2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende senin gbiydim kasm annelerine bakardm cnm biran once dogsun derdim:)) bak zaman akip gecti sona yaklastk bile araliga girdik buyuk ihtimal sennde aralik sonu gbi olur:) hakkinda hayrlisi olsn cnm kasılmalarn varsa braktgnda dogm yapablrsn burda brakip yapan arkdslarmz oldu:))
yaa ciddi misin canım dün dr.um her an olablır dıye ondan dedı sanırım aslında ılaca devam edebılrdım ama çokfazla yan etkısı oldu ama en şiddetlisi de her yerim kaşınıyor içince O yüzden bırakabilirsin dedi Yoksa bir hafta daha iç demişti dün almadım ilacı sürekli kasıldım aynıanda adet sancıları gibi sancılar girdi bugun de uyandıgımdan berı oldu bir kaç kez hayırlısı artık sizin de sırası ile başlar şimdi vallahi. Hamile kaldığımız zamanlarda seninle mesajlaşmıştık sanırım yorumlarda öyle hatırlıyorum Zaman ne çabuk geçti:anne:

Suni sancıyı gece kestiler meğer bebeğin kalp atışları zayıflamış banada endişelenmiyim diye dinlen dedi doktor. 8.30 da doktor kontrol edip ufaktan veririz yine dedi fakaaat bir buçuk saattir nst de düzenli sancım var :) çok şükür. İnşallah böyle devam eder
Bi avazda doğurursun inşallah sağ Salim evladına kavuşursun rabbim yardımcın olsun canım

• Beğen
Reactions: 114
yaa ciddi misin canım dün dr.um her an olablır dıye ondan dedı sanırım aslında ılaca devam edebılrdım ama çokfazla yan etkısı oldu ama en şiddetlisi de her yerim kaşınıyor içince O yüzden bırakabilirsin dedi Yoksa bir hafta daha iç demişti dün almadım ilacı sürekli kasıldım aynıanda adet sancıları gibi sancılar girdi bugun de uyandıgımdan berı oldu bir kaç kez hayırlısı artık sizin de sırası ile başlar şimdi vallahi. Hamile kaldığımız zamanlarda seninle mesajlaşmıştık sanırım yorumlarda öyle hatırlıyorum Zaman ne çabuk geçti:anne:
Evet banada tandk geldin ilk zamanlar minick konusunda konsmstk bendn sonra sende kalmssn hamile ne guzel :) sen yinede hazrlkli ol braktysan baslayablr dogumun bizm grubun cogu kasimda yapti araliga grdik resmen dogumlarn cogu bitti 9 kisi kaldik dogurmayanlar olarak:)

Evet banada tandk geldin ilk zamanlar minick konusunda konsmstk bendn sonra sende kalmssn hamile ne guzel :) sen yinede hazrlkli ol braktysan baslayablr dogumun bizm grubun cogu kasimda yapti araliga grdik resmen dogumlarn cogu bitti 9 kisi kaldik dogurmayanlar olarak:)
evet o konudaydı yaa senden sonra geldım ben de ardından neguzel maşallah canım herkesın bebişi iyi dimi Allahım sağlık sıhhat versin inşallah sizler de alın bir an önce sağlıkla Ben de hazırlıklı Olayım o zaman dedıgın gb aniden gelırse bırde :) işler de bıttı ztn bır ılı detay kaldı onları da halledeyım dr.um da gezmek tozmak yasak ama hala dıye bundan soyledı bellı oldu:KK48:

Kızlar dün oğlumu kucağıma aldım sonunda allah size ve tüm isteyen bekleyenlere bu mutluluğu tattırsın inşallah. Bebişim 39+5 te öğlen dünyaya geldi. Bir gün önce gece sancılarım sıklaştı hastaneye geldik be olur ne olmaz diye açıkma 3,5 dediler yatış yaptılar. Öğlen normal doğumla kucağıma aldım. Kan kaybım yüzünden hala hastanedeyim ama toparlandım öğlen ya da akşam oğlumuda alıp eve geçîçez inşallah
Gözün aydın canım maşallah tebrikler

Kizlar siz bu haftalari nasil hesapliyorsunuz. Ben su an 36+5im iki doktor da bana 36. Haftadasin diyor. Alttaki takvimde ise 37. hafta diyor
Evet benim doktorum da aynen öyle hesaplıyor. Bende zaten suan 38+3üm yani 38.haftadayım diyorum. Alttaki takvim ve banu çiftçinin uygulamasındaki haftayı baz almıyorum.

