2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar acil bir sorum var humana iyi geceler çayı yada benzerini kullanan var mı? Bugün almayı planlıyorum. Dayanamıyorum artık hiç uyumuyor gece belki işe yarar.

Kizlar goz doktoruna giden oldu mu nasil muayne ediyor.
Önce 5’er dakika aralıklarla 4 damla damlatıp göz bebeğini büyütüyorlar. Sonra muayeneye alıyorlar. Bizi almadılar içeri. O yüzden bilemiyorum nasıl yaptıklarını. Ağlıyordu kızım çıktığında.

Bizim hep sulu ve hep kokulu.

Bizde dün öğlene doğru 1. Ay aşısı olduk . Akşam sekizden beri hiç olmadığı kadar huysuz. Sürekli inliyor gibi sesler çıkarıyor uykuya dalınca. Uykuya dalana kadar bir yeri kopmuş gibi ağlıyor . Bende aşıdan olduğunu düşünmeye başladım

Benim ilk bebegim tecrubeli degilim ama ilk uc ay kucaktan inecek gibi degiller. Sonra nasil degisir bilemiyorum da... En aziyla bu yontemle memeden biraz kurtardim ben. Memede uyuyunca acikmasa bile yataga koyar koymaz deli gibi meme ariyordu benimki

1 aylık kontrolümüz vardı bugün. Aşı olduk. Boyumuz 3 cm uzamış. 52 den 55 olmuş. Kilo da 1220 gram almişız.kalça ultrasonumuz da vardı o da iyi çıktı.
Masallah biz de 1.ay kontrolumuzde 55 cmdik ve 1200 almistik ama bebis 49 cm dogmustu benim. Toplam kilosu ne kadardi 1.ay sonunda benim bebis 3 kilo dogdu 34.gun 4350 cikti kilo konusuna takmis durumdayim

Masallah biz de 1.ay kontrolumuzde 55 cmdik ve 1200 almistik ama bebis 49 cm dogmustu benim. Toplam kilosu ne kadardi 1.ay sonunda benim bebis 3 kilo dogdu 34.gun 4350 cikti kilo konusuna takmis durumdayim
Şu an 5350 gram. 4130 gram doğmuştu. Niye taktın ki kilosuna gayet iyi almiş.

Kızlar konağı geçirmek için ne yapabilirim. Bebek yağıyla yağlayıp taradım biraz önce. Başka ne yapılabilir
Bizim bu şekilde yaparak geçti. Ama sık sık yapmalısın. Öyle günde 1-2 kere falan değil. Yarım saatte bir yapacaksın dedi doktorumuz. Ben de öyle yaptım. Kreme merheme gerek yok bence. Mecbur olmadıkça ilaç kullanımına karşıyım ben.

Benim kızım kalça ultrasonundan geçemedi çok kafaya taktım böyle bir durum başına gelen bar mı acaba

Sağ kalça alfa 57 beta 54 sol kalça alda 56 beta 58 canım.. tip 2 a dedi bir ay sonra tekrar usg istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…