- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.461
Kızlar bizdede geçmeyen pişik var bezi degistirdim ıslak mendil yerine su ve pamuk kullaniyorum yada yikiyorum sudocrem bepantol travazol zeytinyağı vs hepsini denedim yinede geçmiyo altınıda saat başı degistiriyorum
Evet canim 10 yil sonra yeniden ben hic kopmadim cunku cok buyuk bir site aradigim herseyi bulabiligim bir yer birakmayida dusunmuyorumOoo maşallah on yıl sonra aynı ayda tekrar anne olmak bende 5-6 yıl olmuştur kopalı.whatsap yaygınlasınca orsa kurduk grubu o şekil devam ettık
Canım bn altını temizledikten sonra kurutuyorum açık bırakıp, sonra mor Desitin sürüp kapatıyorum. Bizde de başlamıştı, geçti çok şükürKızlar bizdede geçmeyen pişik var bezi degistirdim ıslak mendil yerine su ve pamuk kullaniyorum yada yikiyorum sudocrem bepantol travazol zeytinyağı vs hepsini denedim yinede geçmiyo altınıda saat başı degistiriyorum
Fotoğraf atma şansın var mı canım. Bizde de dediğin gibi bişey var çünkü.Benim kzıımında yanaklar fena kızarık artı kuru v pütürlü.atopık dermatıt diyecek kesin doktor.inşallah sürekliliği olan bir durum olmaz.bır çeşit egzama çünkü atopık dermatıt.
Benim kiziminda oyleydi doktora goturduk atopik dermatit dedi biodermanin atoderm kremini kullandim cok sukur gectiBenim kzıımında yanaklar fena kızarık artı kuru v pütürlü.atopık dermatıt diyecek kesin doktor.inşallah sürekliliği olan bir durum olmaz.bır çeşit egzama çünkü atopık dermatıt.
senindemi bebeğin az emip memede uykuya daliyor.benimkide öyle ve bizimkide az kilo almis.doktor mama basla dedi diğer bir dr mamaverme dedi napacagimi bilmiyorimVerdiği kilo ile hesaplayınca toplamda 500 gr almış ama ztn ilk 300 gr ı doğduktan sonraki ilk hafta almıştı kaybettiğinin yerine. Bilmiyorum emzik gb oldum sürekli ağlıyor veriyorum ilk 5 dakika emip uyuyor yüne ağlıyor yatırıorm geri ağlıyor
Zeytinyağı pişipe iyi gelmiyor diyorlar asitli olduğu için. Bepanthenin de plus olanı var o iyileştirici, diğeri pişik önleyici. Saat başı değiştirme bence, belki silmekten de tahriş oluyordur. 2-3 saatte bir değiştirip, su ve pamukla sildikten ssonra kurulayıp krem sürüp kapatırsan iyileşebilir. Bizimki kızarıktı bu şekilde geçti.Kızlar bizdede geçmeyen pişik var bezi degistirdim ıslak mendil yerine su ve pamuk kullaniyorum yada yikiyorum sudocrem bepantol travazol zeytinyağı vs hepsini denedim yinede geçmiyo altınıda saat başı degistiriyorum
Islak kalmamasına dikkat et canım. Islak pamukla silince odanın sıcaklığı yeterliyse altı açık kalsın biraz kurusun ya da yumuşak bir havlu yla kurula sonra bezi kapat. Islak kaldıkça yapıyor sanırımKızlar bizdede geçmeyen pişik var bezi degistirdim ıslak mendil yerine su ve pamuk kullaniyorum yada yikiyorum sudocrem bepantol travazol zeytinyağı vs hepsini denedim yinede geçmiyo altınıda saat başı degistiriyorum
Temizleyici pamuk mu yoksa normal bildiğimiz pamuk mu kullanıyorsun canım. Evdeki pamuklar yapışıp kalır diye rahmin ediyorum denemedim hiç amaZeytinyağı pişipe iyi gelmiyor diyorlar asitli olduğu için. Bepanthenin de plus olanı var o iyileştirici, diğeri pişik önleyici. Saat başı değiştirme bence, belki silmekten de tahriş oluyordur. 2-3 saatte bir değiştirip, su ve pamukla sildikten ssonra kurulayıp krem sürüp kapatırsan iyileşebilir. Bizimki kızarıktı bu şekilde geçti.
Kızlar bizdede geçmeyen pişik var bezi degistirdim ıslak mendil yerine su ve pamuk kullaniyorum yada yikiyorum sudocrem bepantol travazol zeytinyağı vs hepsini denedim yinede geçmiyo altınıda saat başı degistiriyorum
Gazla beraber hep kakada cıkiyo az bişey o daha fazla pişik yapmasin diye devamli degiştiriyorum o yüzden gaz çıkardikca mecbur degistiriyorum altınıZeytinyağı pişipe iyi gelmiyor diyorlar asitli olduğu için. Bepanthenin de plus olanı var o iyileştirici, diğeri pişik önleyici. Saat başı değiştirme bence, belki silmekten de tahriş oluyordur. 2-3 saatte bir değiştirip, su ve pamukla sildikten ssonra kurulayıp krem sürüp kapatırsan iyileşebilir. Bizimki kızarıktı bu şekilde geçti.
Tesekkur ederim biraz bekletiyorum kurusun diye ama iyice kurumuyor olabilir haklisinIslak kalmamasına dikkat et canım. Islak pamukla silince odanın sıcaklığı yeterliyse altı açık kalsın biraz kurusun ya da yumuşak bir havlu yla kurula sonra bezi kapat. Islak kaldıkça yapıyor sanırım
Gaz çikardikça kaka yapiyor saat başi devamlı degil bazen 2-3 saati buluyor ne zaman gaz cikarirsa o zaman degistiriyorum2 saatte bir değiştir bence, sık altını temizlemekde tahriş ediyordur.
Tesekkur ederim. İslak mendil evdeyken kullanmıyorum ama dısarda mecbur kalıyorum cok zor oluyor. Poposunu hep havalandırıyorum ama yeterince kurumuyor sanirim nemli kaliyor bide iyice kurulayıp deniycem tesekkur ederimIslak mendili hiç kullanmayın.Sudocrem i de poposunu kurulayıp ince tabaka halinde sürün.Arada bir oda sıvaklığı iyiyse tabi popoyu açıp havalandırın .Bize bepantholun pişik kremi değilde merhem olanı iyi geldi
Canım ben babyme nin temizleme pamuğu nu aldım kullanımı çok rahat.Temizleyici pamuk mu yoksa normal bildiğimiz pamuk mu kullanıyorsun canım. Evdeki pamuklar yapışıp kalır diye rahmin ediyorum denemedim hiç ama
Canim ben 2.5 senedir temizleme mendili kullaniyorum ccok memnunum. Pamuk yapisiyor canim ben e bebekten temizleme mendili aliyorumTemizleyici pamuk mu yoksa normal bildiğimiz pamuk mu kullanıyorsun canım. Evdeki pamuklar yapışıp kalır diye rahmin ediyorum denemedim hiç ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?