2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah anali babali buyutsun cnm

Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini canım, Aralığın ilk annesi oluyosun buarada

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canım bol sütlü gününüz olsun

bende aynı durumdayım ama kısa kol giyemiyorum bu sefer kolum tutuluyor. su gibi oluyorum ve değiştiriyorum. normalmiş canım

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah..

Benimde aynı cam kapı açasım geliyo gece uykumdan uyandiriyo

Gözün aydın hayırlı olsun :)

Canm gözun aydin rabbim sifa versin bebisine bol sutlu gunlerin olsun :) az kisi kaldik doguramayn ins:)

hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün
bende aynı durumdayım ama kısa kol giyemiyorum bu sefer kolum tutuluyor. su gibi oluyorum ve değiştiriyorum. normalmiş canım
canım dün ayıptır söylemesi artık atletle oturuyordum o derece yani sıcak

Benimde aynı cam kapı açasım geliyo gece uykumdan uyandiriyo
aynen canım demekki hepimiz aynı durumdayız
adet olacakmışım gibi his var :/
ben de 2-3 gündür öyle oluyor ama gelen giden yok..zaten ben daha doğmasını istemiyorum doğum iznim erken biter diye
bende aynı senin gibiyim ilk gebeliğimde hiç hamile seğilmişim gibiydim bunda maşaAllah herşey yaşıyorum =)
bu ikinciler çektiriyor desene inşallah doğduklarında uslu olurlar

aynı şeyi ben de düşünüyorum 5 yaşında bir kızım var şimdi ben hastanedeyken üzülür.onu düşünüyorum kara kara
Dün gece çok ağladım dolmuştum zaten. Arkamda oğlumu bırakıp nasıl gircem ameliyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…