyorum ben ama yanlis mi dogru mu biliyorum bilmiyorum.
benim bildigim bele vuran adet agrisi sanci oluyo onu da yasiyorim ama duzensiz.duzenli bi sanci olmasi gerekiyo gittikce sıklaşan ve artan.doktor da boyle demisti bana.
Normal doğum beni korkutuyordu anca alıştım cesaretlendim minnak olması benim için daha iyicnm ideal kiloda bence bebegin zaten.
benimki 36+5 ken falan 2700 dü bakalim 5inde komtrolum var
benimkide tam 3 olsa cok iyi olur.
hem seninkinim daha gelmeye niyeti yok
Bende hiç uyumuyorum desem yeridirUykusuz anneler biz daha dogurmadan uykusuz kaliyoruz. Benim gibi var mi gece uykusu kacan derin derin uyumayi ozledim
Pazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasınaralikta en erken kim doguruyor
ben 10 aralik insallah
Gözün aydın canım iyi olmanıza sevindimHerkese tek tek dönemedim. 10 saat süren sancılarıma rağmen 1 parmak kadar açılmam oldu bende artık dayanamayıp sezeryan istedim. Sezeryan oldum oğlumla ben çok ıyiz muhtemelen bugün çıkışımız olur.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımızaHerkese tek tek dönemedim. 10 saat süren sancılarıma rağmen 1 parmak kadar açılmam oldu bende artık dayanamayıp sezeryan istedim. Sezeryan oldum oğlumla ben çok ıyiz muhtemelen bugün çıkışımız olur.
Ben yapamıyorum 38. Haftada da denemiştim rahat yapılabiliyordu şimdi bacağım hiç kalkmıyor.Yapamayan varmı bacak hareketini merak ettim valla
Aynen öyle doğru diyorsun benim esimde varsa annemle sorunun kendin hallet önce der bana;( esler iyi muamele yapmiyor en basta dediğin gibi kv ne yapsınaynen cnm bizim de bi sabrimiz var netice de bazi seylerine göz yumuyoruz ama herseylerine de he hoş diyemeyiz.
eşler zaten bizi bu duruma sokuyo cnm.eslerimiz sahiplenici olsa kv lerin gozunde en iyi gelin biz oluruz bize laflari gecemez
Benim yaklaşık 3-4 haftadır var ama hala doğum yok. 40 haftayı doldurdum. Bugünlerde hafifledi ama yoksa dayanılmaz oluyor. Allah kolaylık versin sanada canımOyy kızlar çok bunaldım ben ağlayasım geliyor. Bu kasık kemiklerimdeki ağrı bitirdi beni. Sabretmeye çalışıyorum ama akşamları daha da ağırlaşıyor ağrı
Olmaz mıUykusuz anneler biz daha dogurmadan uykusuz kaliyoruz. Benim gibi var mi gece uykusu kacan derin derin uyumayi ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?