- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.441
Yani Benim müdahale edebileceğim bişeymiş gibi durmuyo bu ama bilemiyorum. Peki doktora gitsek bunun için hangi doktora gidilir kiBende şimdi bunu yazacaktım. Sol göğsümde cıktı. Süt kanali tikanmasiymis galiba, sicak havlu koyuyorum ve ara ara sagiyorum. Çözümü var mıdır acaba?
Genel cerrahi cnmYani Benim müdahale edebileceğim bişeymiş gibi durmuyo bu ama bilemiyorum. Peki doktora gitsek bunun için hangi doktora gidilir ki
Ben biobaby atopik ciltler icin nemlendirici kullandim hem kuru hem kirmizilil doluydu 4 gunde gecirdi.Simdide her sabah bepantol onarici kremle nemlendiriyorumKızlar bebeğimin yüzünde ki isilijker için ne kullanabilirim. Bişey kullanan varsa bana önerebilir mi
Bana sütünden sür demişlerdi . Artık ondan mı yoksa geciceği mi vardı bılmıyyrum ama geçti şükürKızlar bebeğimin yüzünde ki isilijker için ne kullanabilirim. Bişey kullanan varsa bana önerebilir mi
Geçmiş olsun canım ya 1 Aralık'ta Doğum yaptım toplasan 6-7 kez anca dışarı çıkmışımdır dışarı bağışıklık iptal Benim hamileyken çok hasta oldum emzirme dönemi de bağışıklık çok düşükmüş oğlum çok hasta aklım çıkıyor bebeğe bişey olacak Diye hiç huzurum yok Allah a emanetlerHasta oldum, kızımı da hasta ettim yaaateşlenecek diye ödüm kopuyor. Ne zaman geçecek bu hastalık havası yaa yüreğim ağzımda hep, nolacak böyle
Canım kundak var woombienin, ben almayı düşündüm ama çok pahalı geldi. İstersen ondan kolları çıkartıp uyku tulumu olarak da kullanabiliyorsun.Uyku tulumu kullanan var mı acaba, yoksa bizimkiler küçük mü uyku tulumu için. Az evvel tüm üstünü açmış oğlum
Nette biraz baktım hep elyaftan pamuklu olanı var mıdır
Canım adam akıllı bişey yiyemiyoruz ki bağışıklığımız iyi olsunGeçmiş olsun canım ya 1 Aralık'ta Doğum yaptım toplasan 6-7 kez anca dışarı çıkmışımdır dışarı bağışıklık iptal Benim hamileyken çok hasta oldum emzirme dönemi de bağışıklık çok düşükmüş oğlum çok hasta aklım çıkıyor bebeğe bişey olacak Diye hiç huzurum yok Allah a emanetler
Hos geldin canim ben de 2009 aralik annesiydim simdide yine aralik annelerindeyim ben hic kk den kopmadim bana cok sey kattiİyi akşamlar aralık annelerıyıllar sonra bu foruma gelmek bı garip hıssettırsede, özlediğimi farkettım 2009 agustos anasıydım ve buralardan ayrılmazdık 9 yıl sonra ikinci kuzuma kavuştum ve aralık annesi oldum.kızımdan fırsat buldukça uğrayacağım inşallah malum bu aralar hiçç uyumuyoruz da
Kendiliginden gecti bizimki mudahale etmedimKızlar bebeğimin yüzünde ki isilijker için ne kullanabilirim. Bişey kullanan varsa bana önerebilir mi
ben 2-3 haftalıkkene kullanmaya başladım canım. bizimki pamuklu ama burdan alınmadı. lcw veya h&m de var. carters'e bak istersen geçen biri yazmıştı indirim var diye. panço mothercare joker e-bebek buralara da bakabilirsin canım. c&a hiç giren oldu mu? oranın malları da güzelUyku tulumu kullanan var mı acaba, yoksa bizimkiler küçük mü uyku tulumu için. Az evvel tüm üstünü açmış oğlum
Nette biraz baktım hep elyaftan pamuklu olanı var mıdır
Ooo maşallah on yıl sonra aynı ayda tekrar anne olmak bende 5-6 yıl olmuştur kopalı.whatsap yaygınlasınca orsa kurduk grubu o şekil devam ettıkHos geldin canim ben de 2009 aralik annesiydim simdide yine aralik annelerindeyim ben hic kk den kopmadim bana cok sey katti
Bı bakayım canım çok sağolCanım kundak var woombienin, ben almayı düşündüm ama çok pahalı geldi. İstersen ondan kolları çıkartıp uyku tulumu olarak da kullanabiliyorsun.
Cartersda da vardı tulumlar.
Kızlar bebeğimin yüzünde ki isilijker için ne kullanabilirim. Bişey kullanan varsa bana önerebilir mi
Yani Benim müdahale edebileceğim bişeymiş gibi durmuyo bu ama bilemiyorum. Peki doktora gitsek bunun için hangi doktora gidilir ki
Evet cok mantikli ben mama termosu almistim ona socak suyu koyarim biberona sutu hazirlarim icecegi zmn sicak suya koyarim.
Napalim cnm boyle boyle ogreniyoruz herkes dogustan anneligi ogrenmiyo ben de acemiyim.ama buna ragmen bazi 3 4 cocuklu annelerden daha bilgiliyiz bence merak etme cnm.
Bu aralar sagmaya cok useniuorum ya keske 5 dkda sagolsa bitse 1 saat ugrasiyorum dinlene dinlene.hep boyle sagcakmiyiz öf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?