2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayyy cnm ya ağlayınca morarıyor ya hiç birşey duymuyor ben kulağına güzel şeyler bile söylüyorum duymuyor sadece ağlamaya odaklanmış biraz önce kıyafetini değişeyim dedim bir saat sürdü morardı susturdum yatırdım yine aynı aradım eşimi gel bizi al bursan bu çocuk durmuyor ben zaptedemiyorum dedim ilk günler yine bir şekilde susuyordu şimdi çığlık çığlığa ve bu saatlerce sürüyor bi 5 10 dk dalıyor yine uyanıp yine aynı şey hayır okadar ağrı kesici fitil koydular ağrısı varsa kessin diye yok durmuyor bunu huy mu edindi ne ye yemek yiyebiliyorum ne kahvaltı ne tuvalet ne uyku sürekli başınsayım burda okadar çocuk var hiç biri bunun gibi değil ki dr bile allah yardımcın olsun dedi düşün halimi ailem uzakta geldiler ama kimsede durmuyor ki baksınlar ben azıcık uyuyayım dün bıraktım gittim eve girmemle tel çaldı geri gel patladı bu diye döndüm oda uyumuyor meme emmek istemiyor ben de şaştım kaldım bir yanım durma eve git diyor bir yanım da tedavi yarım kalacak yavrun için dayan diyor ama görsen halimi üzülürsün :KK43:tek isteğim iyi olması öyle evimize gitmek
anlıyorum seni canım çok zor evet huy edinmiş olabilir zaten sen stresli üzgün bitkinsin ve bunu hissediyor orda rahat edemezsiniz ama işte nr bileyim tedavi diyorsun da iyileşmiyor ki yani en azından şu morarması başka hastaneye sevk mi istesen? özel hastanelere ara durumunu anlat alırlar mı sor istersen. inan bende çok üzülüyorum senin ve bebeğin adına :(

Kızlar ben aileme geldim, ilk gece gündüz çok iyi uyudu. Annrm bna inanmadı nasıl uyumuyo bu çocuk diye. Sonra gece 1de başladı ağlamaya saatlerce susmadı. Dün annem yanında yatırdı, sadece emzirmeye getirdi bana o kadar iyi geldi ki. Sıcak su torbası koymuş ve kundak yapmış, hiç ağlamadı dedi şaşırdım. Gazını da iki ıkınıpıçıkarttı. Sıcak mı tutmak lazım acaba bugün de deniycez bakalım derdi bu muymuş.
anneannesini özlemiş:KK45: evet sıcak tutunca iyi gazını çıkartıyorlar bizimki maşaAllah hep kendi çıkartır. ince mi giydiriyorsun ki? kundaklayor musun? ayaklar çok önemli iki kat olsun birde kundak veya uyku tulumu. ben öyle yapıyorum canım

Son düzenleme:
Kizlar bugun sutumu sagdim 30 luk kadar.cam biberona koydum kapagini kapadim.arada veririm dedim buzdolabina koydum aradan bayagi bi saat gecti baktim sutun yagi uste cikmis gibi olmus.pek tarif edemedim ama umarim anlasilmistir.ben de guvemedim doktum gitti guzelim süt.hani 24 saat kalirdi dolapta nerde yanlis yaotim
Süt bekleyince öyle oluyor zaten canm. Yağı üste çıkıyor alt tarafı su oluyor. Çalkalayıp vereceksin.

Kızlar ben aileme geldim, ilk gece gündüz çok iyi uyudu. Annrm bna inanmadı nasıl uyumuyo bu çocuk diye. Sonra gece 1de başladı ağlamaya saatlerce susmadı. Dün annem yanında yatırdı, sadece emzirmeye getirdi bana o kadar iyi geldi ki. Sıcak su torbası koymuş ve kundak yapmış, hiç ağlamadı dedi şaşırdım. Gazını da iki ıkınıpıçıkarttı. Sıcak mı tutmak lazım acaba bugün de deniycez bakalım derdi bu muymuş.
Kesinlikle sicak tut cnm ozellikle ayaklarini ve karnini.kiraz cekirdegi yastogini siddetle tavsiye ederim.basta keske almasaydim bunun yerine sicak su torbasi da olurmus dedim ama iyi ki almisim diyorum simdi.cunu gec isinip gec soguyor.mikkrodalgada 1 dk isitabiliyosun.bende olmadigi icin ben csy icecegim zmn caydalikta suyu isitiyorum altina koyuyorum istiyorum arkali onlu koyuyorum karnina
Ve kesimlikle gunde 3 4 kere altini degistiedikten sonra bacaklarina karnina bebe yagi surup masaj yapip hareket ettiriyorum bisiklet surer gibi yapiyorum bacaklarini karnina cekip indiriyorum.bacaklarini birbirne yaklastirip uzaklastiriyorum falan bacaklardan once gobegine saat yonunde masaj yapiyorum
Instegramda hekimanneni son 2.attigi videoyu izle derim cnm.sirt ustu yatirip masaj yapmak poposuna vurmak en etkilisi
Valla masajlar olmasa ilacin hic bi faydasi olmicak bence.
Hatta dun yarim saat masaj yaptim yoruldu uyuttum iyi oldu.yoruluyolar uyuyolar da masaj yapinca.haklilar bebisler hareketli olmadiklari icin gazlari da cikmiyo uykulari da olmuyo.karni toksa yorulmussa uyuyo.tabi 1 saat anca uyudu ama olsun kucak harici uyuduya buna da sukur :-)
Yatarken ben kiraz cekirdegi yastigini koyuyorum.biraz sonra socak su torbasi yapp ayaklarjna koyucam tabi fazla sicak olmicak.