evet o konudaydı yaa senden sonra geldım ben de ardından neguzel maşallah canım herkesın bebişi iyi dimi Allahım sağlık sıhhat versin inşallah sizler de alın bir an önce sağlıkla Ben de hazırlıklı Olayım o zaman dedıgın gb aniden gelırse bırde :) işler de bıttı ztn bır ılı detay kaldı onları da halledeyım dr.um da gezmek tozmak yasak ama hala dıye bundan soyledı bellı oldu:KK48:
Iyi sukur bebisler hepsi ins 37 kadar beklerde bebegin dshs iyi olur 2 hafta beklese iyi :) senn demekki riskin var erken dogum dedgne gore dr dijjat et cnm 2 haftada dayanmaya bak 37 tamamla:)

Iyi sukur bebisler hepsi ins 37 kadar beklerde bebegin dshs iyi olur 2 hafta beklese iyi :) senn demekki riskin var erken dogum dedgne gore dr dijjat et cnm 2 haftada dayanmaya bak 37 tamamla:)
ben 5dkda bır kasılma ıle gttm 2haftaonce acile canım sancı cıkmadı aslında ama kasılmalar cok canımı yakıyordu artarsa tetıklermıs ılac baslattı. rısklı donem gectı dedı dr artık küvöze de gırmez dedı dedıgın gb 1hafta dha ıcsen ıyı olur dedı ama yanetklerden ıstemedm bir iki haftack daha dayansak ınsallah bız de kımbılır belkı gecer bıle nasıp nezmansa ozaman alalım kucagımıza:KK28:

ben 5dkda bır kasılma ıle gttm 2haftaonce acile canım sancı cıkmadı aslında ama kasılmalar cok canımı yakıyordu artarsa tetıklermıs ılac baslattı. rısklı donem gectı dedı dr artık küvöze de gırmez dedı dedıgın gb 1hafta dha ıcsen ıyı olur dedı ama yanetklerden ıstemedm bir iki haftack daha dayansak ınsallah bız de kımbılır belkı gecer bıle nasıp nezmansa ozaman alalım kucagımıza:KK28:
Ilaci braktn ya belki benden once olur dogumun:) benimde kiz ama benim kizn gelecgi yok galiba:D senn dogm baslar cnm baksana ilacla durdrtymssn:)

Bende ilacı birakali 2 hafta oldu kasilmalar oluyo ama daha gelen giden yok :)

Kizlar tansiyonunuz kac çıkıyor 13 7 lerde benim dr yükselirse duruma gore sezeryan olursun yoksa bebek iri degil bas geliş sıkıntı olmazsa normal dogurabilirsin dedi.cati muayenesi de olmadim gün de belli degil dogal olarak.sacma sapan bi dolu ruya goruyorum birinciyi dogurmadan ikinciye hamileydim :KK66:))
tansiyonun normali iyi kişiden kişiye değişiyor tabin ama seninki su an normal..herkesin aynı çıkmaz ..benim tansiyonun hep 9a 6 çıkıyor başkası olsa düşük der rahatsız olur ama benim normalin bu..o yüzden senin de normaldir..standardı zaten 12-8 bir ya da iki birim aşağı yukarı olabilir sorun değil bu
Kizlar siz bu haftalari nasil hesapliyorsunuz. Ben su an 36+5im iki doktor da bana 36. Haftadasin diyor. Alttaki takvimde ise 37. hafta diyor
canım bitirdiğim haftayı söylüyor doktor benim doktorum da öyle dün 37 bitti mesela 37 haftalık diyor..burdaki takvim ise içine girdigin haftayı söylüyor..doğru olan doktorun dediği
Kızlar dün oğlumu kucağıma aldım sonunda allah size ve tüm isteyen bekleyenlere bu mutluluğu tattırsın inşallah. Bebişim 39+5 te öğlen dünyaya geldi. Bir gün önce gece sancılarım sıklaştı hastaneye geldik be olur ne olmaz diye açıkma 3,5 dediler yatış yaptılar. Öğlen normal doğumla kucağıma aldım. Kan kaybım yüzünden hala hastanedeyim ama toparlandım öğlen ya da akşam oğlumuda alıp eve geçîçez inşallah
gözünüz aydın hayırlı olsun

Doktorun pek hoşuna gitmedi kızlar kanamam birazda fazla olunca yüzde 50 lik bir sezaryen durumundan bahsetti. Hatta ben olsam hiç riske atmam sezaryene girerdim dedi. Bende normal doğum istediğimi belirttim o zaman kanaman devam eder yada çoğalırsa mutlaka gel dedi. Açılma olmayıp kanama olması normal değilmiş. Yırtılmalardan bahsetti rahimde. Suyum plesentam bebek iyi belki iç servikste açıkma olabilir ama onuda göremeyiz suyu patlatabiliriz dedi. Öyle nadir bir durum yani. Ben açılma için yürüyüş hareket yapayım mı dedim mesela izin vermedi dinlen dedi hatta. Dua edin kızlar hep böyle istisnalar beni bulur zaten :KK43:
Ne durumdasın canim merak ettim seni?

Back
X