- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.381
Bende gidicem ama dikişlere bişey olur diye korkuyorum bugun 35. günümüz yaptırsam bişey olur mu acaba ?Ağda yaptırıyorum ben. Ama benim doğumun üzerinden 2 ay geçti neredeyse. Tüy dökücü de sorun olmaz canm.
Canim sadece calpol mu veriyorsun yoksa calpol dolven dönüşümlü olarak miBen bugün yaptırdım 2. Ay aşımızı şiödilik sıkıntı yok o kadar agır degil ben yanlız gittim hatta. Bu aşılar nasıl oluyorsa o gün açılıyormuş çok kalabalıktı ve acele acele yaptılar 9 da burda ol demişlerdi bana. Gece nasıl olacak bilmiyorum ama gaywt iyi hatta calpol içti sürekli uyuyor sürekli ateş ölçüyorum
Bi sıkıntı olmaz canım bende sağmıştım çıkardım bi poşetini. Ilıttım ama bizim kız biberon istemedi almadı. Alsa bende verecektmKızlar ilk gelen agız sütünü sagıp buzluga atmıştım şimdi sütüm beyaz agız sütü sarı onu çözdürüp ogluma versem sıkıntı olur mu bu konu hakkında bilginiz var mı çok bilmiş kaynanam olmaz dedi .Sizlere de sorayım dedim
Canim 2 saatten az surede emzirmek de gaz yapiyor yapiyor belki o yuzden ddemistir. Mide digerini sindiremeden yeni sut geliyor iyice gaz yapiyor yaniOooo süpermiş bizimki oldukça sıradan geldi şimdi muayenehane mucizesi sanırım :) yada bizim dr çok rahat herşey normal 3 aya kadar gazı olacak o olacak bu olacak mesela 23 günde bir buçuk kilo almasına çok fazla dedi sadece emiyor her ağladığında emzirme iki iki buçuk saatte bir emzir dedi sağlık ocağındaki ebede bişey olmaz anne sütünün zararı yok emzir dedi her kafadan bir ses
Kıyamam yaaYok canim gaz damlasi rezene kimyon masaj yok yok yok olmuyor ememiyor ya en cok ona üzülüyorum bir haftada 100 gr almis yya. Sutum olmasa da kilo alimi az olsa inan bu kadar uzülmem süt var ememiyo kuzum
Gazi var diyor yapilacak biseey yok gececek zamanla diyorKıyamam yaadoktora gittiniz mi ne diyolar
Canım benim bebeğimde 1 haftada 100 gr almıştı doktor bol bol sağ ve biberon ile ver bir müddet dedi biberona alışmasın diye de medela nin biberonunu aldırdın. Geçen hafta uyguladım 1 haftada 190 gr aldı neredeyse iki katı. Gerçi benim çok sütüm olmadığından 3-5 kere mama verdim. Ama senin sütün varsa kesin bu şekilde yap derim. Meme reddi hiç olmadı Medela ile...Yok canim gaz damlasi rezene kimyon masaj yok yok yok olmuyor ememiyor ya en cok ona üzülüyorum bir haftada 100 gr almis yya. Sutum olmasa da kilo alimi az olsa inan bu kadar uzülmem süt var ememiyo kuzum
Kuzum ememiyosa kötüGazi var diyor yapilacak biseey yok gececek zamanla diyor
serum fizyolojik al yanına. hostesler burun damlasını da öneriyırlar. birde emzik verirsin canım. inşaAllah sıkıntı yaşamazsınızBasınçtan dolayı kalkış ve inişte emzir diyorlar. O tamam da uyumayan bebek bakalım ne sıkıntı verecek.
Aynen emzirmek lazım da.. inşallah gaz problemi de olmaz.. ağlarsa ne yapıcam diye korkuyorum.
Ahahah ben 12 saat uçacağım o da en az, 2 kerede 1,5 saat uçacağım. Bunlar hep peşpeşe olacak.. kabus gibi..
Ahahaha al benden de o kadar.. kocam uyumuyor bu diye türkiyede hemen doktora götürelim deyip duruyor..
Sıcsk uygulamayı nasıl yapıyorsun?