biz de prima 2 minies 3 numara kullaniyoruz.52gunluk 4bucuk kilo. kakayı her gün yapiyo

66gunluguz 10gundur 3 no kullaniyorum
Ben de prima kullaniyordum molfix siparis verdim bir de onu deneyelim gerci cok fiyat farki yok ama olsun. İyiyse 3 5 krs daha ucuzu makbuldür tabiki. Bebegini kac kilo ben de 3 numara siparis verdim bilemedim tam da ama buguk gelirse bir ay sonra denerim diyerekten

Biz de aynıydık. Ki ben düzensiz şekilde mama verdiğim halde bu kadar aldık. Türkiyeye dönümce doktorla konuştum. 3535gr doğdu benimki, 30günlükkrn gittik 4500gr beklerdim ama genel sağlık durumu iyi dedi. Günde iki kere 90cc mama ver dedi, sen rahatla diye veriyorum dedi yoksa çok yorar dedi. Gerçekten de 2 gün vermedim hiç uyumadı. Ama kilo almaya devam etti. Şimdi çok huysuzlanırsa mama veriyorum. Günde 2 kere bile olmuyor çoğu zaman.. ya da ev işi yapmam gerekiyorsa veriyorum. Evet keşke mama vermesek, ben kendimi çok hırpaladım ama şimdi iyiyim. Geçti. Genel sağlığı iyi olsun da müthiş kilolar alması gerekmiyor. Keyfi yerindeyse, oynuyorsa, sürekli huysuzluğu yoksa bence normal.. normalde biz türkiyeye geldik herkeste nasıl bir hayal kırıklığı bu çok küçükmüş yaa sözleri.. canım sıkıldı ama doktor normal deyince üzerinde durmadım hiç..
Doktor az buldu bizmkini öyle olunca geri kalmasından korkuyorum boyu uzadıkca ve kilo alamadıkca iyice zayıf geliyor

Cnm benim okuduklarim hep aglatarakti dedigin yontemi de okucam cnm
Aynen ben de senin dedigin sekilde yapiyorim yoksa kucakta uyumak guzel ama asiri yorucu ben hic dinlenemiyorum
Ben pispisleyerek poposuna hafif vurarak uyutmaya calisirdim bugun de pispis sesini actim you tube dan oyle denedim.benim sesim sandi sanirim.yine bi 20 dk uyudu daha demin.ama o 20 dk uyuyana kadar eli kolu oynadi kafasini surekli hareket ettirdi resmen uykuyla savaşti sanki.
Ben kundak yapmayi planliyordum cok istemistim ama malesef olmadi bebegim hep agladi ellerini cikartmak istedi.dogar dogmaz keske kundaklasaydik.hastanede kaldigimiz 2 gun serbest biraktik sonra kundaklariz evde dedik istemedi.
Sanieim bu yuzden uykuya dalamiyo ya da daha bu ilk gunumuz ondan da olabilir bilemedim.
Bende kundaklamadın ilk başta sonra kundaklayınca seninki gibi ellerini hareket ettirmek istedi çıkaramayınca kıyamet kopardı anca kundağı açınca sustu bende 4-5 kere denedim olmayınca bıraktım. Ama artık eli koku hareket etsede pek uykusunu açmıyor alıştı öyle olmaya sıçramalarıda çok azaldı o yüzden çok rahatladım

Canim sutun varsa mama baslama. Sutunu sag alıştırma bardagi ile vermeye calis
Yani sütüm var mı ypk mu onu da bilmiyorum uyuyunca oluyor gündüz olmuyor uyuyamıyorum da hiç saatte bir uyanıyor bir daha hiç bir zaman sanırım yatıp deliksiz 8 saat uyuyamıycaz uyusada kulağım gözüm hep bebeğimde

Back
X