2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnşallah canım.Az az gelmeye başladı veriyorum sık sık Bugun 1 kere mama verdim. Ama biberonla veriyodum kaşıkla deneyim bende
Çok yeni gelecek inş banyo da yap sıcak suyu sırtına tut azcık geliyor biberona alışıyor meme reddi oluyor ki ben de oldu almıyordu göğsümü çok ağlıyordu biberonu bıraktık kaşığa geçtik tuttu memeyi ama kaşıklada yutmuyorlar sen biraz mücadele edeceksin ben çenesini hareket ettiriyordum yutsun diye öyle öyle inş mamaya gerek kalmaz sütün tamamen gelir

tecrubeli anneler göğüs ucum kucuk diye bebek almadi ebe silikon uc aldirdi onlarla emziriyorum bu sefer de gogus uclarim cok acımaya basladi.emzirirken cok zorlaniyorum daha 3.gunden. biraz kanadı.zeytinyagi surdum kalkan takiyorum hava alsin diye.lansinoh krem suruyorum.daha kotu olmamasi icin ne yapmaliyim..

Valla ben de bunaldim. Bir de anneme geldim dogum icin. 40 cikana kadar annemin gondermeye niyeti yok. Evimi duzenimi ozledim. Kendimi kotu evlat gibi hissediyorum bazen ama napim insan evinin rahatini hicbir yerde bulamiyor :KK43:
Aalnda 15 gunden sonra kendi evne gecsene annene de anne alsmam lazm bebege eve bole alsamam 40 cok uzu nya cnm

Az kaldi cnm ama benim kizin gelesi yok annesini dusunmyr:) yine bugn cldrdi kaynanam ya sabr dyrm ya sabr cekyrm:))
Oyy yerim senin kızını. Gelir annesi inşallah kolay doğurursun. Kayınvalidene de Allah sakinlik versin nr diyim. Bebişin doğunca lohusa stresin olabilir umarım üstüne gelmez

Oyy yerim senin kızını. Gelir annesi inşallah kolay doğurursun. Kayınvalidene de Allah sakinlik versin nr diyim. Bebişin doğunca lohusa stresin olabilir umarım üstüne gelmez
Sago lteyzesi opuyor seni kocaman kizim❤
Kiz bu bir kurabye aldi parasi cok verdik dye demedgni brakmadi artk insann zorna gdyr ya esimede dedm ariym dedi ben dedm yok arama dedm zaten az kaldi savredyrm dedm . Cnm lohusayken bebegmle ilglenrm odada olurm kocamda gelck ya daha rahat olrm o annesne cvp verir ama 1 ay bana olum gbi geldi burda:(

Bugun kontrolum vardi. 3 kilo olmus benim oglan :) 37.haftadan itibaren her an dogum olacakmis gibi hazır olabilirsin dedi doktorum. Önümüzdeki haftadan itibaren yapmam icin normal dogumu kolaylaştıracak tavsiyelerde bulundu. Adaçayı iç hurma ye, pilates topunun üzerinde hareketler yap gibi. Lansinoh kremle göğüs uçlarına masaj ve perine masajı da tavsiye etti. Kasılmalar 1 saat boyunca duzenli 10 dk da bir gelirse haberim olsun her zaman kasilmalara ağrı eşlik etmez dedi. Eşim hastaneden bir çıksa hayırlısıyla baska bir sey istemiyorum...o gelmeden doğurcam diye aklım cikiyor
Maşallah canım bebişine. benim doktorum hiç tavsiye falan vermedi. Adaçayını yasak zannediyordum düşüğe ve yüksek tansiyona sebep olduğu için. Sana tavsiye ettiğine göre hamileliğin son zamanlarında zararlı değil demek ki. Günde kaç bardak içebileceğimizi söyledi mi?

tecrubeli anneler göğüs ucum kucuk diye bebek almadi ebe silikon uc aldirdi onlarla emziriyorum bu sefer de gogus uclarim cok acımaya basladi.emzirirken cok zorlaniyorum daha 3.gunden. biraz kanadı.zeytinyagi surdum kalkan takiyorum hava alsin diye.lansinoh krem suruyorum.daha kotu olmamasi icin ne yapmaliyim..
Emzirirken iyi kavratmaya calis.. bunun için de bebeğin göbeği ile senin göbeğin tam temas etmeli. Pozisyon yanlış ise naparsan yap yine yara oluyor cunku. Kahverengi alanin büyük bir kısmını almalı bebek ağzına

