2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu arada 39+0 dı bugün 3150 gr çıktı. Doktor iyi dedi ama minnak olacak sanırım bizim sıpa. Zaten ben ve benim taraf minyon tipliyizdir. Eşim de öyle o yüzden kiloyu pek takmıyorum sizlerde nasıl

Bendede oldu karnm sertti agri vardi sonra uzannca gecti yalanci sancyms megersem hayallerm yikildi beklyrz bakalm
Anlattıklarını okudukça benden önce doğum yapmana sevinirim İnan ki bi an önce ayaklanıp eşinin yanına evine dönmeni isterim açıkcası. Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin İnşaAllah

Ben de olmuyordu olsa da az olurdu bugün yoğun yaşadım umutlandım geliyor diye ama boşuna heveslenmeyeyim madem
cnm kasilma dogum belirtisi degil diye biliyorum ben ama yanlis mi dogru mu biliyorum bilmiyorum.
benim bildigim bele vuran adet agrisi sanci oluyo onu da yasiyorim ama duzensiz.duzenli bi sanci olmasi gerekiyo gittikce sıklaşan ve artan.doktor da boyle demisti bana.

Bu arada 39+0 dı bugün 3150 gr çıktı. Doktor iyi dedi ama minnak olacak sanırım bizim sıpa. Zaten ben ve benim taraf minyon tipliyizdir. Eşim de öyle o yüzden kiloyu pek takmıyorum sizlerde nasıl
cnm ideal kiloda bence bebegin zaten.
benimki 36+5 ken falan 2700 dü bakalim 5inde komtrolum var
benimkide tam 3 olsa cok iyi olur.
hem seninkinim daha gelmeye niyeti yok

Doğum belirtisidir diye demedim canım ama yaklaştığının belirtisidir diye dedim o da olmuyor

cnm ideal kiloda bence bebegin zaten.
benimki 36+5 ken falan 2700 dü bakalim 5inde komtrolum var
benimkide tam 3 olsa cok iyi olur.
hem seninkinim daha gelmeye niyeti yok
Normal doğum beni korkutuyordu anca alıştım cesaretlendim minnak olması benim için daha iyi iri bebek olursa yine korku başlar bende. Bugün bir farklıydı hareketler kasılmalar felan sanki gelmeye niyetlendi gibi ama daha bişey yok tabi

Gözün aydın canım iyi olmanıza sevindim Sağlıkla büyüsün bebeğin

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza

aynen cnm bizim de bi sabrimiz var netice de bazi seylerine göz yumuyoruz ama herseylerine de he hoş diyemeyiz.
eşler zaten bizi bu duruma sokuyo cnm.eslerimiz sahiplenici olsa kv lerin gozunde en iyi gelin biz oluruz bize laflari gecemez
Aynen öyle doğru diyorsun benim esimde varsa annemle sorunun kendin hallet önce der bana;( esler iyi muamele yapmiyor en basta dediğin gibi kv ne yapsın

Oyy kızlar çok bunaldım ben ağlayasım geliyor. Bu kasık kemiklerimdeki ağrı bitirdi beni. Sabretmeye çalışıyorum ama akşamları daha da ağırlaşıyor ağrı
Benim yaklaşık 3-4 haftadır var ama hala doğum yok. 40 haftayı doldurdum. Bugünlerde hafifledi ama yoksa dayanılmaz oluyor. Allah kolaylık versin sanada canım

Bu arada gece dayanamadim acile gittik. Nst normal cikti sonuçlarımı kendi doktoruma attim. Adam paranoyak muamelesi yaptı resmen. Acildeki doktot da oyle. Bebek canavar gibi hareketleri de oyle dedi. Hem kendileri bebek hareketlerine dikkat edin diyolar dün hemen hemen hic oynamadı bi tek arabadayken biraz hissettim eve gelince yine tik yok o yuzden acile gittik zaten. Artık tum gun oynamasa da gitmem acile filan benimki de boyle bi cins bebis demek napalim. Şimdi kuduruyor mesela.

Kızlar ya ben bu doğum nişanı işini pek anlamadım. Ben kanlı akıntı diye biliyordum ama yeşilimsi sarımsı da olabiliyormuş. Az önce wc den çıktım. Peçeteye silerken bayağı yoğun kıvam yeşilimsi akıntı geldi. Nişan mıdır yoksa normal akıntı mı bilemedim sanki üç dört gün önce de gelmişti ona benziyor ama bu daha yoğundu önceki sarımsıyken bu yeşile dönüktü :/ enfeksiyon mudur nişan mıdır

Zynpctnr geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun İnşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…