- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #45.801
canım şimdiden böyle deme annelik kolay değil. daha diş çıkarması hastalanması var gece boyu hep başında duracağız. tek çocuk birşey değilmiş asıl ikinci olunca nanayı yiyorsun heleki arası fazla olmayınca ikisine kalkıyorsun gece. sabret canım ve misafir kabul etme. bebeğin ağladığında hemen kucağa mı alıyorsun? ben almıyorum hemen. bakıyorum sesi daha çok yükseliyor konuşuyorum bazen uyuyor bazen de bilerek nefesini kesiyor almak zorunda kalıyorum çok akıllılar minnak olduklarına bakma sen =) kızıyorum ve anlıyor beşiğinde sallıyorum veya kucağımda o zaman uyuyor. yani demek istediğim bizi deniyorlar ve bu 3 ay önemli. biraz da ağlasın sonra biz ağlarızGerçekten çok merak ediyorum eski hayatımıza dönebilecek miyiz bi gün diye. Çok özledim pervasız günlerimi. Tek derdimin akşama ne pişirsem olduğu günleri. Evet evlat çok güzel ama hep eziyet anlatımı yaşıyoruz tadını çıkartamıyoruz ki. Ev aldı başını gitti ütüler yığıldı tarhana çorbası pişirsem iyi bari yemek yaptım diyorum uyku zaten yok ben de kocalargibi işten gelince en tatlı zamanlarında sevsem 12 deyince uyusam uykumu alsam fikrim çok farklı olur ama gerçekten yoruldum çok yıprandım((