Kızlar bebeğinizin banyosunu ne zaman yaptırdınız? Ben bu konuda çok dertliyim. Belki yargılıcaksınız ama elimde değil bu durum. Kızım 26 günlük. Göbeği 14. Gün falan düştü. Kökü kaldı. İki doktor da gördü yaktı, banyo yaptırmayın tam iyileşinceye kadar dedi. Geçen hafta biraz daha iyileşti. Doğumdan sonra kv sadece bi hafta kaldı yanımda. Annem hiç kalmadı. Tek bakıyorum kızıma. Herşeyi araştırıyorum ilk bebeğim tecrübesizim. Buna rağmen iyi bakıyorum allahıma şükür. Annem yarım saat uzakta oturuyo bize. İki haftada bi falan anca geliyo. Geçen haftadan beri arayıp gel yıkayalım diyorum ama gelen giden yok. Bu bahane diyebilirsiniz ama tek başıma korkuyorum. Eşime diyorum ben korkarım diyo. Ben yıkıcam sen su döküvereceksin diyorum yanaşmıyo. Ona da hak veriyorum. Kızımı kucaklamaya korkardı, yeni alıştı. Kimseden yardım isteyemeyen biriyim normalde. Annemden bile bişey isteyemem. Ona rağmen arayıp yardım istedim ama yok.

ne yapacağımı şaşırdım. Meleğim kirli falan değil allahıma şükür. Hiç koku, kir falan yok. Bana akıl verin ne olur

kendim yıkayabilir miyim