- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.461
emzik almıyor mu canım? atletini kokunu duyacak birşey koy yattığı yere. çok zor büyük kızımda öyleydi ve 22 aylık kadar emzirmiştim ve belim mahvolmuştu emzik gibi de kullanmıştı beni inşaAllah bu bebeğim ablası gibi olmaz. emzik iyi çözüm alırsa tabiKızlar bu memede uyuma olayını nasıl çözeris ya, çok sıkıldım uyuyo uyuyo yatırıyoruö uyanıyor. Sürekli memede olacak çok yoruldum.
Canim benim minik kuzu ne kotu olmus. InsAllah simdi iyidir. Cok uzuldum boyle gorunceMiden bulunmaz inşallah görki böyle ileri derecede enfeksiyon olup bu ilaçla iylestiğini bil die gösteriyorum@Ozgebalaban11 canım bu resmide dra göstermek için çektim çünkü daha önce gittik normal geçer demişti ama geçmedi kendi kendine bize en etkili ilacı ver dedim boybö görmeye dayanamıyorum dedim netira die bir ilaç verdi çok iyi geldi çok şükür.E ger normal bir kanal tıkanıklığı ise masjla yada sıcak su bezle silinebilir belki faydası olur ama enfeksiyon ise ilaç şart sizede geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallah..
Aynısı kızımda oldu günde 3-4 kez ılık çay demine pamuğu batırıp batırıp sildim pamuğu çok sıkma sulu sulu sil akşama geçti canım çok kötüydü kızımın iltihap akıyordu sarı kirpiklerine yapışıyordu artık sadece dem olacak su koyma sakın ılık olsun akşama geçerKızlar gözü çapaklandı kızımın baya bi. Büyükler süt damlat dedi damlattım daha da kötü oldu sanki damlatınca. Bi kaç kere de gözünün ucuna birikenleri serçe parmağımla alıverdim acaba mikrop mu kaptırdım çocuğa siz ne yapıyorsunuz Çapak için. İltihap oldu resmen gözü
Canım damlaya gerek Yok 4 gün önce kızımın tek gözü çok kötüydü çay demiyle temizleye temizleye geçti bir gün boyunca dediğimi yap geçmezse sabah başka çaresine bakarsınAdı ne canım damlanın
Doğum yaptığım hastene bedava yapacak Aradım 2 aylıkken gelin dediKızlar kalça ultrasonunu ne kadara yaptirdiniz? Benim doğum paketinin içinde gerçi ama merak ettim fiyatını
Cozen varsa banada haber etsin bende bugun iyice muzdaribim bu konudan ben yazicaktim sen yazmissinKızlar bu memede uyuma olayını nasıl çözeris ya, çok sıkıldım uyuyo uyuyo yatırıyoruö uyanıyor. Sürekli memede olacak çok yoruldum.
Memeden sonra gogsume aliyorum. Uyaniyor tabiki. Sirtini sivazlayip poposuyla bel kismina hafif hafif vuruyorum. Gazi varsa asagi inmesini sagliyor. O pis pislara alisip tekrar daliyor hem gazi varsa cikmis oluyor yavasca yatiriyorum. Bir de iki gundur gogsumdeyken kendim yatiyorum o gogsumde oylece uyuyor ben de onunla bir saat kestiriyorum. Yuzustu kafasi gogsumde oluyor. Hafif uyansa pispisliyorum sirtini sivazliyorum. Hem uyumus oluyorum yoksa kalkiyor benimki de aynenKızlar bu memede uyuma olayını nasıl çözeris ya, çok sıkıldım uyuyo uyuyo yatırıyoruö uyanıyor. Sürekli memede olacak çok yoruldum.
Canı isterse alıyor ama bugün almadı diliyle atıyor. Nefesi kesiliyor ağlarken bir de. Sırtım koptu saat 10dan beri uğraşıyorum.emzik almıyor mu canım? atletini kokunu duyacak birşey koy yattığı yere. çok zor büyük kızımda öyleydi ve 22 aylık kadar emzirmiştim ve belim mahvolmuştu emzik gibi de kullanmıştı beni inşaAllah bu bebeğim ablası gibi olmaz. emzik iyi çözüm alırsa tabi
Doktorlar her istediğinde meme verin dediği için böyle oldu bence. Brn ağladıkça verdim memeyi sonuç memeye yapışık çocuk.Cozen varsa banada haber etsin bende bugun iyice muzdaribim bu konudan ben yazicaktim sen yazmissin
Ben kucaktan vr memeden insin istiyorum. Bugün sabah ben de artık yorgunluktan yayarak emzirdim öyle uyumuşuz iyi ki ezmedim.Memeden sonra gogsume aliyorum. Uyaniyor tabiki. Sirtini sivazlayip poposuyla bel kismina hafif hafif vuruyorum. Gazi varsa asagi inmesini sagliyor. O pis pislara alisip tekrar daliyor hem gazi varsa cikmis oluyor yavasca yatiriyorum. Bir de iki gundur gogsumdeyken kendim yatiyorum o gogsumde oylece uyuyor ben de onunla bir saat kestiriyorum. Yuzustu kafasi gogsumde oluyor. Hafif uyansa pispisliyorum sirtini sivazliyorum. Hem uyumus oluyorum yoksa kalkiyor benimki de aynen
Baya cokmus kartlar canim . memnunsun galiba kartlardan benimde aklima yatti bir cok da kart markasi var neye dikkat etmeli alirken acaba.D&r dan aldim bebeğim öğreniyor ilk kartlarım 0-12 ay 50 resim var
Ben başka düşünüyodum eşim almısş bunu yarısı siyah beyaz kırmizi yarisi renkli güzel onemli olan senin oynatman zaten resimler hepsinde aynıBaya cokmus kartlar canim . memnunsun galiba kartlardan benimde aklima yatti bir cok da kart markasi var neye dikkat etmeli alirken acaba.
