- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.961
@4801b canım naptın yıkadın mı. Sen yıkarsan ben de yıkıcam senden cesaret alıp :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde agliycam nerdeyse sutyen taktaktigimdaKızlar sütyeni tamamen hyatımdan çıkarmış durumdayım. Bi misafir geldiğinde kendiliğinden süngerli atlet takıyorım ama o bile eziyet. Bu durum sizde de var mı. Sütyen taktığım an göğüslerim acıyo hem uçları hem de içi
yumuşatıcı kullanmıyoruz ki. soğuk buhar makinası da zararlı olurdu o zaman. bilmiyorum ama hiç duymadım bronşit olanı. çocuk doktora sormak gerek en yakın kim gidecekse bi sorarsa seviniriz. havlu mu makina mı yoksa hiçbiri mi diyeCanım benim bu konuda çok kafam karışık.bi yandan Peteğin üstüne du koyun odayı kurutmasın nefes alışı kolay olur diyorlar bi yandan evde çamaşır kurutmayın nem yapıyo astım bronşite kadar gider diyolar hangisi doğru
Kakasını nasıl yaptı canım kabız değil deme normaldi kulak çöpü de fitille aynı bence sonuçta müdahale ediyoruz kendi yapmıyor sen kaçgün bekliyorsun yapsın diye biZim bugün 4. Gün bitti yine Yok kakaBen çocuk doktoruna sordum kesinlikle fitile alıştırma dedi. Bırak kendi yapsın dedi ama b en aglamasından üzülüyorum. En son alt açma serdim bezi çıkardım kulak çöpünü zeytünyagına batırdım poposınun ucuna soktum bir süre bekledüm pnu çıkarmak için ıkındı ıkınmayla kakasını yaptı. Sonra gaz hareketleei yaptır dedi doktor bisikley hareketü falan yaptırdım rahayladı tavsiye ederim kesinlikle
Canim kafasina su dokerken kulaklarini mutlaka kapat ve arkadan dok.Benimde çok canımı sıkıyo kuzum bu durum ama yapacak bişey yok. Erken doğum riskim vardı hep yattım. Eşim izin aldı çoğu zaman. Eşim işteyken su verenim bile yoktu. Doğumdan sonra hiç kalmadı. Sadece doğumda çağırdım da geldi. Çok sağol kuzum annen gelmiş gibi oldu. Kaçarak evlendim bişey diyemiyorum o yüzden. Ses çıkaramıyorum. Videoları izledim, bakalım yapabilecek miyim.
Ben civil den nuvita marka emzirme sütyeni almiştim yok gibi ayni çok rahat. Çok memnunum. Sutyen takmadiğimda süt akıyor ıslak oluyor çok rahatsız oluyorum. Sütyen içinede göğüs pedi koyuyorum.Kızlar sütyeni tamamen hyatımdan çıkarmış durumdayım. Bi misafir geldiğinde kendiliğinden süngerli atlet takıyorım ama o bile eziyet. Bu durum sizde de var mı. Sütyen taktığım an göğüslerim acıyo hem uçları hem de içi
Bende aynıyım sütyensiz geziyorum uçları zaten maf olmuştu benim ,sürekli kalkanla emzirme atletiyle geziyorum ne zaman düzene giricez acabaKızlar sütyeni tamamen hyatımdan çıkarmış durumdayım. Bi misafir geldiğinde kendiliğinden süngerli atlet takıyorım ama o bile eziyet. Bu durum sizde de var mı. Sütyen taktığım an göğüslerim acıyo hem uçları hem de içi
Weewell aldık canim. Biz bile öyle guzel uyuduk ki. Kesinlikle tavsiye ederim.ben peteğe ıslak havlu koyuyorum faydası var evet ama soğuk buhar makinası da aklımda. sen hangisini aldın canım? ürünler pahalı da :/
Bize de haber ver mutlaka canım. Bizde de şıvı toplaması vardı Geçicidir inşallah merak etme.Yarın götörecez cnm anlamadım gitti ya ilk doğdu testiste sıvı toplaması oluştu şimdide bu çıktı ağlamaktan mı oldu yoksa başka birşeyden mi bilemedim
Ben avent kullanıyorum canım ama sanırım lansinoh daha iyi. Ben arkadaşımdan ödünç aldım. Satın alacak olsam lansinoh alırdımBu arada sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz elektrikli olarak? Memnun olanlar yazabilir misiniz, bu hafta alacağım galiba .
Kakasını nasıl yaptı canım kabız değil deme normaldi kulak çöpü de fitille aynı bence sonuçta müdahale ediyoruz kendi yapmıyor sen kaçgün bekliyorsun yapsın diye biZim bugün 4. Gün bitti yine Yok kaka
Benim eşimde haydi haydi die tuttursa yapma fikri hiç yok, tabi çocuğun nazını çekecek olan benim.Bu ağrılı sancılı günlerle oda aradan çıksaydı iyiydiAynen bende 40i yarin cikiyo esim israrli haftaya yaptiralim diye benim kafamda soru isaretleri
Hiç yapamam heralde biraz büyük olsa neyseTabi ki oğluşu :) eşime veriyorum hemen sobanın önünde kuruluyor o ara ben çıkıp giydiriyorum :))
Birisi memnun değilim demişti lansinoh için .Ben avent kullanıyorum canım ama sanırım lansinoh daha iyi. Ben arkadaşımdan ödünç aldım. Satın alacak olsam lansinoh alırdım
Aynen oyleyiz bizde cnmBenimki yeni başladı yapamamaya aynen kabız gibi yapamıyo ama kakası kabız gibi katı değil napıcam bilmiyorum.Sancı çekiyo sürekli yapamadığı için
Lansinoh kullanıyorum çok memnunum canım.Bu arada sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz elektrikli olarak? Memnun olanlar yazabilir misiniz, bu hafta alacağım galiba .