2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet aynen balon balon köpüklü. İttiriyor diliyle ar ara

Aynen her halimize şükür.. Ya benim eşimle evlenmemize aileler karşıydı ondan çok ilgi sevgi bekliyordum ama evlendik ilgi azaldı:)
Klasik erkek işte :) banada bir sürü sürprizler şiirler yazan adam gitti yerine sürekli akşam yemeği soran koca geldi :) üstelik daha 1,5 yıllık evliyiz derim bazen bizi gören 5 yılını devirdi sanır diye ne güzel işte der

Ben alıyorum ama eşim sabah gidince geceyi uykusuz geçirdiğimden sabah birazda uyumak adına yanıma alıyorum ama arama yastık falan koyuyorum uyku hali yorgunum allah korusun ama eşimle uyurken almadım almamda alan dar oluyor korkarım bişey olmasından

Bizim klasikleşmiş gece 11-02 arası uykusuz huzursuz saatimiz vardı bende on buçuk gibi banyo yaptırdım emzirdim masaj yaptım mis gibi uyudu oğlan şimdide benim bünye alışmış bu saatte uyanık kalmaya uyuyamdım salak gibi yada yorgunluktan uyuyamıyorum allahım yaa

Canım bi yazı okudum 11 haftalık olana kadar beyin popoya komut vermiyormuş buyüzden gaz vs sorunu yoğun oluyormuş yani gaz anüse kadar gelip geri gidiyormuş ondan kıvranıyorlarmış ne ne kadar doğru bilmiyorum tabi

Egitici kart siparişi verdim kızlar agaç yaşken egilirmiş ☺☺☺3 aylık olmak üzereyiz
Nasıl kullanılıyor bunlar bende seviyorum bu tarz şeyleri cep telefonlarından iyidir üstelik kızıyorumda ufacık çocukların ellerindeki tabletlerden telefonlardan böyle kızarken umarım bende öyle anne olmam

Ben de regl oldum ve maalesef azaldı sütüm normalde günde 3 defa mama verdiğim oluyordu ama o kadar az akıyor ki bugün 7 kez verdim ağladım bir de ... Regl 4 gün önce bitti ama leke geliyor az az kasıklarımda da yine hafif ağrı var hala. Ne zaman düzelir sütüm bilmiyorum.

Kızlar bebek bezi denemeye devam ediyorum. Bu sefer komili aldım. Içindeki zeytinyagiylamı alakalı bilmiyorum. Bebegim günde en az 1 kere çok kaka yapıyor taşacak kadar. Onun haricinde benim oğlan zaten gaz çıkarırken hep yapiyodu ona devam.

Tüh ya

Ben de omdan korktum Allah korusun havluyu yapcam saol canım

uygar eymen canım tam 7 günün sonunda emmeye başladı çok şükür yinede eskisi gibi değil ama olsun 20 Ocak'ta kilo takibine başladım 1 gr almAdı ama kilo vermedi sende nasıl durumlar
Bugün soyunduk ana ogul 15dk ufoyu da actık. Sarmaş dolaş yattık. Sanki biraz işe yaradı 3dk aralıksız emdi cok mutlu oldum. Beklemedeyim yarın yine soyuncam. Soyunma eylemi yapıyorum küçük bey beni emene kadar

Aynen öyle canım. O yüzden diyoruz ya 3ay olunca düzelecekler inş diye

Nasıl kullanılıyor bunlar bende seviyorum bu tarz şeyleri cep telefonlarından iyidir üstelik kızıyorumda ufacık çocukların ellerindeki tabletlerden telefonlardan böyle kızarken umarım bende öyle anne olmam

Kartlsrın üstünde ögrenmesi gereken 100 sözvük var mesela meyveler hayvanlar eşyalar kartları tanıtarak ilk önce biz söylüyoruz böyle böyle o kattın üstündekini ögrenip zamanla kendi söylicek tanımış olacak. Ben çocuk gelişimciyim okurken bunkartlardsn hazırlamıştım proje ödevi gibi. Ama hazırlsr daha güzel ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…