- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.741
Dr ölçuyo kontrollerde bizde 50 cm dogdu 56 cmdi 1 aylikkenBiz 3350 doğduk bugün 40. Günümüz 4500 kilo olmuş idare eder sanırım. Boylarını ölçüyormusunuz kızlar biz 51 cm dik 57 olmuşuz
Şu an kime gidiyosun dra bende bursadayim medicabilde faruk fidana gidiyorum ilk kontrolde pek begenmedim ama sariliktan yatmamiza ragmen hep emzir dedi hiç mama lafi kullanmadi bide ilaç taraftari degil diye duyynca devam ettimSeni yanlis yönlendirmek istemem cnm ama bebeğinin şu anda sağlık açısından bı riski yoksa denemeye değer bence.
http://beseryapimbakimonarim.com/2013/03/22/tomrisin-emzirme-notlar-bolum-7/
http://www.lllturkiye.org/2017/08/formul-mama-takviyesini-brakma.html?m=1
Bu linklerdeki yazıları bı oku. Kendimden gözlemlediğim kadarıyla asla memede süt bitmiyor zaten. Az da olsa devamli geliyor. Pompayla sagarken bakıyorum mesela bı iki sn durup tekrar devam ettiğinde yine geliyor süt. Bırak gerekirse 1 2 saat memede kalsın. Damla damla da olsa sen çıkan sütünü sağ ve kaşıkla ver. Zor olacaktır mutlaka ama kısa bir süre, uzun vadede senin için her şey daha kolay olacak bırakabilirsen mamayı. Ben de bursadayim, önceliğin kendi sütün olsun tabi ama eğer kendi sutunle yetisemezsen istersen sana sağip verebilirim
Hiç elle denemedim bi deneyeyim sağabilecek miyim canımFazla olan tarafi elle sag canim makine sagimi daha fazla tazyiklendiriyo. Benimde ayniydi bi tarafim siş sut akiyo diger tarafta sönmüs gibiydi sut akani elle sönuk olani makineyle sagip esitledim
Anakucağıyla çıkarıyoruz canım biz. Babybee aldık hepsiburadadanKizlar bebegi disari pusetlemi port bebele mi cikariosnz .puset kullanissix geliyo sogukta.hangi marka nerden aldiniz alanlar
Biraz daha acili oluyo makineye göre ama dayaniliyo :)Hiç elle denemedim bi deneyeyim sağabilecek miyim canım
Hala ona devam ediyoruz ama medicabil de aklımdaydı aslında . Olmazsa ondan bı randevu alırım .Şu an kime gidiyosun dra bende bursadayim medicabilde faruk fidana gidiyorum ilk kontrolde pek begenmedim ama sariliktan yatmamiza ragmen hep emzir dedi hiç mama lafi kullanmadi bide ilaç taraftari degil diye duyynca devam ettim
Esentepede yatarken nöbetçi doktor olarak Serdar Yalman vardı Anadolu Hastanesi'nde çalışıyormuş ve diğer doktordan sonra yaklaşımı hoşuma gitti. Gerçekten merhametli ve insanın halinden anlayan bı adam. Bebekten kan aldirirken bile canı acıyacak diye elli kere dusunuyor. Ama ilk bakışta biraz değişik bir adam. Bilgisinden filan çok emin değilim daha iki kere gittik. Zaten ben açıkçası ciddi bir problem yaşamadıkca doktorlarla çok haşır neşir olmayı düşünmüyorum. İyi bir insan, paragöz değil, gereksiz yere tetkiklere boğmuyor insanı. Şimdilik bu kadarı yeterli geldi banaŞu an kime gidiyosun dra bende bursadayim medicabilde faruk fidana gidiyorum ilk kontrolde pek begenmedim ama sariliktan yatmamiza ragmen hep emzir dedi hiç mama lafi kullanmadi bide ilaç taraftari degil diye duyynca devam ettim
Banada 6 ay devam etmemi söyledi decavitle omegayi kadin dogumcumKızlar yedip içtiklerinin kokusunun sütüne geçtiğini farkeden var mi? Ben önceden de düzenli olarak OMEGA 3 takviyesi kullanıyordum. Hamileligimde de şimdi de devam ediyorum. Hep araştırmalarım doğrultusunda çok iyi bı şey yaptığımı düşünüyordum. Ama şimdi sütumden buram buram balık kokusu alıyorum ve sorgulamaya başladım acaba doğru bı şey mi yapıyorum diye. Demek ki direk süte geciyor. Siz hiç bı takviye kullanıyor musunuz emzirme döneminde.?
