- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.121
Evet böyle düşünmek çok rahatlatiyot bir gülmeleri bakmaları yetiyor bana soruyorlar nasıl bir duygu diye bakınca kalbim eriyor başka tarifi yok diyorum:)Bazen evet gazdan mızmızlanıyo babası çıkarınca rahatlıyo bazende yanımızda kucağımızda olmak için mızmızlannıyo :) aslında çok güzel birşey. Bize bağlı bizi arayan bize alışan bi melek :) zaten dertleri sınırlı: açlık, gaz, altları, Ağrı. Bunlarda değilse bizim kucağımız :) kıyamam yaa melek bunlar :) aslında böyle düşünerek de sakinleşiriz. :) bizi seviyolar güven istiyolar.
Evet uykudan sonra şiş dopdolu uyanıyorum bende. Uykusuz kaldığım gün şişmiyo belli ediyoAkşamları olsa da dinleniyormusun peki dinlenmek çok önemli ben uyuduktan sinrs biriktigini hissediyorum
Bazen öyle bi bakıyo ki, bu sefer ben bakmaya kıyamayıp yüzümü çegviriyorum :) dişimi sıka sıka bakıyorum ısırası geliyo insanın :) nazar etcem diye korkuyorum :)Evet böyle düşünmek çok rahatlatiyot bir gülmeleri bakmaları yetiyor bana soruyorlar nasıl bir duygu diye bakınca kalbim eriyor başka tarifi yok diyorum:)
Uyursa ggenelde yemek yapıyorum ya da ev topluyorum, bir işim yoksa ancak yatıyorum.Akşamları olsa da dinleniyormusun peki dinlenmek çok önemli ben uyuduktan sinrs biriktigini hissediyorum
Evet dinlenmek çok etkili dinlenmeden olmuyor gerçekten bazı şeylere düzene oturana kadar işi gücü bırakacagiz artık:)Evet uykudan sonra şiş dopdolu uyanıyorum bende. Uykusuz kaldığım gün şişmiyo belli ediyo
Ayyy hiç deme ya onun sıcaklığı öyle güzel oluyor ki insanın indiresi gelmiyor evet ya anne babanın nazarı çok degermis okuyalım bol bol :)Bazen öyle bi bakıyo ki, bu sefer ben bakmaya kıyamayıp yüzümü çegviriyorum :) dişimi sıka sıka bakıyorum ısırası geliyo insanın :) nazar etcem diye korkuyorum :)
Aynen öyle kuzum. Allahım nazarlardan korusun hepimizin evladını :)Ayyy hiç deme ya onun sıcaklığı öyle güzel oluyor ki insanın indiresi gelmiyor evet ya anne babanın nazarı çok degermis okuyalım bol bol :)
Canım ben normalde düzenli biriyim ama doğumdan sonra eskiki düzen olmuyor bunu kabullendim yemeği yaptıktan sonra eğer çok yorgunsam dinleniyorum yavaş yavaş yapıyorum kalan işleri önemli olan sizsiniz şuanUyursa ggenelde yemek yapıyorum ya da ev topluyorum, bir işim yoksa ancak yatıyorum.
Canım kafanda zorlaştırma. Eşin bebeği tutsun .Bi eli bacak arasından karnına doğru diğer eli göğüs kafesinde olsun. Kafası biraz daha yukarıda kalacak eğik açı yani. Kafasını bastırmadan şampuanla suyu dök hiç korkma kulak arkasından akıyor kulağına su gitmez zaten. Yüzüne de gelmiyor aşağı baktığı için. Sırtını poposunu yap çevirin kafasını eliyle hafif kaldırsın eşin . Karnını ayaklarını yap suyu dök. Yani biriniz bebekle biriniz su ve şampuanlama işini alsın biz öyle yapıyoruzCanım herşeyi gözümde canlandırıyorum ama kafayı nasıl yıkıcam onu bilmiyorum. Sırt üstü yatırdım göğüsünü ayaklarını yıkadım tamam ondan sorun yok. Ama yüz üstü çevirdiğimizde bi elle bebeği tutmamız gerekmicek mi. E bi el bebekte bi elle su döküyoruz kulağına su kaçmasın ağzına burnuna şampuanlı su gitmesin diye üçüncü bir elin de kafadan su dökerken suyu bş hışımla sıvazlaması gerekiyor orasını kestiremiyorum. Kafa şampuanlı suyu kafadan döksem ağzına ya şampuanlı Sudan girerse
Sadece bulunduğumuz odaya koydum canım. Havada çok nem varsa su hemen bitmiyor ama nem az ise daha kısa sürede bitiyor.Bu petek uzerine su koyiyorum dediniz ama her odayami
Ben aldım çok memnunum. Havayı temizleme özelliği var onuda açık tutuyorum çalıştırdığım zaman. Sabahları tıkanık uyanıyorduk şimdi rahatız. Sen bilirsin canım ama nem dengesi önemli bir şekilde ayarlaman lazım tabiKızlar buhar makinası ben de kullanmak istiyordum. Bugün doktorumuza sordum önermiyorum zararlı dedi. Ev içinde küf mantarlarının ve zararlı bakterilerin üremesine sebep oluyormuş. Kalorifer peteğinin üzerine su koy dedi. Ama benim peteklerimin üzeri kapalı. Öyle su konulacak bir alan yok. Napsam acaba kafam karıştı alsam mı makina?
