2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ruhum_mavi ruhum_mavi canim islak mendil pisik yapmistir bezden degildir diye dusunuyorum.. once bi onu test et sonra bez arayisina girersin.. islak pamugu da cok surtturme o da kizartir.. uyy gule gule buyut kuzusu:)

Bebeğimin poposu pişik oldu :KK43: o kadar dikkat etmeme her altını açtığımda pişik kremi sürmeme rağmen hem de. Günde 10-12 kere kaka yapıyor. Her yaptığında hemen değiştiriyorum ama önleyemedim pişiği. Islak mendili bıraktırdı doktorumuz. Bebek temizleme mendili ve su kullanıyorum. 3-4 tane krem verdi onları kullanıyoruz. Galiba bez markasını da değiştireceğim. Premium care kullanıyordum. Hangi markaya geçmeliyim bilmiyorum. Baya da depo yapmıştım primayı ve unibaby yenidoğan ıslak mendili :KK43:
Canim ben sleepy kullaniyorm memnunum, fiyati da uygin digerlerine gore.
Pisik kremi olarak da mavi Desitin almistim, kizariklik bile olmadi popoda benimkinde. Bi dene derim, geçmiş olsin

Bebeğimin poposu pişik oldu :KK43: o kadar dikkat etmeme her altını açtığımda pişik kremi sürmeme rağmen hem de. Günde 10-12 kere kaka yapıyor. Her yaptığında hemen değiştiriyorum ama önleyemedim pişiği. Islak mendili bıraktırdı doktorumuz. Bebek temizleme mendili ve su kullanıyorum. 3-4 tane krem verdi onları kullanıyoruz. Galiba bez markasını da değiştireceğim. Premium care kullanıyordum. Hangi markaya geçmeliyim bilmiyorum. Baya da depo yapmıştım primayı ve unibaby yenidoğan ıslak mendili :KK43:
Cnm benim de aynı markayı kullanıyorum bir haftadır az biraz pişik oldu gibi bence bezden kaynaklı ben değişince eskisi gibi olmadı ben de uni ıslak mendil kullanıyorum ama kantaron yağıda çok sürdüm belki o nedenle fazla pişik olmadı bende de 3 paket var bez napacam bilmyorum bitmesini beklememek gerek aslında ben sleepy alacam birde onu deneyecem

Allah razı olsun cnm rezene de içiyorum ve hala direniyorum mama yemesin diye ama sarılık olmasaydı belki mamaya mecbur kalmaz daha fazla inatlar emzirmeye çalışırdım ama ne yazikki o şansı elimizden aldılar ve ben hiç birşey yapamadım inş dua ediyorum artık :KK43:
Canım instagramda emzirenanne ye bi bakar mısın. Senin gibi yüzlerce kişinin mesajı var biberona esir olduk sanmıştım senden allah razı olsun falan diye yazmışlar. Denemeye değer

Ben 41. Haftayı doldurucam 2 gün sonra. Oraya tarihi eksik girmişim. Beni baya bekletti doktor
İnşallah sezeryan olmadan normal doğumun gerçekleşir hemiledaşım.lakin birşey merak ettim neden bu zaman kadar bekletip son dakka sezeryan dedi.nedeni ne ..suni sencıyla açılman olmuyormu.

Canım spinal olurken o iğne çok acıtıyormu ilaç yakma falan çok yapıyormu birde uyuşukluk geçmeden neden emzirtmediler
İgne cok ince bişey sanirim kalcamdan vurulandan daha az acidi. Uyusukluk gecmeden oturur duruma gelemedim bebegi egdik ama gogsumu veremedim. Hemsireler de dik duruma gelmeden veremezsin mama ver uyusukluk gecince emzir dediler

Gece bende dogum yapanlar kervanına katildim suyum geldi acil sezeryana alindim bebeğim kakasını yapıp yemiş ve nefes alışverişi çok hızlı olduğu için yoğunbakımda dua edin biran evvel kavuşalim kızlar Rabbim size hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım geçmiş olsun allah yardımcınız olsun inşallah hemencik toparlar kavuşursunuz