Aslında Ümmü hanım i şöyle sevmiştim oğlum küveze girebilirdi ama odada deneyelim dedi. Gece yoktu başka doktor sarılık oluyor diye fototerapi alsın dedi sana geldi baktı değere gerek yokmuş dedi. Bir gün hep uyudu oğlum telaşla hastaneye gittik münevver hanım varmis kan aldırdı direkt biluribin yüksek diye ilaç yazdı tabi kullanmadık hangi doktor a sorsak beslenmesine dikkat etsin ilaca gerek yok dedi.Esentepede yatarken nöbetçi doktor olarak Serdar Yalman vardı Anadolu Hastanesi'nde çalışıyormuş ve diğer doktordan sonra yaklaşımı hoşuma gitti. Gerçekten merhametli ve insanın halinden anlayan bı adam. Bebekten kan aldirirken bile canı acıyacak diye elli kere dusunuyor. Ama ilk bakışta biraz değişik bir adam. Bilgisinden filan çok emin değilim daha iki kere gittik. Zaten ben açıkçası ciddi bir problem yaşamadıkca doktorlarla çok haşır neşir olmayı düşünmüyorum. İyi bir insan, paragöz değil, gereksiz yere tetkiklere boğmuyor insanı. Şimdilik bu kadarı yeterli geldi bana
Hiç takviye almıyorumKızlar yedip içtiklerinin kokusunun sütüne geçtiğini farkeden var mi? Ben önceden de düzenli olarak OMEGA 3 takviyesi kullanıyordum. Hamileligimde de şimdi de devam ediyorum. Hep araştırmalarım doğrultusunda çok iyi bı şey yaptığımı düşünüyordum. Ama şimdi sütumden buram buram balık kokusu alıyorum ve sorgulamaya başladım acaba doğru bı şey mi yapıyorum diye. Demek ki direk süte geciyor. Siz hiç bı takviye kullanıyor musunuz emzirme döneminde.?
Kızlar yedip içtiklerinin kokusunun sütüne geçtiğini farkeden var mi? Ben önceden de düzenli olarak OMEGA 3 takviyesi kullanıyordum. Hamileligimde de şimdi de devam ediyorum. Hep araştırmalarım doğrultusunda çok iyi bı şey yaptığımı düşünüyordum. Ama şimdi sütumden buram buram balık kokusu alıyorum ve sorgulamaya başladım acaba doğru bı şey mi yapıyorum diye. Demek ki direk süte geciyor. Siz hiç bı takviye kullanıyor musunuz emzirme döneminde.?
Çok güzelmiş :) deneyeceğim bunlarıBen cocuk sarkilarini açiyorum bende soyluyorum cok hosuna gidiyor o arada ellerine ayaklarina esneme hareketlerini yaptirip yoruyorum. Birde ben 1-3 ay zeka kartlari aldim o resimleri gösteriyorum kafasini bi taraftan diger tarafa cevirmesini sağliyorum bazen kucagima alip tvden şarki açip oynuyorum oda hareket ettikce gaz çikariyo bende zayiflarim belki :) tabi bunlari gun içine hep yayiyorum
Canım üç gün önce de ben çok kötüydüm. Lavoboya gidip ıkınıp ıkınıp geliyodum oturamıyodum bile ağrıdan. Yatarak emzirdim. O akşam çok kötü oldum. Eşim sıcak su torbası hazırladı. Yatarken kalçamın altına koydu. Yarım saat sonra ıkınmadan yapabildim. Bi gün boyunca yine ağrıdı ama geçti. O günden beri yine hiç yapmadım ama kabız değilim allaha şkür. Eşime çok dua etmiştim o zaman. Sabah olsunda hastaneye gideyim dayanamıcam bebeğime bakamıyorum diyodum hatta.Kizlar kan ilaci kullaniyirmusunz sezeryan sonrasi bugun 17.gun kabizliktan ölüyorum kan ilacini da içmiyorum
Benimki de ishal su gibi çıkarıyor her şeye kafam takılıyor3 gündür yine kaka yapmadı en son fitille yapmıştı ne olacak böyle
Canım benimkide bugün öyle yaptı. Su gibi birikmiş hatta. Açınca akıverdi alt açmaya, kıyafetlerine. Normal miymiş peki bilgin var mıBenimki de ishal su gibi çıkarıyor her şeye kafam takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?