- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #37.741
Kizlar siz bu haftalari nasil hesapliyorsunuz. Ben su an 36+5im iki doktor da bana 36. Haftadasin diyor. Alttaki takvimde ise 37. hafta diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle ayniyiz canim.dun bana dr sata gore 36 6 sin dedi ama usgye gore 37 3 lerdesin dedi.bi kac gun onde o da onemli degil dedi.Kizlar siz bu haftalari nasil hesapliyorsunuz. Ben su an 36+5im iki doktor da bana 36. Haftadasin diyor. Alttaki takvimde ise 37. hafta diyor
Yok sata gore konusuyoruz zaten hep ama 36 artilarda olunca 37. Haftadasin demiyorlar.yani 40. Hafta dedikleri 40+1 ve sonrasi oluyor bende, 39+lara demiyorlar.Seninle ayniyiz canim.dun bana dr sata gore 36 6 sin dedi ama usgye gore 37 3 lerdesin dedi.bi kac gun onde o da onemli degil dedi.
Dun bi yandan sevndm cnm gelyor mu diye yine kizim kandrdi beni :) alttan agri olnca gelyo sandm demkki oluyrms cnm benim uzanncada ayaktada oldu o yuzdn dedm noluyor dye ama simdi brsy yokCnm o baski bende bayadir var ayakta kalamiyorum o yuzden. Bebegin kafasi cok baski yaptigi icinmis. Yinede sancilarini kontrol et sanci su gelmesi kan bunlar dogum belirtisi
Yap vallahi hoc birsey yapamadk zaten hamilelkte dogm olsn sacmi boyatcm kescm kendme gelcm ya:) yarn mi senn dogumda ben heyecnlandm yeminle ya:)Kuafordeyim kizlar sacimi boyatiyorum uzun bi aradan sonra iyi gelicek bana yarin da dogum zaten biraz moralimi yukseltir lohusalikta![]()
Yarin cnm sabahtan olcak heycanli bi bekleyis yaYap vallahi hoc birsey yapamadk zaten hamilelkte dogm olsn sacmi boyatcm kescm kendme gelcm ya:) yarn mi senn dogumda ben heyecnlandm yeminle ya:)
Ben yerimde duramazdm ya :))) bi avazda kurtlrsn cnm ins❤ benimkide belli olsaydi bende heyecndn olseydm bari:)Yarin cnm sabahtan olcak heycanli bi bekleyis ya![]()
Canm gözün aydın hayrli olsun darisi bize ins❤Kızlar dün oğlumu kucağıma aldım sonunda allah size ve tüm isteyen bekleyenlere bu mutluluğu tattırsın inşallah. Bebişim 39+5 te öğlen dünyaya geldi. Bir gün önce gece sancılarım sıklaştı hastaneye geldik be olur ne olmaz diye açıkma 3,5 dediler yatış yaptılar. Öğlen normal doğumla kucağıma aldım. Kan kaybım yüzünden hala hastanedeyim ama toparlandım öğlen ya da akşam oğlumuda alıp eve geçîçez inşallah
Benim oğlum dün geldi canım şimdi yanımda uyuyorİlk gelen akıntıda şerit şeklinde kan var ama doktor açılmaya bakmıştı ondan gelebilir demişti. Demekki o yüzdendir. Çok değişik bişeydi ama ya. Hayırlısı bakalım. Bizim Uşak gelmıyor daha![]()
Gozunuz aydin cnm allah anali babali buyutsunKızlar dün oğlumu kucağıma aldım sonunda allah size ve tüm isteyen bekleyenlere bu mutluluğu tattırsın inşallah. Bebişim 39+5 te öğlen dünyaya geldi. Bir gün önce gece sancılarım sıklaştı hastaneye geldik be olur ne olmaz diye açıkma 3,5 dediler yatış yaptılar. Öğlen normal doğumla kucağıma aldım. Kan kaybım yüzünden hala hastanedeyim ama toparlandım öğlen ya da akşam oğlumuda alıp eve geçîçez inşallah
Sana biraz daha var cnm ya belli olmaz yinede ama 39.dan sonra bekle benceBen yerimde duramazdm ya :))) bi avazda kurtlrsn cnm ins❤ benimkide belli olsaydi bende heyecndn olseydm bari:)
ya çok sabırsızlanıyorum sizler nasıl bekliyorsunuzz :) benım kızım da 2652 gr olmus sata göre 35+2 gelişime göre 36+1 ama yumurtlamam erken olmus olabılır dye 1ocagı baz alıyoruz:) boyumuz da 49cm dün doktordaydık kasılmalarım vardı 2haftadr ılac alıyordum. drum kestı artık sıkıntı olmaz dogum olursa dıye biyandan gelse keske dıyorum 2haftaya:)Dun bi yandan sevndm cnm gelyor mu diye yine kizim kandrdi beni :) alttan agri olnca gelyo sandm demkki oluyrms cnm benim uzanncada ayaktada oldu o yuzdn dedm noluyor dye ama simdi brsy yok
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun=)Kızlar dün oğlumu kucağıma aldım sonunda allah size ve tüm isteyen bekleyenlere bu mutluluğu tattırsın inşallah. Bebişim 39+5 te öğlen dünyaya geldi. Bir gün önce gece sancılarım sıklaştı hastaneye geldik be olur ne olmaz diye açıkma 3,5 dediler yatış yaptılar. Öğlen normal doğumla kucağıma aldım. Kan kaybım yüzünden hala hastanedeyim ama toparlandım öğlen ya da akşam oğlumuda alıp eve geçîçez inşallah
38 + daym ya cnm birsy kalmadi 39 olemi diysn:)Sana biraz daha var cnm ya belli olmaz yinede ama 39.dan sonra bekle bence
Çok sevindim canım ha gayret inşallah atlatacaksınızBaktım cnm çok saol iki gündür savaş verdim resmen memeyi emsin diye dün yine reddetti yine mama vermek zorunda kaldım bu sefer kaşıkla verdim biberonu istiyor ya bir kaşık mama sonra hemen memeyi verdim tuttu sanırım aç memeyi alınca hemen süt gelmediği için tutmuyordu bu şekilde denemeye başladım aslında sarılık olmasaydı dediğim gibi çok direnirdim belki ama sarılık başa bela şükür bu şekilde az olsa da emmeye başladı biberonu vermiycem artık şunu anladım bu durumda sabırlı olmak şart ben biraz sabırsız olduğum için çok üzüldüm ama inanıyorum olacak mama belesından kurtulacaz Allah’ın izniyle
Bende senin gbiydim kasm annelerine bakardm cnm biran once dogsun derdim:)) bak zaman akip gecti sona yaklastk bile araliga girdik buyuk ihtimal sennde aralik sonu gbi olur:) hakkinda hayrlisi olsn cnm kasılmalarn varsa braktgnda dogm yapablrsn burda brakip yapan arkdslarmz oldu:))ya çok sabırsızlanıyorum sizler nasıl bekliyorsunuzz :) benım kızım da 2652 gr olmus sata göre 35+2 gelişime göre 36+1 ama yumurtlamam erken olmus olabılır dye 1ocagı baz alıyoruz:) boyumuz da 49cm dün doktordaydık kasılmalarım vardı 2haftadr ılac alıyordum. drum kestı artık sıkıntı olmaz dogum olursa dıye biyandan gelse keske dıyorum 2haftaya:)