Annelik işte böyle canım için merhamet doluyorİlk haftadan beri geç yapıyordu kakasını. Biogaia damlayı veriyorum çok düzenli de verdiğim söylenmez artık her gün yapıyor :) ona rağmen gaz sancısı var hala. Çıkarınca da gürültülü ve uzun uzun yapıyor :) ay nasıl anlattım ya gün gelecek minicik bişeyin gazını kakasını bile bu kadar önemseyecek miydik biz şaşırtıcı geliyor bana alışamadım bir türlü :)
Uyumasına hem sevindim hem üzüldüm minnağının sıkıntısı var ve bu yüzden uyuyamıyor kıyamam ya. Gözlerim doldu lohusa da değilim nolacak bu haller
Aynıyız canım az önce emerken gaz yüzünden bıraktı uyuttum bağırıp ıkınıp duruyor ememiyor ama nurse harveys içmeye başladıktan sonra daha iyiye gidiyor çok şükür kaka yapıyormu seninkiYok canim gaz damlasi rezene kimyon masaj yok yok yok olmuyor ememiyor ya en cok ona üzülüyorum bir haftada 100 gr almis yya. Sutum olmasa da kilo alimi az olsa inan bu kadar uzülmem süt var ememiyo kuzum
İnş geçmiştir ikisininkide ve inş tekrarlamazDuocid 250 mg kullaniyoruz, yarin bir hafta doluyor doktora gideceğiz geçip gecmedigine bakılacak.
Öylemi bilmiyordum belkide ondan demiştir bende dün akşam mühendisinoğlunun yazılarını okuyordum gaz damlalarıyla alakalı paylaşımlar vardı adamın biri bitkisel içerikli olan bişeyi sormuş yanlış hatırlamıyorsam aktar önermiş mühendisde ilk 6 ay bitkisel içerik dahil herşey bebekler için ilaç olarak algılanıyormuş hatta kadının biride çocuğuna hiçbir aşıyı yaptırmamış zorunlu olanlarıda birazda mühendise bilmişlik yapmış kadını millet yorumlarıyla gömmüş :)Canim 2 saatten az surede emzirmek de gaz yapiyor yapiyor belki o yuzden ddemistir. Mide digerini sindiremeden yeni sut geliyor iyice gaz yapiyor yani
Benimkide seninki gibi ama 3 ten öğleye kadar oluyo. Sorun olmadığı halde. Tamda uykunun en güzel yerinde. Niye böyleler acaba11:35 ten bu saate kadar uyku mücadelesi veriyoruz ikimizde uykusuzluktan Pert olduk rabbim hepimize sabır versin üstelik babası gazını çok güzel çıkartıyor kaka emme sorunumuzda yok ama uyumuyor şöyle bi 2-3 saat uyusada kafam yastık görse hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim hamilelik gerçekten daha kolaymış gerçi yüzüne bakarken daha o şirinliğiyle beni benden alıyor ama çok yoruldum günlerdir çok
Ah bi bilsem yapmadığım kalmadı rahat batıyor :))) doktora söyledim bugün 3 aylık olana kadar normalmiş olurmuş herşey normal bizim doktora zaten sinir bozucu bir sakinliği var kadın doğumcumada kızardım sakin diye insanlar napacaksa benim için artık nasıl bir beklentiye girdiysem :))Benimkide seninki gibi ama 3 ten öğleye kadar oluyo. Sorun olmadığı halde. Tamda uykunun en güzel yerinde. Niye böyleler acaba
Valla sabah kahvaltısına patates ekledim cnm sen de dene haşlanmış doyurucu da oluyor ara öğünlerde de havuç yiyiyorum ceviz de yiyiyorum ama akşam tatlı krizi tutuyor hemen tahin pekmez yiyiyorum bıktım da aynı şeyi yemekten ama napalım elimiz mahkum en kötüsü de dediğin gibi herşeyin için de süt varBaşka yiyecek kalmıyor ki canım herşeyde süt ürünü var maalesef aklına farklı yiyecekler gelirse yazarsan sevinirim. Ne yiyeceğimi bende şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?