2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu hafta bazi seyler denedim ve sanırım Sütum azda olsa arttı. Henüz sağmadım ama 2-3 saat emzirmesem akmaya başlıyor. Ama çok degil fışkırmıyor yani. Ama bunada şükür. Mamayı belki biraz azaltiriz. Peki ne yaptım? Akşamları yatmadan emzirme yaptığım koltuğun yanına bir sehpa koyup hazırlık yapıyorum . Dut,kayısı, incir,ceviz bunları fazla fazla koyuyorum gün icindede elimin altında oluyor. Bazen öğlen yemek yemeye vakit olmayınca kurtarıcı oluyor. Muz, ayva ,elma ne varsa işte soyup strecluyip alıyorum yanıma. Küçük termosa kaynamış su koyuyorum. Süt için aktardan bitki çayı almıştım onu tülbente bir içimlik olacak şekilde sardım hemen bardağa atıp üzerine su döküp içiyorum poşet çay gibi kolay oluyor. Bide tabi su mutlaka yanımda oluyor.

Canim sadece calpol mu veriyorsun yoksa calpol dolven dönüşümlü olarak mi

Bi sıkıntı olmaz canım bende sağmıştım çıkardım bi poşetini. Ilıttım ama bizim kız biberon istemedi almadı. Alsa bende verecektm

Canim 2 saatten az surede emzirmek de gaz yapiyor yapiyor belki o yuzden ddemistir. Mide digerini sindiremeden yeni sut geliyor iyice gaz yapiyor yani

Yok canim gaz damlasi rezene kimyon masaj yok yok yok olmuyor ememiyor ya en cok ona üzülüyorum bir haftada 100 gr almis yya. Sutum olmasa da kilo alimi az olsa inan bu kadar uzülmem süt var ememiyo kuzum
Canım benim bebeğimde 1 haftada 100 gr almıştı doktor bol bol sağ ve biberon ile ver bir müddet dedi biberona alışmasın diye de medela nin biberonunu aldırdın. Geçen hafta uyguladım 1 haftada 190 gr aldı neredeyse iki katı. Gerçi benim çok sütüm olmadığından 3-5 kere mama verdim. Ama senin sütün varsa kesin bu şekilde yap derim. Meme reddi hiç olmadı Medela ile...

Son düzenleme:
Gazi var diyor yapilacak biseey yok gececek zamanla diyor
Kuzum ememiyosa kötü allahım kolaylık versin canım. Mümkün olduğunca üşütmemeye çalış. Karnına sıcak uygulama yap bebişinin. Faydası yok gibi olsa da yaptıklarına devam et. İnşallah uzun sürmez sıkıntısı geçer kuzucuğun

serum fizyolojik al yanına. hostesler burun damlasını da öneriyırlar. birde emzik verirsin canım. inşaAllah sıkıntı yaşamazsınız

Annelik işte böyle canım için merhamet doluyor

Kızlar göğsünün kahverengi kısmında döküntü, pullanma, kuruluk olan var mı? Bende öyle şeyler var? Doktora gitmeli miyim, neden böyle dye düşünüyorum. Daha yeni olmuş

Yok canim gaz damlasi rezene kimyon masaj yok yok yok olmuyor ememiyor ya en cok ona üzülüyorum bir haftada 100 gr almis yya. Sutum olmasa da kilo alimi az olsa inan bu kadar uzülmem süt var ememiyo kuzum
Aynıyız canım az önce emerken gaz yüzünden bıraktı uyuttum bağırıp ıkınıp duruyor ememiyor ama nurse harveys içmeye başladıktan sonra daha iyiye gidiyor çok şükür kaka yapıyormu seninki

11:35 ten bu saate kadar uyku mücadelesi veriyoruz ikimizde uykusuzluktan Pert olduk rabbim hepimize sabır versin üstelik babası gazını çok güzel çıkartıyor kaka emme sorunumuzda yok ama uyumuyor şöyle bi 2-3 saat uyusada kafam yastık görse hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim hamilelik gerçekten daha kolaymış gerçi yüzüne bakarken daha o şirinliğiyle beni benden alıyor ama çok yoruldum günlerdir çok

Canim 2 saatten az surede emzirmek de gaz yapiyor yapiyor belki o yuzden ddemistir. Mide digerini sindiremeden yeni sut geliyor iyice gaz yapiyor yani
Öylemi bilmiyordum belkide ondan demiştir bende dün akşam mühendisinoğlunun yazılarını okuyordum gaz damlalarıyla alakalı paylaşımlar vardı adamın biri bitkisel içerikli olan bişeyi sormuş yanlış hatırlamıyorsam aktar önermiş mühendisde ilk 6 ay bitkisel içerik dahil herşey bebekler için ilaç olarak algılanıyormuş hatta kadının biride çocuğuna hiçbir aşıyı yaptırmamış zorunlu olanlarıda birazda mühendise bilmişlik yapmış kadını millet yorumlarıyla gömmüş :)

Benimkide seninki gibi ama 3 ten öğleye kadar oluyo. Sorun olmadığı halde. Tamda uykunun en güzel yerinde. Niye böyleler acaba

Benimkide seninki gibi ama 3 ten öğleye kadar oluyo. Sorun olmadığı halde. Tamda uykunun en güzel yerinde. Niye böyleler acaba
Ah bi bilsem yapmadığım kalmadı rahat batıyor :))) doktora söyledim bugün 3 aylık olana kadar normalmiş olurmuş herşey normal bizim doktora zaten sinir bozucu bir sakinliği var kadın doğumcumada kızardım sakin diye insanlar napacaksa benim için artık nasıl bir beklentiye girdiysem :))

Başka yiyecek kalmıyor ki canım herşeyde süt ürünü var maalesef aklına farklı yiyecekler gelirse yazarsan sevinirim. Ne yiyeceğimi bende şaşırdım.
Valla sabah kahvaltısına patates ekledim cnm sen de dene haşlanmış doyurucu da oluyor ara öğünlerde de havuç yiyiyorum ceviz de yiyiyorum ama akşam tatlı krizi tutuyor hemen tahin pekmez yiyiyorum bıktım da aynı şeyi yemekten ama napalım elimiz mahkum en kötüsü de dediğin gibi herşeyin için de süt var ya ben bir yerde okudum 2 3 aylıkken allerji testi yapılıyor diye onu bir araştıralım ona göre hareket ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…