Canım benimde gögüs ucum yok bu konu benide tedirgin ediyor senin içemi dönük yoksa azda olsa varmı uçları
Pompayla sagınca ucu çok çıkıyo bakalım ben nasıl emziricem

Sago lteyzesi opuyor seni kocaman kizim❤
Kiz bu bir kurabye aldi parasi cok verdik dye demedgni brakmadi artk insann zorna gdyr ya esimede dedm ariym dedi ben dedm yok arama dedm zaten az kaldi savredyrm dedm . Cnm lohusayken bebegmle ilglenrm odada olurm kocamda gelck ya daha rahat olrm o annesne cvp verir ama 1 ay bana olum gbi geldi burda:KK43:
Ay senin yazdıklarını okudukça kendimi görüyorum resmen. Hadi senin dogumda az kaldı kurtulacaksin insallah. Biraz daha sakin kalmaya calis. Bende 1 ay oldu kv yanında marta 15 kadar burdayım daha sakin ben bazen çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi. Çok zor durum Allah kimseye yasatmasin böyle bir durum

Ay senin yazdıklarını okudukça kendimi görüyorum resmen. Hadi senin dogumda az kaldı kurtulacaksin insallah. Biraz daha sakin kalmaya calis. Bende 1 ay oldu kv yanında marta 15 kadar burdayım daha sakin ben bazen çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi. Çok zor durum Allah kimseye yasatmasin böyle bir durum
Canm sen niye erkendn gittin ya allah cidden yardmcmz olsun ya sennde benim gbi he peki esin nasl o bari yannda olsun . Benim kaynann cenesi durmaz hersyme laf hersye karsr ben kacarak evlendm esyalsrimi aldi hep brn aldm herkese soluyr edyr arrk bunaldm esyalsrdan sogudum onun yuzundn beni evmden sogttu ya ilk ay onn yuzundn bosancktm 4 . Gun evliligmn bana geldi dusuneblyrmsn 4. Gun ne demek ya sonrs 1.5 ay bend3 kaldi ama simdi kizlwrins dyr siz evnde olun tadni ckartn lan ben insan deglmydm elin kziym ya ondn hak edyrm deme allaha havale etrm artk

Allah hic kimseye benim gbi kaynana vermesin cani gonulden dilerm
Ayy kıyamam canım ya takma kafana boşver.
Benim de günlerdir içim içimi yiyor. Benim derdim de annemden kaynaklı.
Nişanlıyken hamile kaldım ben hemen öne çektik evliliği, evlendikten sonra da anneme söyledik sadece. Konu komşu akraba ne der diye annem söyletmiyo. Dışarı çıkmaya korkar oldum sürekli birileri kaç aylık diye soruyor annemin isteğine göre şuanki haftamı söyleyemiyorum.
15 mayısı baz alarak hesaplayıp duruyorum güncel haftamı.
Mayıs 15 te evlendik ama sat 21 mart.
aralık 26 da en geç bebiş gelicek yani dokuz aylık doğan bebeği nasıl 7.5 aylık diye yutturabilirim ki :)
Annem erken doğdu falan deriz diyo. Ben kara tasalardayım doğumu duyupta ya teyzermler falan gelirse hastanede öğrenirlerse bebeğin gerçek ayını. Ya da illa ki doğum olunca görmeye gelicekler anlarlar bi şekilde.
Normalde hiç utanmıyorum ya da çekinmiyorum anası belli babası belli sonuçta ama başta yalan söyledik şimdi gerçeği de söyleyemem.
Biz bebeği istedik polikistik over olduğum için tedavi oluyordum. 6 ayda bi kere adet oluyordum doktor bebek istiyorsunuz korunma dedi aynı ay hamile kaldım ben bile inanamadım.
Şimdi annemin söylettiği yalan yüzünden küçük düşerim diye uyku girmiyor gözüme. Ne yapsam ki?

