- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.181
Evet aynen balon balon köpüklü. İttiriyor diliyle ar araBen kucağıma yan alıp kolumla kafasını sıkıştırıyorum canım. Az önce uykudan uyandı hırıltıda vardı. Sıkıştırdım yaptım bayağı tıkanmış meğerse kuzum iki gündür yapmıyordum.
Uykuda gülmesi hep vardı ama bilinçli gülmeleri var şimdi. Konuşuyoruz onunla agu diyor sesli gülüyor hafif çığlıkla keyfi yerindeyse tabi çok tatlılar ya
Emzik tokluk hissi veriyormuş canım ama bizimki acıkınca imkanı yok almıyor emZiğini. Uyuturken çok rahat oluyor ben de
Bizimki de çıkarıyor tükürük bazen. Korkuyorum ben de köpüklü çıkarıyor bi de.
Klasik erkek işte :) banada bir sürü sürprizler şiirler yazan adam gitti yerine sürekli akşam yemeği soran koca geldi :) üstelik daha 1,5 yıllık evliyiz derim bazen bizi gören 5 yılını devirdi sanır diye ne güzel işte derAynen her halimize şükür.. Ya benim eşimle evlenmemize aileler karşıydı ondan çok ilgi sevgi bekliyordum ama evlendik ilgi azaldı:)
Ben alıyorum ama eşim sabah gidince geceyi uykusuz geçirdiğimden sabah birazda uyumak adına yanıma alıyorum ama arama yastık falan koyuyorum uyku hali yorgunum allah korusun ama eşimle uyurken almadım almamda alan dar oluyor korkarım bişey olmasındanBebeği yanında yatıran var mı? Eşim bizimle yatsın istiyor ama ben korkuyorum. Kırmak istemedim onu iki üç kez yattık ama aynı tarafta yatıp hareket etmeyeyim de uyanmasın derdine her yerim ağrımıştı. Eşim gece çalıştığı günlerde rahat yanıma alıyorum. Hem bana rahat oluyor hem de yanımda daha güzel uyuyor. Sizde nedir durumlar
Canım bi yazı okudum 11 haftalık olana kadar beyin popoya komut vermiyormuş buyüzden gaz vs sorunu yoğun oluyormuş yani gaz anüse kadar gelip geri gidiyormuş ondan kıvranıyorlarmış ne ne kadar doğru bilmiyorum tabiYakında iki aylık olacağız kaka sayımız azaldı iyice ya. Bugün sabahtan hiç yapmadı ama uyudu yine de. Akşam uyumak bilmedi gözler fıldır fıldır uykusu var ama uyumuyor sürekli ıkınıyor. Sorun meğerse kaka yapamamakmış. Saat on gibi bir portlattı doldurdu bezi sonra rahatladı uyudu. Nolcak bu böyle ya
Nasıl kullanılıyor bunlar bende seviyorum bu tarz şeyleri cep telefonlarından iyidir üstelik kızıyorumda ufacık çocukların ellerindeki tabletlerden telefonlardan böyle kızarken umarım bende öyle anne olmamEgitici kart siparişi verdim kızlar agaç yaşken egilirmiş ☺☺☺3 aylık olmak üzereyiz
Ben de regl oldum ve maalesef azaldı sütüm normalde günde 3 defa mama verdiğim oluyordu ama o kadar az akıyor ki bugün 7 kez verdimKızlar meraba bende 5 Aralık ta normal doğum yaptım bugün 55 gün oldu lohusalikta ilk 20 gün yoğun kanamalarim oldu 1 hafta kesildi 27.gun yine kanamam oldu bayağ yoğundu yürüyemiyordum bile doktora gitmistim ultrasonla bakip rahîm temiz demişti ama alttan muayene yapmamıştı. Bugün 55 gün oldu şuan karnimda ve kadınlarımda yoğun ağrı var ve kanama başladı yavaştan adet mi oluyorum acaba düzenli emzirenler geç olur diyolardi ve adet olunca sütte azalma olur diye okudum cogu yerde.ben düzenli emziriyorum ve sadece anne sütü ile besliyorum azalma olur mu acaba :/ha bide 13 gün önce kontrole gitmistim mantar var diyip kullan dedi 1 hafta kullandım tabi tekrar muayeneye gidemedim fitilin de bi etkisi olur mu
Tüh yaBen de regl oldum ve maalesef azaldı sütüm normalde günde 3 defa mama verdiğim oluyordu ama o kadar az akıyor ki bugün 7 kez verdimağladım bir de ... Regl 4 gün önce bitti ama leke geliyor az az kasıklarımda da yine hafif ağrı var hala. Ne zaman düzelir sütüm bilmiyorum.
