- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #38.501
Kızlar ya sanki bende vajinal varis olmuş. Pazartesi kontrolde doktora soracağım. İnşallah değildir. Korktum şimdi. Bu nerden çıktı ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha artk neyin keyfini ckartalim:) gelmis sona bu milletde alem yeminleİnşallah canım. Hiç gelesi yok bu bebeklerin sabırsızlanıyoruz biz de haklı olarak ama bu günlerin keyfini çıkarın diyor herkes![]()
Kızlar ya sanki bende vajinal varis olmuş. Pazartesi kontrolde doktora soracağım. İnşallah değildir. Korktum şimdi. Bu nerden çıktı ya.
Benim annem dışında kalabilecek pek kimsem yok. Ablam ve gorumcelerimin kendi küçük çocukları var. Kardeşim ve 1 bekar gorumcem var ama çalışıyorlar anca aksamlari yemek falan için kardeşim yardıma gelebilir. Yakın sayılır iş yeri. Kayinvalidem en fazla 2-3 gün kalır. Kp pek tek kalamaz bazen rahatsizlaniyor. Neyse artık bakicaz bir çaresine. İnşallah bende biran önce toparlarim dikislerim falan sorun olmaz. Sabah ki duygusal halimden kurtuluyorum yavaş yavaş. Sanada cok kolay gelsin canım.Cnm hiç üzülme rabbim yardım ediyor İnan bana benim de senin gibi oldu annem ayağını çatlattı Doğuma bir hafta kala gelemedi ama kardeşim geldi o gitti kv gelecek bana kalsa ilk haftanın dışında kimse olmasa daha iyi hemen toparlanıyorsun korkma bebeğin için mecburen toparlanıyorsun eşinde yardım ederse bakarsın ben de bilmiyordum ama şuan sanki kaç yıllık anne gibiyim mecbur kalınca öğreniyorsun İnan bana
Daha artk neyin keyfini ckartalim:) gelmis sona bu milletde alem yeminle![]()
Cnm bende tam tersi kendim bakmk icin biran once kaynanamn yanndan gtmek istyrm hic korkma hoc bakamm dyenler bile bakyr sen mi bakamcksn ole dusunme inan hep ayni altini degstr gazini ckar uyut arkdsmn bebgi 3 aylkti baktm abarttgmiz gbi deglms ya korkma aslnda tek kalmn bir yandan iyi hem toparlanrsn hemde ev islerine bebege daha once adapte olurdun sahsen ben 14 gun sonra evme gidcm tek bakcm kendmde o gucu goryrm daha iyi olcgni dusjnyrm uzulme cnmBenim annem dışında kalabilecek pek kimsem yok. Ablam ve gorumcelerimin kendi küçük çocukları var. Kardeşim ve 1 bekar gorumcem var ama çalışıyorlar anca aksamlari yemek falan için kardeşim yardıma gelebilir. Yakın sayılır iş yeri. Kayinvalidem en fazla 2-3 gün kalır. Kp pek tek kalamaz bazen rahatsizlaniyor. Neyse artık bakicaz bir çaresine. İnşallah bende biran önce toparlarim dikislerim falan sorun olmaz. Sabah ki duygusal halimden kurtuluyorum yavaş yavaş. Sanada cok kolay gelsin canım.
Kesinlikle yok tadni cikart et artk dogsun dpgmnn tadini ckartym ben sahsen dogsun istyrm artk herkes acele etme diyr bilms insnlardan nefret edyrm o yuzdn tek cocga bakmk istyrm tek kafam daha rahat olur ancs millet bos konusrKesin boyle diyenler yuzunden doguramadik bi turlu. Ay dogsun yani ben bakcam rahatimi dusunmuyorum size ne![]()
Ya bildigin varis görünümlü damar var elle dokununca da anlaşiliyor. Daha emin değilim ama öyle gibi. Pazartesi kontrolüm var doktora soracağım bakalım.O ne demek ki? Nasil oluyor? Nerden anladin?
