2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım doğum yapalı ne kadar oldu sezeryan değil mi?

Canım hiç sağıp vermedim günde 5 kez 60 CC mama veriyordum , 67 günlük bugün. Son birkaç gündür doymuyor sanırım mamayı azaltmayı isterken arttırmak zorunda kalacağım büyük ihtimalle. Beni de emiyor ama cidden bomboş bazen göğüslerim.

Ben ne kadar mama verdigimi bilmiyorum yani bir rutinimiz yok memede ki süte göre artıyor yada azalıyor. Ama bugün takip edicem bakalım yaklaşık ne kadar veriyoruz. Gece 12den yarın gece 12ye kadar yazarım kenara.

bizimde gecmiyor pisik.hatta kabarik kabarik sisiyor deri..desitin bir nebze ise yaradi gibi..

kizlar birsey sorucam size..esimle 40 cikinca birlikte olmaya kalktik ama inanilmaz canim acidi sonlandirdik.sizde durumlar nasil..birkac yerde okudum emziren kadinlarda bu oluyormus

Cnm allah razı olsun sen den eşinden ve burda bana dua eden herkesten hamdolsun bu güne evet ömrümden ömür gitti belki ama ben hep inandım inanıyorum biliyorum ki rabbim yavrularımızı koruyor allahım kimseyi evlatla sınamasın ve kimsenin başına gelmesin inş hepimizin herkesin yavruları sağlıkla büyür bizim kaldığımız katta bütün odalarda aynı hastalıkla mücadele veren kuzular var iller birşey aman dikkat edin dışarı bu aralar çıkarmayın salgın her İlde var bilginiz olsun sakın ama sakın grip olan birinden yavrularımızı koruyun kalabalık ortama gitmeyin hastaneye vs gidecek olursanız yüzünü kapatın çünkü bu virüs bebeklerin bağışıklığını çökertip akciğere iniyor bizler gibi grip olmuyorlar bebekler ne olur dikkat edin ve ne olur yavruma dua etmeye devam edin burdan sağ Salim evimize gidelim diye

kizlar birsey sorucam size..esimle 40 cikinca birlikte olmaya kalktik ama inanilmaz canim acidi sonlandirdik.sizde durumlar nasil..birkac yerde okudum emziren kadinlarda bu oluyormus
Ben 36 günlüğüm canım. Denemedik ama hala acı var. Bende çok korkuyorum. Bi de canin acıyıp korktukça uğraşırsan kendini daha da kasıp daha da korkutuyomussun. O yüzden akışına bırakmak gerekiyormus. Yoksa 2-3 ay düzelmezmiş

İnşallah kısa zamanda evinize gidersiniz canım. Allahım yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle

Ben kulak çöpü sokuyorum yada fitil yapmıyor 6 gün bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…