- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.521
4 günde bir mi peki rahatsızlık yapmıyormu bebekte.gerçi anne sütü alımında normal kabul ediliyorbenim kizimda 45 gunluk..4 gunde bir yapiyor
Biberon lansinoh momma ver cnm onla denedim sagıp verıyorum arada reddetmedi en yakın gögüse oymuş hastanede emzirme danışmanı söylediinan bende çok ikilemdeyim cok-da uzuluyorum emmemesine biberon versem memeyi birakacak diye korkuyorum
Canım doğum yapalı ne kadar oldu sezeryan değil mi?Bugun hem benim kontrolüm vardi hem de oglumun kalça ultrasonunu cektirip sunnet yaptirdik. Bi kacgun hemen gecssin ya kuzum agrisindan agladikca ben dayanamiyorum.kalcada birsey cikmadi. Banada doktorum artik butun aktiviteleri yapabilirsin hersey serbest dedi. Uyusukluk 3 4 aya gecermis. Dogum kontrolu icinde regl olmasamda yumurtaların calisiyo hamile kalabilirsin dedi o yuzden hap yada spiral secenegi sundu ben simdilik hapi tercih ettim sute gecmeyen ve yan etkisi olmayan guvenli bir ilacmis . Spiral icin 1 ay sonra takilirmis. 3 ay sonra tekrar kontrolum var.
Biz dün 1 aylık olduk günde 3 4 kez yapıyor. 15 günde bu kadar değişicek mi kaka sayısıbenim kizimda 45 gunluk..4 gunde bir yapiyor
Canım hiç sağıp vermedim günde 5 kez 60 CC mama veriyordum , 67 günlük bugün. Son birkaç gündür doymuyor sanırımSağarak süt verenler yada mama verenler kaç saatte bir ne kadar veriyorsunuz? Ben 75 cc veriyordum ama doymamaya başladı bugün 90’a çıkardım. Böyle olunca da sütüm iyice yetmemeye başladı. Acaba çok mu veriyorum diye endişeleniyorum. Gündüzleri 2,5 saatte bir geceleri 3 saatte bir uyanıp yiyor.
Ben ne kadar mama verdigimi bilmiyorum yani bir rutinimiz yok memede ki süte göre artıyor yada azalıyor. Ama bugün takip edicem bakalım yaklaşık ne kadar veriyoruz. Gece 12den yarın gece 12ye kadar yazarım kenara.Sağarak süt verenler yada mama verenler kaç saatte bir ne kadar veriyorsunuz? Ben 75 cc veriyordum ama doymamaya başladı bugün 90’a çıkardım. Böyle olunca da sütüm iyice yetmemeye başladı. Acaba çok mu veriyorum diye endişeleniyorum. Gündüzleri 2,5 saatte bir geceleri 3 saatte bir uyanıp yiyor.
bizimde gecmiyor pisik.hatta kabarik kabarik sisiyor deri..desitin bir nebze ise yaradi gibi..Zeytinyağı pişipe iyi gelmiyor diyorlar asitli olduğu için. Bepanthenin de plus olanı var o iyileştirici, diğeri pişik önleyici. Saat başı değiştirme bence, belki silmekten de tahriş oluyordur. 2-3 saatte bir değiştirip, su ve pamukla sildikten ssonra kurulayıp krem sürüp kapatırsan iyileşebilir. Bizimki kızarıktı bu şekilde geçti.