Bizde de var banyodan once en az yarim saat zeytinyag surup tariyorum gunlukde bebe yagi suruyorumKızlar konağı geçirmek için ne yapabilirim. Bebek yağıyla yağlayıp taradım biraz önce. Başka ne yapılabilir
Eşin biliyor bu işi valla ben de dün gece sizin gibi yapıp uyutmadım 12 kadar sonrasında em azından bir saatte olsa uyudu normalde hiç uyumadan sabahlıyorduk bu akşam da deniyeyim tabi nasıl uyanık tutacam bilmyorım çok huysuzlaşıyor ben de dün gece uyumaya çalıştım zorla valla cnm ben kötü bir hamilelik geçirdim o nedenle hiç özlemiyorum o günleri sürekli kustum 7 ay sürdü 7 Aydan sonra da mide yanması başladı ama öyle böyle değil günde bir şişe rennie içiyordum yanma yüzünden yine kusuyprdum ikinciye gözüm korktu hem kötü hamilelik hem zor bir bebek :) rabbim sağlık versin diyorum hepCanım ben hamile kalmadan önce çoook faaldik sürekli gezerdik hiç plan program yoktur hayatımızda hiç bişey yokken gecenin bi körü hadi kalk şuraya gidelim hadi şunu yiyelim derdik saatin zamanın bü önemi yoktu. Hamile kalınca üstüme bi rehavet çöktü hep uyku hali. E şimdi de eve kapandım gecem gündüzüm belli değil gün ışığını özledim gün içinde evde iş yapmayı özledim bulaşık makinemi kendim boşaltmak istiyorum diye ağlamaya başladım bi De saat beş e kadar işteyken beni aramış aramış sürekli ben uyuyorum eşim de korkmuş işten erken çıkıp bana bakmaya gelmiş iyi miyim diye beni uyuyo görünce bi kızdı :) kendi kendinin psikolojini bozdun bi daha oturmucaksın gece yarılarına kadar bu gece çoçuğun uyumasına izin vermicem tüm gün ben başlıcam dedi bak gece nasıl uyuyo dedi. Gerçekten de saat beşten gece 12 ye kadar çocuk bayılıyor uykusuzluktan ama İzin vermedik uyumasına o uyudukça altını açtık kucağımıza alıp konuştuk falan şimdi mışıl mışıl uyuyo ben de eşimden korkuma yattım 12.30 da :) dualar okudum okurken uyuyakalmışım şimdi uyandık
Bende öyle yapıyorum o şekilde üstümüze battaniyeyi çekiyorum beraber uyuyoruzMemeden sonra gogsume aliyorum. Uyaniyor tabiki. Sirtini sivazlayip poposuyla bel kismina hafif hafif vuruyorum. Gazi varsa asagi inmesini sagliyor. O pis pislara alisip tekrar daliyor hem gazi varsa cikmis oluyor yavasca yatiriyorum. Bir de iki gundur gogsumdeyken kendim yatiyorum o gogsumde oylece uyuyor ben de onunla bir saat kestiriyorum. Yuzustu kafasi gogsumde oluyor. Hafif uyansa pispisliyorum sirtini sivazliyorum. Hem uyumus oluyorum yoksa kalkiyor benimki de aynen
Saf zeytinyqğı mı canım yoksa başka işlemden geçiriyo musunBizde de var banyodan once en az yarim saat zeytinyag surup tariyorum gunlukde bebe yagi suruyorum
Direk zeytinyagini suruyorum internette karbonatla beraber doken olmus da ona ben cesaret edemedimSaf zeytinyqğı mı canım yoksa başka işlemden geçiriyo musun
Tamam bende direk süreyim o zaman. Teşekkür ederim. Karbonatla bi de bişey olur bende cesaret edememDirek zeytinyagini suruyorum internette karbonatla beraber doken olmus da ona ben cesaret edemedim
Hemen sonra yapabiliyosun canım. Ama ben dikişler vardı diye çok dikkat ettim. İyileştikten sonra yapabilirsin. Öyle okumuştum.Arkadaşlar spor yapan var mı tabi vakit olmuyor çok ama evde ufak tefek hareketker yapan varmı. Ben normal doğum yaptım doktorada sormayı unuttum. Doğumdan ne kadar sonra spor yapabiliriz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?