2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bizdede geçmeyen pişik var bezi degistirdim ıslak mendil yerine su ve pamuk kullaniyorum yada yikiyorum sudocrem bepantol travazol zeytinyağı vs hepsini denedim yinede geçmiyo altınıda saat başı degistiriyorum

Islak mendili hiç kullanmayın.Sudocrem i de poposunu kurulayıp ince tabaka halinde sürün.Arada bir oda sıvaklığı iyiyse tabi popoyu açıp havalandırın .Bize bepantholun pişik kremi değilde merhem olanı iyi geldi

Ooo maşallah on yıl sonra aynı ayda tekrar anne olmak bende 5-6 yıl olmuştur kopalı.whatsap yaygınlasınca orsa kurduk grubu o şekil devam ettık
Evet canim 10 yil sonra yeniden ben hic kopmadim cunku cok buyuk bir site aradigim herseyi bulabiligim bir yer birakmayida dusunmuyorum

Kızlar bizdede geçmeyen pişik var bezi degistirdim ıslak mendil yerine su ve pamuk kullaniyorum yada yikiyorum sudocrem bepantol travazol zeytinyağı vs hepsini denedim yinede geçmiyo altınıda saat başı degistiriyorum
Canım bn altını temizledikten sonra kurutuyorum açık bırakıp, sonra mor Desitin sürüp kapatıyorum. Bizde de başlamıştı, geçti çok şükür

Kızlar bebeğimin göbeği 7.gün düşmüştü. Gayet iyiydi sıkıntı olmadi. Ama son Bi kaç gündür göbek deliğinde kızarıklık var neden acaba? Bugün de 40ımız çıktı sayılır.

Benim kzıımında yanaklar fena kızarık artı kuru v pütürlü.atopık dermatıt diyecek kesin doktor.inşallah sürekliliği olan bir durum olmaz.bır çeşit egzama çünkü atopık dermatıt.
Benim kiziminda oyleydi doktora goturduk atopik dermatit dedi biodermanin atoderm kremini kullandim cok sukur gecti

senindemi bebeğin az emip memede uykuya daliyor.benimkide öyle ve bizimkide az kilo almis.doktor mama basla dedi diğer bir dr mamaverme dedi napacagimi bilmiyorim

Zeytinyağı pişipe iyi gelmiyor diyorlar asitli olduğu için. Bepanthenin de plus olanı var o iyileştirici, diğeri pişik önleyici. Saat başı değiştirme bence, belki silmekten de tahriş oluyordur. 2-3 saatte bir değiştirip, su ve pamukla sildikten ssonra kurulayıp krem sürüp kapatırsan iyileşebilir. Bizimki kızarıktı bu şekilde geçti.

Biz daha pişik olmadık tedbiren iki günde bir sürüyorum pişik önleyici. Ama keşke ıslak mendil almasaymışım diyorum. Su ve pamuk en iyisi Gerçi dışarda ıslak mendilde pratik oluyor

Islak kalmamasına dikkat et canım. Islak pamukla silince odanın sıcaklığı yeterliyse altı açık kalsın biraz kurusun ya da yumuşak bir havlu yla kurula sonra bezi kapat. Islak kaldıkça yapıyor sanırım

Temizleyici pamuk mu yoksa normal bildiğimiz pamuk mu kullanıyorsun canım. Evdeki pamuklar yapışıp kalır diye rahmin ediyorum denemedim hiç ama

Gazla beraber hep kakada cıkiyo az bişey o daha fazla pişik yapmasin diye devamli degiştiriyorum o yüzden gaz çıkardikca mecbur degistiriyorum altını

Islak kalmamasına dikkat et canım. Islak pamukla silince odanın sıcaklığı yeterliyse altı açık kalsın biraz kurusun ya da yumuşak bir havlu yla kurula sonra bezi kapat. Islak kaldıkça yapıyor sanırım
Tesekkur ederim biraz bekletiyorum kurusun diye ama iyice kurumuyor olabilir haklisin

Tesekkur ederim. İslak mendil evdeyken kullanmıyorum ama dısarda mecbur kalıyorum cok zor oluyor. Poposunu hep havalandırıyorum ama yeterince kurumuyor sanirim nemli kaliyor bide iyice kurulayıp deniycem tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…