Cnm allah razı olsun sen den eşinden ve burda bana dua eden herkesten hamdolsun bu güne evet ömrümden ömür gitti belki ama ben hep inandım inanıyorum biliyorum ki rabbim yavrularımızı koruyor allahım kimseyi evlatla sınamasın ve kimsenin başına gelmesin inş hepimizin herkesin yavruları sağlıkla büyür bizim kaldığımız katta bütün odalarda aynı hastalıkla mücadele veren kuzular var iller birşey aman dikkat edin dışarı bu aralar çıkarmayın salgın her İlde var bilginiz olsun sakın ama sakın grip olan birinden yavrularımızı koruyun kalabalık ortama gitmeyin hastaneye vs gidecek olursanız yüzünü kapatın çünkü bu virüs bebeklerin bağışıklığını çökertip akciğere iniyor bizler gibi grip olmuyorlar bebekler ne olur dikkat edin ve ne olur yavruma dua etmeye devam edin burdan sağ Salim evimize gidelim diyeSezeryan mı normal miydi canım. Normalse nasıl muayene etti. Smear yaptı mı
Ay canım ya nasıl sevindim anlatamam çok şükür çok geçmiş olsun. Eşim bile gündekaç kez soruyordu bende gece gündüz ne zaman girebiliyorsam mesajını bekledim. Meleklerimizi Rabbim korusun büyük imtihandı sizin İnşaAllah sabredenlerden kazananlardan olmuşsunuzdur. Artık için rahattır kuzucun seninle. Tez vakit güneş doğar ve evinize gidersiniz İnşaAllah. Evinize geçince hasta olsun olmasın hiç misafir kabul etme canım kuzucuk tekrar hasta olmasın. Millet kırılmasın diye yavrularımıza olan oluyor
Ben 36 günlüğüm canım. Denemedik ama hala acı var. Bende çok korkuyorum. Bi de canin acıyıp korktukça uğraşırsan kendini daha da kasıp daha da korkutuyomussun. O yüzden akışına bırakmak gerekiyormus. Yoksa 2-3 ay düzelmezmişkizlar birsey sorucam size..esimle 40 cikinca birlikte olmaya kalktik ama inanilmaz canim acidi sonlandirdik.sizde durumlar nasil..birkac yerde okudum emziren kadinlarda bu oluyormus
İnşallah kısa zamanda evinize gidersiniz canım. Allahım yardımcınız olsun. Dualarımız sizinleCnm allah razı olsun sen den eşinden ve burda bana dua eden herkesten hamdolsun bu güne evet ömrümden ömür gitti belki ama ben hep inandım inanıyorum biliyorum ki rabbim yavrularımızı koruyor allahım kimseyi evlatla sınamasın ve kimsenin başına gelmesin inş hepimizin herkesin yavruları sağlıkla büyür bizim kaldığımız katta bütün odalarda aynı hastalıkla mücadele veren kuzular var iller birşey aman dikkat edin dışarı bu aralar çıkarmayın salgın her İlde var bilginiz olsun sakın ama sakın grip olan birinden yavrularımızı koruyun kalabalık ortama gitmeyin hastaneye vs gidecek olursanız yüzünü kapatın çünkü bu virüs bebeklerin bağışıklığını çökertip akciğere iniyor bizler gibi grip olmuyorlar bebekler ne olur dikkat edin ve ne olur yavruma dua etmeye devam edin burdan sağ Salim evimize gidelim diye
kaka yaptigi gun cok mutlu oluyor surekli uyuyor...diger gunler mizildaniyor malesef4 günde bir mi peki rahatsızlık yapmıyormu bebekte.gerçi anne sütü alımında normal kabul ediliyor
Allah razı olsun cnm inş inş rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınİnşallah kısa zamanda evinize gidersiniz canım. Allahım yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle
biizim ilk iki hafta oyle sıksık yapti daha sonra gunde 1 devam etmisti zatrnBiz dün 1 aylık olduk günde 3 4 kez yapıyor. 15 günde bu kadar değişicek mi kaka sayısı
BennnnnKızlar Orhan buzuki kolik müziği kim söylemişti. Allah razı olsun kurtarıcı resmen
Ben kulak çöpü sokuyorum yada fitil yapmıyor 6 gün bekliyorumBugün 52. Günümüz. Sadece anne sütü verenler bebeğiniz kaka durumunda değişiklik var mı. Bizim paşanın kakası azaldı. Arkadaşın 5 aylık haftada ya da on günde bir yapıyormuş normalmiş. İki aya yakın kakasında azalma normal mi sizlerde durum nedir
Valla çok dua ediyorum sana:)))Bennnnn
Sağol canım işe yaradığına çok sevindim bize fayda etmiyor artık delircem salla salla kollarım koptu uyumuyor ağlıyor eşimle battaniye içinde salladık şimdiValla çok dua ediyorum sana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?