2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim bu konuda çok kafam karışık.bi yandan Peteğin üstüne du koyun odayı kurutmasın nefes alışı kolay olur diyorlar bi yandan evde çamaşır kurutmayın nem yapıyo astım bronşite kadar gider diyolar hangisi doğru
yumuşatıcı kullanmıyoruz ki. soğuk buhar makinası da zararlı olurdu o zaman. bilmiyorum ama hiç duymadım bronşit olanı. çocuk doktora sormak gerek en yakın kim gidecekse bi sorarsa seviniriz. havlu mu makina mı yoksa hiçbiri mi diye

Ben çocuk doktoruna sordum kesinlikle fitile alıştırma dedi. Bırak kendi yapsın dedi ama b en aglamasından üzülüyorum. En son alt açma serdim bezi çıkardım kulak çöpünü zeytünyagına batırdım poposınun ucuna soktum bir süre bekledüm pnu çıkarmak için ıkındı ıkınmayla kakasını yaptı. Sonra gaz hareketleei yaptır dedi doktor bisikley hareketü falan yaptırdım rahayladı tavsiye ederim kesinlikle
Kakasını nasıl yaptı canım kabız değil deme normaldi kulak çöpü de fitille aynı bence sonuçta müdahale ediyoruz kendi yapmıyor sen kaçgün bekliyorsun yapsın diye biZim bugün 4. Gün bitti yine Yok kaka

Benimde çok canımı sıkıyo kuzum bu durum ama yapacak bişey yok. Erken doğum riskim vardı hep yattım. Eşim izin aldı çoğu zaman. Eşim işteyken su verenim bile yoktu. Doğumdan sonra hiç kalmadı. Sadece doğumda çağırdım da geldi. Çok sağol kuzum annen gelmiş gibi oldu. Kaçarak evlendim bişey diyemiyorum o yüzden. Ses çıkaramıyorum. Videoları izledim, bakalım yapabilecek miyim.
Canim kafasina su dokerken kulaklarini mutlaka kapat ve arkadan dok.

Kızlar sütyeni tamamen hyatımdan çıkarmış durumdayım. Bi misafir geldiğinde kendiliğinden süngerli atlet takıyorım ama o bile eziyet. Bu durum sizde de var mı. Sütyen taktığım an göğüslerim acıyo hem uçları hem de içi
Ben civil den nuvita marka emzirme sütyeni almiştim yok gibi ayni çok rahat. Çok memnunum. Sutyen takmadiğimda süt akıyor ıslak oluyor çok rahatsız oluyorum. Sütyen içinede göğüs pedi koyuyorum.

Kızlar sütyeni tamamen hyatımdan çıkarmış durumdayım. Bi misafir geldiğinde kendiliğinden süngerli atlet takıyorım ama o bile eziyet. Bu durum sizde de var mı. Sütyen taktığım an göğüslerim acıyo hem uçları hem de içi
Bende aynıyım sütyensiz geziyorum uçları zaten maf olmuştu benim ,sürekli kalkanla emzirme atletiyle geziyorum ne zaman düzene giricez acaba
Normal sütyenler sütün gitmesini saglıyomuş bana herkez takma diyo ama nereye kadr takmıycaz böyle de olmuyo ki

Kizlar buhar makinesine de fazla alıştırmayın gece boyu çalışmasın. Oğlum da almıştık doktor sürekli calistirmayin alışmasın demişti.

ben peteğe ıslak havlu koyuyorum faydası var evet ama soğuk buhar makinası da aklımda. sen hangisini aldın canım? ürünler pahalı da :/
Weewell aldık canim. Biz bile öyle guzel uyuduk ki. Kesinlikle tavsiye ederim.
Maşallah beb3gim güzel uyudu. Hırıltısı yok. Burnunu sadce 1 kez temizledim.

Ben peteğin üstüne su koyuyorum o ne kadar nem yaparsa. Koymayınca aşırı kuruluk oluyor benim boğazımda da. Bez olarak baştan beri Prima kullanıyorum. Genel olarak memnunum biraz gevşek bağlayınca sızdırma oluyor bende. Kesinlikle nemli olmuyor. Hiç pişik olmadık ama ben kremleri biraz fazla kullandım. Şimdi azalttım üst kısımlara nerdeyse hiç sürmüyorum.

Kakasını nasıl yaptı canım kabız değil deme normaldi kulak çöpü de fitille aynı bence sonuçta müdahale ediyoruz kendi yapmıyor sen kaçgün bekliyorsun yapsın diye biZim bugün 4. Gün bitti yine Yok kaka

3 gün bekliyorum 3 gün yapmazsa fitil veriyordum fitil verme dedi doktor zeytünyagı ver dedi ama saf eczaneden al dedi zamanla düzelir kabız degil dedi 4 gündüe yapmıyordu gittigümde karnına elledi kabızlık yok dedi

Aynen bende 40i yarin cikiyo esim israrli haftaya yaptiralim diye benim kafamda soru isaretleri
Benim eşimde haydi haydi die tuttursa yapma fikri hiç yok, tabi çocuğun nazını çekecek olan benim.Bu ağrılı sancılı günlerle oda aradan çıksaydı iyiydi

Kızlar buhar makinası ben de kullanmak istiyordum. Bugün doktorumuza sordum önermiyorum zararlı dedi. Ev içinde küf mantarlarının ve zararlı bakterilerin üremesine sebep oluyormuş. Kalorifer peteğinin üzerine su koy dedi. Ama benim peteklerimin üzeri kapalı. Öyle su konulacak bir alan yok. Napsam acaba kafam karıştı alsam mı makina?

Back
X