Bana lansinoh krem çok iyi gelmişti ara ara sürüyorum yine ne olur ne olmaz diye. Ama emzirdikten sonra muhakkak ya yıkıyorum ya da ıslak pamukla siliyorumGogus yaraları için bir çare deyiverin ne olur bmhqvoldum artık
Ben geçen ayakta gezdirirken uyumuşum canım vestiyerin kapağına girdik bebekle bebeğin kafasını vurdum sese uyandım baktım kucağımda bebek ağlıyor ben uyuyorum çok korkunç bir andı ayakta uyunurmu hem de yürürken uyunuyor demekki Allah tan yavaş vurdum az ağladı uyudu o geceyi asla unutmucam ya ellerimden düşseydiAnnem 40 çıkınca uykusu düzene girer dedi bizim bugün 39 günümüz bir kaç gündür çok rahatız şükür büyüdükçe dünyaya alıştıkça düzelecek çok iyi anlıyorum sabah 5 e kadar uyumadan veya yarım saat uykuyla gece geçirdim artık ayakta dolanacak halim kalmayip düşmekten korkup eşimi kaldırıyordum birazda sen dolaştır diye çok şükür bir kaç gündür iyiyiz inşallah daim olur sizinkiler de düzene girer
Benimkisi de kabul etmiyor.avent almıştım. Çok acil birşey olunca biberon vermem gerekiyor ama almıyoBen emziğe alıştıramadım bir türlü doğduğundan beri vermeye çalışıyorum ısrarla istemiyor atıyor diliyle itiyor. Geçen dışarı çıktık biberona süt sağdım. Biberonu bile reddediyor süt olduğu halde. Dışarı çıkınca zorlanıyorum o yüzden keşke alışsa.
Slingde bir elinle tutmam gerekiyor ama bebeği iş yaparken yine engel olur diye düşündüm benKızlar kanguru kullanan var mı ev içinde? Benim var ama yenidoğan aprtı yoktu onu aldım bekliyorum. Olursa ev içinde kullanırım ama kangurudansa sling iyi diyorlar. Olmadı sling alıcam, böyle hiç bir iş yapamıyorum.
Unutlurmu hiç canım ya rabbim.bir daha yaşatmasin emzirirken benimde gözler falan gidiyor bir bakiyorimkafam düşüyor Allah'ım yardımcımız olsun kolaylıgini versin yavrularimizi esirgesinBen geçen ayakta gezdirirken uyumuşum canım vestiyerin kapağına girdik bebekle bebeğin kafasını vurdum sese uyandım baktım kucağımda bebek ağlıyor ben uyuyorum çok korkunç bir andı ayakta uyunurmu hem de yürürken uyunuyor demekki Allah tan yavaş vurdum az ağladı uyudu o geceyi asla unutmucam ya ellerimden düşseydi
Gögüs yaraları kabusum oldu parçalanmıştı iki gögüs ucumda hiç abartmıyorum kanla iltihap süzülüyordu elimi ısırark süt sagıyodum acıdan bebegimi emziremedim sagıp biberonla verdim bütün evi sesim alıyodu sanki dogum yapıyorum o kadr inliyodum aglıyodum acıdan gözüm oglumu görmüyodu aglayınca sinirleniyodumGogus yaraları için bir çare deyiverin ne olur bmhqvoldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?