- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.061
Haklısın canımMaalesef canım süt çekilince sönüyor falan dedi artık benimi korkuttu takayım diye bilmiyorum ama birazda yapısal aslında bana kalırsa yinede tedbirli olmak lazım
Cnm sporcu sutyeni taksanGerçektenn miiieyvah desene mecbur mu takcaz. allahım yaa moralim tam bozuldu
Ya ben de lansinog 2.el aldik damla damla akitti sinie oldum bozuk mal satmislar heralde dedim.elimle sagdim ama bas edemedim.Ben de sadece dışarı çıkarken ve karma oturulacaksa misafir geldiğinde takıyorum sertleşiyor dediğin gibi hiiiç rahat olmuyorum aşırı rahatsız ediyor
Makine tam boşaltmıyor yanda ben sabırsız davranıyorum. Damla damla akıtıyor bakıyorum hiç akmıyor çıkarıyorum elimle bir sıkıyorum nerden baksan tüm deliklerden akıyor. Süt varsa makine niye çekmiyor ki. Elimle sıkıp süt olduğunu görmesem sütüm az deyip stres yapıcam yalandan
Ayyy buna daha da canım sıkıldı iştepenye sütyen yeterli olur muymuş. Daha rahat diğerlerinden onu deneyeyim bari
Bilemedim canım yaaCnm sporcu sutyeni taksan
Ben bilseydim asla emzirme sutyeni almazdim.sporcu sutyeni cok daha rahat hem de toparliyo.demirlileri ben hayatta bu asamada takamam ugrasamam emzirirken mesela.
İnşallah canım gerek kalmaz tez zamanda geçerCnm hidroseli ilk doğduğunda fark ettik ve çocuk dr sorduk çoğunlukla geçer geçmezse 1 yaşında ameliyat olur demişti sonra okadar çok ıkınıyordu ki fıtık oluştu ve onu da fark ettik tam sol testisin üstünde bir şişlik daha vardı bugün ürolojiye götürdük o baktı usg çekildi kontörlü de üroloji yapacak bakalım inş ameliyata gerek kalmadan geçer
Cnm demirliler de cok rahatsiz etmezmi emzirirken falan indir kaldir cok zor olurBilemedim canım yaabi de onlara bakayım bakalım inşallah sarkık kalmaz
İnş cnmİnşallah canım gerek kalmaz tez zamanda geçer
Tamam canım benim araştırıp sipariş vereyim. Teşekkür edeim :)Cnm demirliler de cok rahatsiz etmezmi emzirirken falan indir kaldir cok zor olur
Sporcu sutyenlerin toparlayici olanlari var onlardan al derim cnm
Canım elle 60cc sağdığına göre makineyle çok fazla olması lazım. Ben elle sıksam bir sıkıyorum süt çıkıyo iki sıkıyorum çıkıyo üçüncüde çıkmıyor. Ordan yola çıkarak söyledim. Gün içinde bir kere sağıyorum canım. 60 -70 cc çıkıyor. O da ona iki öğün meme sonrası takviye olarak yetiyo. Ya kullanmam gerekmezse diye dondurucuya atıyorum aslında evet normal tarafa da atabilirimAy insallah ben de gecerim cnm mamasiz gunlere icim o kadar huzursuzki mamayla.Allah im verdigi nimet akiyo ped degistiryorum bosa gidiyo yazik gunah diyorum ama elimle basa cikamiyorum 2.el makina aldim lansinoh bi de adam akillli sagmadi sutum az heralde dedim iyice nasil kabullenmissem.bi de ustune kilo kaybi derken vazgecmedim zaten surekli emzirdim memeden inmiyo hic zaten.benimki de vicik cicikken asla almak istemiyo.
Cnm peki gun icjnde kac kere sagiyosun bi emzirip bi sagiyomusun nasil dengede tutuyosun.ve dolapta 3 gun beklermis zaten oyle okumustum neden derindondurucuya koyuyosun cnm
Ve eger kiralayamazsa manuel alirsam benim de sol gogus ucum yara daha dogrusu yara degil de parcalanmis aetik kabuk tutmus bembeyaz olmus ama aciyo hassaslik var.manuelde de guzel cikar mi elektrikli gibi cnm
Benim lansinoh. Diger markalari bilmedigim için bişey diyemem ama çekim gücü yavaş geldi bana daha fazla olabilirdi. Bide yine digerlerini bilmiyorum ama ağır calisiyo manuel daha hizliydi benimBu arada sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz elektrikli olarak? Memnun olanlar yazabilir misiniz, bu hafta alacağım galiba .
