2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya ben de lansinog 2.el aldik damla damla akitti sinie oldum bozuk mal satmislar heralde dedim.elimle sagdim ama bas edemedim.
Makina kiralicam insallah ondan da damla damla gelmez ya korkuyorum valla artik.

Cnm sporcu sutyeni taksan
Ben bilseydim asla emzirme sutyeni almazdim.sporcu sutyeni cok daha rahat hem de toparliyo.demirlileri ben hayatta bu asamada takamam ugrasamam emzirirken mesela.
Bilemedim canım yaa bi de onlara bakayım bakalım inşallah sarkık kalmaz

İnşallah canım gerek kalmaz tez zamanda geçer

Bebek eşyası olarak iyi ki aldım dediğim ikisey var. Biri anne yani beşik. Diğeri chicco alt açmalı küvet seti. Hele küvet var ya verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. Normalde bel ağrısı çeken doğumdan sonra hiç bel sırt sorunu yaşamadım. Öyle kolaylık anlatamam. Ne alt açarken ne banyo yaparken gram eğilmiyorsun bu yüzden acele etmeden çok eğlenceli geçiyor.

Canım elle 60cc sağdığına göre makineyle çok fazla olması lazım. Ben elle sıksam bir sıkıyorum süt çıkıyo iki sıkıyorum çıkıyo üçüncüde çıkmıyor. Ordan yola çıkarak söyledim. Gün içinde bir kere sağıyorum canım. 60 -70 cc çıkıyor. O da ona iki öğün meme sonrası takviye olarak yetiyo. Ya kullanmam gerekmezse diye dondurucuya atıyorum aslında evet normal tarafa da atabilirim

Bu arada sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz elektrikli olarak? Memnun olanlar yazabilir misiniz, bu hafta alacağım galiba .
Benim lansinoh. Diger markalari bilmedigim için bişey diyemem ama çekim gücü yavaş geldi bana daha fazla olabilirdi. Bide yine digerlerini bilmiyorum ama ağır calisiyo manuel daha hizliydi benim

Anladim cnm ben de aeninki gibi yaparim o zmn takviye daha iyi rahat ederim mama takviyesindense.insallah makina kiralayabilirim ya insallah bosta vardir.baska hastaneden kiralarim olmazsa.aslinda simdiye coktan kiralardim da bebekle hic bi yere cikilmiyo kisin kisin.ama 40 imizin cikmasini bekliyorum cikicam valla.kangjrumu takip gezicem kizimla arabadan daha iyi koruyo sicacik tutuyo

40 ı çıkanlar nasıl hissediyorsunuz. Değişiklik oluyor mu? bi de 40.ı günü doldurunca ne yapılıyo ben hiç bilmiyorum.
Bizim bugun cikti. Henuz bi degisiklik yok. 40 banyosunu yaptiriyorsun. Suyuna konan seyler var.bide disari cikariyorsun ama cok soğuk diye bugun cikarmadik

Bebeğin ağzının değdiği biberonun ikinci beslenme için saklanması önerilmiyor eğer iki farklı zamanda bitiriyorsa sütleri bolmende fayda var aksi halde 1.beslenme sonrası kalan sutu dökmen gerekir bakteri oluşumu ihtimali sebebi ile

Hiç kanguru denemedim sling için kumaş alma niyetimvar ama dediğin gibi soğuk çıkılmıyor

Aaaa öylemi bilmiyordum ilk kez duyuyorum sağol canım uyardığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…