2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende tahin pekmez zeytin yiyorum sadece canım. Süt ürünleri benim vazgeçilmezimdi sma iyi olsunlar da yemeyiz artık. bizim gözleri dışında tüm yüz kafa içi boyun kısmında var egzama. Hurma, incir, kuru dut un helvası tahin helvası balık, et tüketiyorum bolca portakal gibi yiyecekler, hazır gıdalarda tetikliyor alerjiyi.

Ayni şeyleri yiyiyoruz demek ben portakal ve mandalina yemiyorum gaz sorunumuz çok var diye aynen napalım ben de derdim ki Doğum sonrası kilo vermek için azaltırım yemeği ama şimdi böyle olunca azaltmak ne mümkün zaten sayılı şeyler yiyiyoruz dediğin gibi iyi olsunlarda varsın yemeyelim

Siz hemşireydiniz değilmi sağlıkçı gözüyle götürmek gerekirmi yani rutin kontrolün önemi büyükmü kilosuna bakıyor muayene ediyor kulağı boğazlarına falan öyle
Ben kendim götürcem canım gerekli bence. Biz neler olduğunu bilemeyiz, içimde rahat etmez, elimden gelse her gün götürürüm ben

kekik ve corekotu ilk defa duydum baska ne ise yariyor?

kekik ve corekotu ilk defa duydum baska ne ise yariyor?
Canım bnde bilmiyorum anneme önce yengesi ben doğunca yapıp vermiş gaz için demiş. Annemde faydasını görp bana yapmış. Ben hatta kullanmam demiştim bi hafta kenarda durmuştu. Bi gece çok sancı çekince eşimle ısıtıp koyalım dedik. Koyduk, 5 dakika olmadan uyuduydu bizimkisi. Kokusu sakinleştiriyor. İçina başka ney koymuş bilmiyorum ama ben kekikle çörekotu koyduğunu biliyorum

Benım de 4yasında bır kızım var ozmanlar varmıydı bılmıyorum ama yıne bısey dıyen olmamıstı

Oğlum 12 yaşında o zaman yeni çıkmıştı bu aşı, isteğe bağlı idi yaptirmamistim, ama kızıma yaptıracağım çünkü son yillarda mülteci kampina döndü ülke, surekli göç aliyoruz, ishal salgınları çok fazla yaşanır oldu.

Oooo süpermiş bizimki oldukça sıradan geldi şimdi muayenehane mucizesi sanırım :) yada bizim dr çok rahat herşey normal 3 aya kadar gazı olacak o olacak bu olacak mesela 23 günde bir buçuk kilo almasına çok fazla dedi sadece emiyor her ağladığında emzirme iki iki buçuk saatte bir emzir dedi sağlık ocağındaki ebede bişey olmaz anne sütünün zararı yok emzir dedi her kafadan bir ses

Başka yiyecek kalmıyor ki canım herşeyde süt ürünü var maalesef aklına farklı yiyecekler gelirse yazarsan sevinirim. Ne yiyeceğimi bende şaşırdım.

Benimde eşimin en uygun olduğu gün cuma ama sadece çarşamba sabah getir dedi bilemiyorum nedendir. İlk ay aşısı huzursuzluk yaptı baya ikincisi umarım hafif atlatırız :/

Kızlar ilk gelen agız sütünü sagıp buzluga atmıştım şimdi sütüm beyaz agız sütü sarı onu çözdürüp ogluma versem sıkıntı olur mu bu konu hakkında bilginiz var mı çok bilmiş kaynanam olmaz dedi .Sizlere de sorayım dedim

İlk haftadan beri geç yapıyordu kakasını. Biogaia damlayı veriyorum çok düzenli de verdiğim söylenmez artık her gün yapıyor :) ona rağmen gaz sancısı var hala. Çıkarınca da gürültülü ve uzun uzun yapıyor :) ay nasıl anlattım ya gün gelecek minicik bişeyin gazını kakasını bile bu kadar önemseyecek miydik biz şaşırtıcı geliyor bana alışamadım bir türlü :)
Uyumasına hem sevindim hem üzüldüm minnağının sıkıntısı var ve bu yüzden uyuyamıyor kıyamam ya. Gözlerim doldu lohusa da değilim nolacak bu haller

Kurban olduğum yaa, hiçbişeyin faydası olmuyo mu canım. Ben Rezene ve masajla rahatlattım
Yok canim gaz damlasi rezene kimyon masaj yok yok yok olmuyor ememiyor ya en cok ona üzülüyorum bir haftada 100 gr almis yya. Sutum olmasa da kilo alimi az olsa inan bu kadar uzülmem süt var ememiyo kuzum

Canim bu asilar acildigi zaman bozuluyor o yüzden acilinca tum bebeklere ayni gunde yapilmali o yüzden belirli hir gunde yapilmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…