Ne demek cnm rica ederim nbb ninkileri tavsiye ederim cnmTamam canım benim araştırıp sipariş vereyim. Teşekkür edeim :)
Anladim cnm ben de aeninki gibi yaparim o zmn takviye daha iyi rahat ederim mama takviyesindense.insallah makina kiralayabilirim ya insallah bosta vardir.baska hastaneden kiralarim olmazsa.aslinda simdiye coktan kiralardim da bebekle hic bi yere cikilmiyo kisin kisin.ama 40 imizin cikmasini bekliyorum cikicam valla.kangjrumu takip gezicem kizimla arabadan daha iyi koruyo sicacik tutuyoCanım elle 60cc sağdığına göre makineyle çok fazla olması lazım. Ben elle sıksam bir sıkıyorum süt çıkıyo iki sıkıyorum çıkıyo üçüncüde çıkmıyor. Ordan yola çıkarak söyledim. Gün içinde bir kere sağıyorum canım. 60 -70 cc çıkıyor. O da ona iki öğün meme sonrası takviye olarak yetiyo. Ya kullanmam gerekmezse diye dondurucuya atıyorum aslında evet normal tarafa da atabilirim
Umarim oyle olur. Baska makinada denemek istiorum ama cevremde kimsede yok. Durduk yere para da vermek istemiyorum.umarim iyi olurHimm ablam göğüslerin sağıma alışması lazım demişti belki bir iki haftaya daha iyi olmaz mı ?
Bizim bugun cikti. Henuz bi degisiklik yok. 40 banyosunu yaptiriyorsun. Suyuna konan seyler var.bide disari cikariyorsun ama cok soğuk diye bugun cikarmadik40 ı çıkanlar nasıl hissediyorsunuz. Değişiklik oluyor mu? bi de 40.ı günü doldurunca ne yapılıyo ben hiç bilmiyorum.
Bebeğin ağzının değdiği biberonun ikinci beslenme için saklanması önerilmiyor eğer iki farklı zamanda bitiriyorsa sütleri bolmende fayda var aksi halde 1.beslenme sonrası kalan sutu dökmen gerekir bakteri oluşumu ihtimali sebebi ileCanım manuel ben bi tanıdığım ilk Doğum yaptıpımda getirdi dayanamadım ama bence şimdi olsa yaparım o zaman yaraydı uçlar o yüzden yapamamıştım. Sağdığın sütleri biberona koyar verirsin acıktığında ben şu an öyle yapıyorum. Bir sağımda 70-80 cc süt çıkıyo en fazla benden 2 göğüsten. Dondurucuya atıyorum. Gece 3 te ve sabah 10-11 arası kızım çok aç uyanıyo ve o vıcık vıcık halini asla kabul etmiyor. Bir paket çıkarıp çözdürüyorum sonra sıcak su dolu kaseye koyuyorum poşeti. Ilınınca biberona döküyorum yarısını 3 te içiyo. Biberonu dolaba koyuyorum sabah tekrar biberonu sıcak su dolu kaba koyup ılınınca kalanı da sabah bitiriyor . 2 günden beri bu rutindeyiz. Ve maşallah sorunsuz ağlamasın bi iki gün geçirdim
Hiç kanguru denemedim sling için kumaş alma niyetimvar ama dediğin gibi soğuk çıkılmıyorAnladim cnm ben de aeninki gibi yaparim o zmn takviye daha iyi rahat ederim mama takviyesindense.insallah makina kiralayabilirim ya insallah bosta vardir.baska hastaneden kiralarim olmazsa.aslinda simdiye coktan kiralardim da bebekle hic bi yere cikilmiyo kisin kisin.ama 40 imizin cikmasini bekliyorum cikicam valla.kangjrumu takip gezicem kizimla arabadan daha iyi koruyo sicacik tutuyo
Aaaa öylemi bilmiyordum ilk kez duyuyorum sağol canım uyardığın içinBebeğin ağzının değdiği biberonun ikinci beslenme için saklanması önerilmiyor eğer iki farklı zamanda bitiriyorsa sütleri bolmende fayda var aksi halde 1.beslenme sonrası kalan sutu dökmen gerekir bakteri oluşumu ihtimali sebebi ile
Ben de aldirdim eşime dün :) öğleden sonra icecegim bakalım etkili olacak mıKızlar bu malt içeceği ne iğğğrenç bişeymiş ya çok zor içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?