Ayy kıyamam canım ya takma kafana boşver.
Benim de günlerdir içim içimi yiyor. Benim derdim de annemden kaynaklı.
Nişanlıyken hamile kaldım ben hemen öne çektik evliliği, evlendikten sonra da anneme söyledik sadece. Konu komşu akraba ne der diye annem söyletmiyo. Dışarı çıkmaya korkar oldum sürekli birileri kaç aylık diye soruyor annemin isteğine göre şuanki haftamı söyleyemiyorum.
15 mayısı baz alarak hesaplayıp duruyorum güncel haftamı.
Mayıs 15 te evlendik ama sat 21 mart.
aralık 26 da en geç bebiş gelicek yani dokuz aylık doğan bebeği nasıl 7.5 aylık diye yutturabilirim ki :)
Annem erken doğdu falan deriz diyo. Ben kara tasalardayım doğumu duyupta ya teyzermler falan gelirse hastanede öğrenirlerse bebeğin gerçek ayını. Ya da illa ki doğum olunca görmeye gelicekler anlarlar bi şekilde.
Normalde hiç utanmıyorum ya da çekinmiyorum anası belli babası belli sonuçta ama başta yalan söyledik şimdi gerçeği de söyleyemem.
Biz bebeği istedik polikistik over olduğum için tedavi oluyordum. 6 ayda bi kere adet oluyordum doktor bebek istiyorsunuz korunma dedi aynı ay hamile kaldım ben bile inanamadım.
Şimdi annemin söylettiği yalan yüzünden küçük düşerim diye uyku girmiyor gözüme. Ne yapsam ki?
Canm senn durumda zormus allah yardimcin olsun sonucta evlisin babasi baskasi degl belli annen dedikodu yapmasnlar diye demis ama cnm kesin anlicak herkes sen utanma annenn yaptgi yanls keske demeseyms 1 konusrlardi 2 konusrlardi sonra susarlardi babasi belli ve evlisin esin ne dyor cnm ne dicem bilemedm acikcasi

Maşallah canım bebişine. benim doktorum hiç tavsiye falan vermedi. Adaçayını yasak zannediyordum düşüğe ve yüksek tansiyona sebep olduğu için. Sana tavsiye ettiğine göre hamileliğin son zamanlarında zararlı değil demek ki. Günde kaç bardak içebileceğimizi söyledi mi?
Hamileligin basinda önermiyoruz ama artık içebilirsin rahim kasilmalarrina yardimci oluyor dedi ama kac bardak icebilecegimizi soylemedi. Bir iki bardaktan fazla içmem gene de

Emzirirken iyi kavratmaya calis.. bunun için de bebeğin göbeği ile senin göbeğin tam temas etmeli. Pozisyon yanlış ise naparsan yap yine yara oluyor cunku. Kahverengi alanin büyük bir kısmını almalı bebek ağzına
cok sagol.ya tam tutamiyorum bebegi galiba.zaten belim sırtım mahvoldu.neyse ogrencem artik zamanla.ama uc kullanirken kahverengi kisminin hepsini tutamiyo.ucu mu biraksam

Canm senn durumda zormus allah yardimcin olsun sonucta evlisin babasi baskasi degl belli annen dedikodu yapmasnlar diye demis ama cnm kesin anlicak herkes sen utanma annenn yaptgi yanls keske demeseyms 1 konusrlardi 2 konusrlardi sonra susarlardi babasi belli ve evlisin esin ne dyor cnm ne dicem bilemedm acikcasi
Eşim aman öğrenirlerse öğrensinler diyo hatta hiç haber vermeyelim gelmesin sizin akrabalar sevmiyorum diyor. Çünkü baya dedikoducular akşam söylediğim şeyleri sabahına başka kuzenimden duyuyorum. Dedikodu grubu kurmuşlar bildiğin wp da.

Eşim aman öğrenirlerse öğrensinler diyo hatta hiç haber vermeyelim gelmesin sizin akrabalar sevmiyorum diyor. Çünkü baya dedikoducular akşam söylediğim şeyleri sabahına başka kuzenimden duyuyorum. Dedikodu grubu kurmuşlar bildiğin wp da.
Bence esini dinle cnm baksana nasl insn oldkladini anlams benimde kaynanam tarafi ole iste bence takma kendi evne gt ya kime ne babasi basndaysa kmseye laf dusmez sende utanma

Back
X