Ayniyiz cnm benkmki de kucak delisi valla.zaten o yuzden besiginde uyutamadim bi turlu.birlikte yatiyoruz.benim kiz cok fena ya uyudu uyuyo arasindayken gozleriyle bi bakiyo etrafina ben yoksam once bi ciglik atiyo sonra basliyo aglamaya

Bi yandan hosuma gidiyo bensiz duramiyo falan vok guzel bi duygu ama ne is guc yapiyorum.agda yapicam yapamiyorum yemek yapcam yapamiyorum.o yuzdem tek caremiz bence sling.gazina da iyi gelir.
Yer sofrasi kurmaya basladim bebekten sonra masada hayatta yiyemiyorum.hem emziriyorum hem yemek yiyorum ustune ortu ortuyorum

Ben de bacaklarimi uzatiyim bacaklarima uzansin yiyim diyoeum ama yok durmuyo ille kucakta olcak.ilk 3 ay gecsin diye bekliyorum.oyun halisi alicam denicem.erkense de dursun buyuyunce belki oyalanir ben de rahat is yaparim yemek yaparim.uyumussa kucakta esime veriyorum duruyo ama uynainca yine agliyo.
Cnm iki dk hemen yatir bacagina yap masaji aglamalarina dayanamiyoruz ama onun icin mecbur masaj yapmayinca da hic olmuyo masaj kesinlikle sart.