Canım instagramda emzirenanne ye bi bakar mısın. Senin gibi yüzlerce kişinin mesajı var biberona esir olduk sanmıştım senden allah razı olsun falan diye yazmışlar. Denemeye değer
Baktım cnm çok saol iki gündür savaş verdim resmen memeyi emsin diye dün yine reddetti yine mama vermek zorunda kaldım bu sefer kaşıkla verdim biberonu istiyor ya bir kaşık mama sonra hemen memeyi verdim tuttu sanırım aç memeyi alınca hemen süt gelmediği için tutmuyordu bu şekilde denemeye başladım aslında sarılık olmasaydı dediğim gibi çok direnirdim belki ama sarılık başa bela şükür bu şekilde az olsa da emmeye başladı biberonu vermiycem artık şunu anladım bu durumda sabırlı olmak şart ben biraz sabırsız olduğum için çok üzüldüm ama inanıyorum olacak mama belesından kurtulacaz Allah’ın izniyle

Bugün nst çektirdim de böyle çıktı birşey var mı kızlar? Dr pek yorum yapmadı.cumaya kadar sancın olmazsa cuma sezeryan yapacağım dedi sadece

Eklentiler

• 5306D79B-9998-4615-9642-9C3B82C50D0F.webp
    5306D79B-9998-4615-9642-9C3B82C50D0F.webp
    168,9 KB · Görüntüleme: 74
İnşallah sezeryan olmadan normal doğumun gerçekleşir hemiledaşım.lakin birşey merak ettim neden bu zaman kadar bekletip son dakka sezeryan dedi.nedeni ne ..suni sencıyla açılman olmuyormu.
Başından beri normal olarak görüyordu doktorum. 39. Haftada çatı muayenesini yaptı.Dar olduğunu söyledi. Biraz daha bekleyelim bebek gelişsin dedi. Cumaya da doğum inşallah :anneadayı: normal olsun diye diretirsen yaptırırım ama çok zor olur dedi. Vakum kullanmak zorunda bile kalabiliriz riskli olur dedi. Bende istemedim öyle deyince.

Giremedim hiç şiddetlenen sancılardan sonra. Epidural yapıldı beş altı doz oldu belki de. Rahim de kasılma mı ne olmuş bebeğin kafasının bir tarafını tutmuş çok fazla zorladı beni. Elhamdulillah 12.40 oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz sonuç olarak. Hiç kendimde değildim hala değilim dinlenemedim hiç uyumadım. Kendime geldikçe ve vakit oldukça girerim. Normal doğum yapacaklar kesinlikle gecelik alın doğum sonrası giymek için. WC de özellikle çok rahat oluyor.

Giremedim hiç şiddetlenen sancılardan sonra. Epidural yapıldı beş altı doz oldu belki de. Rahim de kasılma mı ne olmuş bebeğin kafasının bir tarafını tutmuş çok fazla zorladı beni. Elhamdulillah 12.40 oldu. Ben ve bebeğim iyiyiz sonuç olarak. Hiç kendimde değildim hala değilim dinlenemedim hiç uyumadım. Kendime geldikçe ve vakit oldukça girerim. Normal doğum yapacaklar kesinlikle gecelik alın doğum sonrası giymek için. WC de özellikle çok rahat oluyor.
Canm hayrli olsun dogumun rabbim sifa versin bebegine ❤

Yok ishal değil canım. Ama normal olanı yenidoğanların günde 10-12 kere kaka yapmasıymış zaten. Doyduğu anlamına geliyormuş. Kremlerini sürdükten sonra hemen bezliyorum. Biraz açıp bekleteyim olmazsa
aynen cnm poposu hava almaliymis ve ıslak birakmamak gerekiyormus
masallah cnm 10 12 kere deyince bana cok fazla geldi hic bilmiyordum :-)

Back
X