2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm sutun yemeyle icmeyle alakasi yok. Birazda bunyesel yani. Ben dogru duzgun beslenmiyorum ama sukur bebegime yetiyor sutum. Sadece su icsen bile yeter sen yapacagini yapiyormussun zaten uzulmene gerek yok.
Bence de öyle ya. Benimki de bebeğe yetiyo ama bol bol değil . Emerken yoruluyor yavrum

Ay süt değil kızzzzz suuuu :))) yanlış yazmışım :)) doğru söylüyorsun canım çocuk doyuyo mu doyuyo akmayıversin

arkadaşlar ben sling almayı düşünüyorum. sevi bebenin ve neko wrap sling arasında kaldım hatta bir de bel destekli var. fikri olan kullanan var mı. yoksa ne komşuya ne markete gidemiyorum kaldım böyle çok bunaldım evde...

Fitil mi attın canım bende yarın sabah bişey duydum onu denicem şırıngaya zeytinyağı çekip popodan içeri sıkıcam akşama kadar beklicem bakalım ne olacak

Zemzemi ben de deneyeyim ins ise yarar. Tesekkur ederim cnm
İnşallah.işe yarar.su vermeyi uygun görmüyorlar ama meme ucu kuru olduğu için ben zemzem suyu ile ıslatıyordum üstünü bebekte aç olduğu için sürekli emiyordu eme eme sütüm geldi.tabi ama biraz uğraş vermek lazım.benim göğüs uçlarım acıyordu bebek çektikçe .işe yararsa söylermisin bana.

Herkes sling almaktan bahsediyor ama daha alan çıkmadi sanırım. Bende sevibebe düşünmüştüm ama karar veremedim diye almadım daha .

Al benden de okadar.. bizim de sınavımız bu olsun

Bende kanguruyla gezmek istiyorum ama bi fırsat verniyolarki çocuk üşür diye lahana gibi sarmaya kalkıyolar arabayla götüruyolar istemiyorum diyorum anlatamiyorum fena bunaldım bugün hava cok guzeldi yüruyüs yapmak istedim pesime 10 kisi takildi tek kalma dediler vazgectim

Bana da diyorlar canım. Sürekli nazar değecek üsüyecek. Kutuplarda bile çocuklar büyüyor, bütün doktorlar çok giydirmeyin odayı çok sıcak yapmayın diyor bizim bütün milletin tek derdi çocuğun üşümesi. Ben bi hafta sonra annem kayın validem çevremde kim varsa gönderdim evlerine kafam çok rahat valla. Kimseyi kendinle ve cocugunla ilgili kararlarina karıştırma şimdiden sınırlarını ciz bence yoksa büyüdükçe yetiştirirken daha çok sıkıntı yaşayabilirsin.

Çok sagol canım bugun kesin almam lazım geceyi zor geçirdik şimdi uyuyor ama ıkınıyor yüzü kıpkırmızı oldu kakası yapıyor ama gaz çıkaramıyor

Hemen etki göstermeyebilir bir kac gun ayni saatlerde kullanmalısın. Mesela geceleri mi sıkıntı oluyor her gun akşam saatlerinde 5 damla verirsin. Zaten gaz damlasi degil probiyotik takviyesi bağırsaklari düzenliyor. Daha rahat gaz çıkarıp kaka yapmasını sağlıyor ishal varsa da ishali kesiyormuş. Biogaia cok iyi geldi bize. Ben akşamları veriyorum. Bir akşam vermedim o gece hic durmadi gazdan kızım. Mamaya başlayınca verdi doktorumuz.

Bize de doktorumuz günde 100 ml e kadar verebilirsin dedi. Milupa nin rezene çayının dışında da 6. Aydan sonra yazıyor. Ben kendim içiyorum genel de, ama bazen durmadiginda 1 2 çay kaşığı ona da veriyorum.

Hummey ve Minik bebis biogaia kullanıyor musunuz?

Bir de şöyle bir bilgi okudum. Normal yolla doğan bebekler dogum kanalinda anneden probiyotik bakterileri alıyormuş sezeryanla doğan bebekler haliyle alamıyormuş bu yüzden sezeryanla doğan bebekler daha çok gaz sıkıntısı çekebiliyorlarmış.

Aynen hklisin fakat biz bi arada olunca daha zor oluyor kalpleri cam gibi herseye kırılıyor bide sen mesela teksin çocuk hastalansa bile kendin bunun nedenini bilceksin. Bende maalesef cocuk hasta olursa hasta insanlar geldi demiyecekler direk sogukta cikardin usuttu olcak

Adi ne cayin canim

15 gündür kullanıyorum canım nurse harveys damlada veriyorum

Aldım damlayı verdim ogluma inşallah işe yarar canım maf oldu oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…