2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bu memede uyuma olayını nasıl çözeris ya, çok sıkıldım uyuyo uyuyo yatırıyoruö uyanıyor. Sürekli memede olacak çok yoruldum.
emzik almıyor mu canım? atletini kokunu duyacak birşey koy yattığı yere. çok zor büyük kızımda öyleydi ve 22 aylık kadar emzirmiştim ve belim mahvolmuştu emzik gibi de kullanmıştı beni inşaAllah bu bebeğim ablası gibi olmaz. emzik iyi çözüm alırsa tabi

Canim benim minik kuzu ne kotu olmus. InsAllah simdi iyidir. Cok uzuldum boyle gorunce

Aynısı kızımda oldu günde 3-4 kez ılık çay demine pamuğu batırıp batırıp sildim pamuğu çok sıkma sulu sulu sil akşama geçti canım çok kötüydü kızımın iltihap akıyordu sarı kirpiklerine yapışıyordu artık sadece dem olacak su koyma sakın ılık olsun akşama geçer

Kızlar kalça ultrasonunu ne kadara yaptirdiniz? Benim doğum paketinin içinde gerçi ama merak ettim fiyatını

Kızlar bu memede uyuma olayını nasıl çözeris ya, çok sıkıldım uyuyo uyuyo yatırıyoruö uyanıyor. Sürekli memede olacak çok yoruldum.
Cozen varsa banada haber etsin bende bugun iyice muzdaribim bu konudan ben yazicaktim sen yazmissin

Memeden sonra gogsume aliyorum. Uyaniyor tabiki. Sirtini sivazlayip poposuyla bel kismina hafif hafif vuruyorum. Gazi varsa asagi inmesini sagliyor. O pis pislara alisip tekrar daliyor hem gazi varsa cikmis oluyor yavasca yatiriyorum. Bir de iki gundur gogsumdeyken kendim yatiyorum o gogsumde oylece uyuyor ben de onunla bir saat kestiriyorum. Yuzustu kafasi gogsumde oluyor. Hafif uyansa pispisliyorum sirtini sivazliyorum. Hem uyumus oluyorum yoksa kalkiyor benimki de aynen

Canı isterse alıyor ama bugün almadı diliyle atıyor. Nefesi kesiliyor ağlarken bir de. Sırtım koptu saat 10dan beri uğraşıyorum.

Cozen varsa banada haber etsin bende bugun iyice muzdaribim bu konudan ben yazicaktim sen yazmissin
Doktorlar her istediğinde meme verin dediği için böyle oldu bence. Brn ağladıkça verdim memeyi sonuç memeye yapışık çocuk.

Ben kucaktan vr memeden insin istiyorum. Bugün sabah ben de artık yorgunluktan yayarak emzirdim öyle uyumuşuz iyi ki ezmedim.

Kızlar konağı geçirmek için ne yapabilirim. Bebek yağıyla yağlayıp taradım biraz önce. Başka ne yapılabilir

B
Baya cokmus kartlar canim . memnunsun galiba kartlardan benimde aklima yatti bir cok da kart markasi var neye dikkat etmeli alirken acaba.
Ben başka düşünüyodum eşim almısş bunu yarısı siyah beyaz kırmizi yarisi renkli güzel onemli olan senin oynatman zaten resimler hepsinde aynı

Eşin biliyor bu işi valla ben de dün gece sizin gibi yapıp uyutmadım 12 kadar sonrasında em azından bir saatte olsa uyudu normalde hiç uyumadan sabahlıyorduk bu akşam da deniyeyim tabi nasıl uyanık tutacam bilmyorım çok huysuzlaşıyor ben de dün gece uyumaya çalıştım zorla valla cnm ben kötü bir hamilelik geçirdim o nedenle hiç özlemiyorum o günleri sürekli kustum 7 ay sürdü 7 Aydan sonra da mide yanması başladı ama öyle böyle değil günde bir şişe rennie içiyordum yanma yüzünden yine kusuyprdum ikinciye gözüm korktu hem kötü hamilelik hem zor bir bebek :) rabbim sağlık versin diyorum hep

Bende öyle yapıyorum o şekilde üstümüze battaniyeyi çekiyorum beraber uyuyoruz

Arkadaşlar spor yapan var mı tabi vakit olmuyor çok ama evde ufak tefek hareketker yapan varmı. Ben normal doğum yaptım doktorada sormayı unuttum. Doğumdan ne kadar sonra spor yapabiliriz acaba

Arkadaşlar spor yapan var mı tabi vakit olmuyor çok ama evde ufak tefek hareketker yapan varmı. Ben normal doğum yaptım doktorada sormayı unuttum. Doğumdan ne kadar sonra spor yapabiliriz acaba
Hemen sonra yapabiliyosun canım. Ama ben dikişler vardı diye çok dikkat ettim. İyileştikten sonra yapabilirsin. Öyle okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…