Masaj yaptım havluyu da yapayım saol CNmYukardan aşağıya masaj yap sağarken bir de ılık duş alıp ısıttığın havluyla kompres yap
Ben de omdan korktum Allah korusun havluyu yapcam saol canımBenim de bir ara çok oluyordu. Emzireceğim zaman havluyu ısıtıp(bayağı bir sıcaktı) göğsüme koyduk. Sonra çocuk emdi yumuşadı geçti çok şükür. Emzirdiysen sağım yapacaksın boşalması lazım Allah muhafaza iltihap olur kalırsa
İsterim tabi canım çok saol deneyeceğimDuşta suyu biraz sıcak ama aşırı da değil kullan göğüslerine o sıcak ılık arası suyu tutarken ovala masaj yap o yere o sırada biraz akıyo ama rahatlatıyo duştan sonrada emzir ben baya rahatlamıştım denemek istersen tabi :)
Bugün soyunduk ana ogul 15dk ufoyu da actık. Sarmaş dolaş yattık. Sanki biraz işe yaradı 3dk aralıksız emdi cok mutlu oldum. Beklemedeyim yarın yine soyuncam. Soyunma eylemi yapıyorum küçük bey beni emene kadaruygar eymen canım tam 7 günün sonunda emmeye başladı çok şükür yinede eskisi gibi değil ama olsun 20 Ocak'ta kilo takibine başladım 1 gr almAdı ama kilo vermedi sende nasıl durumlar
Aynen öyle canım. O yüzden diyoruz ya 3ay olunca düzelecekler inş diyeCanım bi yazı okudum 11 haftalık olana kadar beyin popoya komut vermiyormuş buyüzden gaz vs sorunu yoğun oluyormuş yani gaz anüse kadar gelip geri gidiyormuş ondan kıvranıyorlarmış ne ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Emmezsen soyunurum :)))Bugün soyunduk ana ogul 15dk ufoyu da actık. Sarmaş dolaş yattık. Sanki biraz işe yaradı 3dk aralıksız emdi cok mutlu oldum. Beklemedeyim yarın yine soyuncam. Soyunma eylemi yapıyorum küçük bey beni emene kadar
Gazsikintisini nasil çözdünüz? Kac gunluk sizinki?Ilk zamanlar bizde öyleydik canım,çok zordu. Şimdi gaz sıkıntısını çözdük, bu seferde bu çıktı. Sıkıntısı uyku. Uykuya dalamiyo. 10 da uyandı sabah. Daha şimdi emerken uyudu3 dk olmamıştı zor aldirmistim memeyi
Birer damla canım, günde 4 defaCkolatakahve canım genta yı ne ölçüde kullandınız
Kaçırdım canım neymiş adı
Nasıl kullanılıyor bunlar bende seviyorum bu tarz şeyleri cep telefonlarından iyidir üstelik kızıyorumda ufacık çocukların ellerindeki tabletlerden telefonlardan böyle kızarken umarım bende öyle anne olmam
40 günlük. Kiraz çekirdeği, masaj, alt açıp bacak hareketleri ve rezeneyle canım. Çok şükür kalmadı. Masajın ve sıcağın çok etkisi var amaGazsikintisini nasil çözdünüz? Kac gunluk sizinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?