Kesinlikle yok tadni cikart et artk dogsun dpgmnn tadini ckartym ben sahsen dogsun istyrm artk herkes acele etme diyr bilms insnlardan nefret edyrm o yuzdn tek cocga bakmk istyrm tek kafam daha rahat olur ancs millet bos konusr
Cnm bende tam tersi kendim bakmk icin biran once kaynanamn yanndan gtmek istyrm hic korkma hoc bakamm dyenler bile bakyr sen mi bakamcksn ole dusunme inan hep ayni altini degstr gazini ckar uyut arkdsmn bebgi 3 aylkti baktm abarttgmiz gbi deglms ya korkma aslnda tek kalmn bir yandan iyi hem toparlanrsn hemde ev islerine bebege daha once adapte olurdun sahsen ben 14 gun sonra evme gidcm tek bakcm kendmde o gucu goryrm daha iyi olcgni dusjnyrm uzulme cnm
İnşallah canım.Az az gelmeye başladı veriyorum sık sık Bugun 1 kere mama verdim. Ama biberonla veriyodum kaşıkla deneyim bendeCnm benim 4 gün gelmedi hiç endişe etme ve kendini üzme gelecek sen memeyi vermeye devam et ben tahin pekmez ve humana çayı içtim o gün geldi sütüm ben de mama veriyordum 3 gün oldu keseli mamayı dr bakacak sütüm yetiyorsa mamayı artık hiç verme ya da ver diyecek Pazartesi gidecez bebeğim bu arada kiloda kaybetti ben inatla meme vermek istediğim için ama sen de pes etme mamayı kaşıkla ver asla biberon verme inş gelecek sütün
Canım Bende bebek bakmadım yeğenlerim çoktur ama altlarını bile değişmedim mama yapmadım hiç. Ama bebeğim doğduktan sonra cesaret geldi herşeyini şimdi ben yapıyorum zaten o derdini bi şekilde sana anlatıyor. Ritme bi zaman sonra alışıyorsun. Hiç canını sıkma bilmediğin konularda yardım al çocuk doktoruna sor bilen birine sor. Ama kendine güven yapacaksın emin ol :)Çok korkuyorum, sabahtan beri ağlayıp duruyorum. Doğumdan sonra annem yanımda kalacaktı 1-2 ay kadar. Ama 2 gün önce belimi incitti ve çok kötü durumda yatiyor. Kimseye caktirmamaya çalışıyorum ama iyilesmezse ne yaparım bilmiyorum. Doguma 6 gün kaldı. Ben bebek bakmaktan anlamam hayatımda hic kucagima bile almadım ufak bebek. Allahım sen akıl fikir sabır ver bana yoksa kafayı yicem korkudan. İnşallah annem iyileşir biran önce toparlar.![]()
Allah yardimcin olsun canım hepsi geçecek vazgeçme emzir bebeğini zamanla düzelecekBiz de dün dünyaya geldik çok şükür ama ben denayım.dünden beri tuvalete çıkamadım,doktor da katı yeme diyor perşembe akşamından beri sıvı besleniyorum sadece o da su,rezene çayı arada da kahve.göğüs uçlarım yara oldu resmen işkence çekiyorum emzirirken.
10 lu hastane çıkışı ve bi takım koymuştum ve bebeğe daha fazla koysaydım iyi olurdu. başta yıkanmıyor diye başı daha kirli olduğu için bere de az geldi. Bohça iki tane koymuştum 2 tane daha işimi görürdü. Kendim için 3 pijama takımı koymuştum iyi oldu. Terledim çok fazla atlet 3- 4 tane, yelek ve hırka iyi olduDoğum yapan anneler hastane çantanızda gereksiz götürmüşüm veya iyiki götürmüşüm dediğiniz neler oldu?o kadar fazla sey koydum gb geliyor ki bana şuan da emzik biberon süt sağma makinası?
Bende bugün aldım rezene içmeyi düşünüyorum doğuma kadarDoğumdan bi hafta önce içenler olmuş çevremde de hem gevşetti uykularımıza iyi geldi hemde sütümüz çabuk indi dediler o yüzden şimdiden başlamayı düşünüyorum bende
Aynen bende artk burda cıldrcm kaynanadan valalhi dua edyrm gelsin diyeNe keyfi yaaaaa canımız çıktı iyice şu son ay sağa sola dönemiyorum gaviscon elimde yaşıyorum saç baş kalmadı darmadağın göbek 1 metre önden gidiyor adım atamıyorum artık tekmeler kabargularımı ağrıtmaya başladı ve bunlar keyif tövbe tövbe
Canım çok Az kalmış senin takvime göre :) heyecan yaptım senin yerine inşallah sağ salim kucagina alırsınAynen bende artk burda cıldrcm kaynanadan valalhi dua edyrm gelsin diye
Dikişlerim benim de hala iyileşmiş değil ama ben çok dikkat etmedim diye öyle oldu tavsiyem hızlı kalkmamaya çalış inş güzel geçerBenim annem dışında kalabilecek pek kimsem yok. Ablam ve gorumcelerimin kendi küçük çocukları var. Kardeşim ve 1 bekar gorumcem var ama çalışıyorlar anca aksamlari yemek falan için kardeşim yardıma gelebilir. Yakın sayılır iş yeri. Kayinvalidem en fazla 2-3 gün kalır. Kp pek tek kalamaz bazen rahatsizlaniyor. Neyse artık bakicaz bir çaresine. İnşallah bende biran önce toparlarim dikislerim falan sorun olmaz. Sabah ki duygusal halimden kurtuluyorum yavaş yavaş. Sanada cok kolay gelsin canım.