- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.401
Evet bi çorap bi patik yada patikli altlarıyla çorap baya dikkat ediyorum ama kendimi mi üşütüyorum ne bilemedimPatik giydiriyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi çorap bi patik yada patikli altlarıyla çorap baya dikkat ediyorum ama kendimi mi üşütüyorum ne bilemedimPatik giydiriyor musun
5-6 yapıyor sulu sarı ama yeşile döndü 2 gündür üşütüyorum galiba çocuğu bilemedim nasıl koruyacağımı
Doğumdan sonra benim hala gece terlemelerim tam gaz devam ediyor buyüzden benmi üşüyorum bilemedim kilomda pek kalmadı ama hala o terlemeler bitmedi gittiSende üşütüyor olabilirsin sırtını ayağını sıcak tut
Bizim de konak hala gecmedi konak sampuani kullaniyorum zeyyin yagi suruyorum hala da gecmediBizde konak bir turlu gecmedi bende mustela yada abc derm konak kremi alicam. Var mi kullanan. Insallah cabuk gecmesini saglar.
Ne alırsa ayaktan alır der büyükler sende oda ayaklarınızı sırtınızı üşütmeyin yeter.. altını değiştirirken çabuk bağla öylede çok üşür..Evet bi çorap bi patik yada patikli altlarıyla çorap baya dikkat ediyorum ama kendimi mi üşütüyorum ne bilemedim
Brokoli yeme ya o çocuğu çok etkiliyor gazı çok oluyorBrokoli yedim ondan mı ki :)) gazımız hep var canım zorda olsa çıkarıyoruz ama
Zeytinyagi hic ise yaramadi bizde birde doktor ph.i uygun olmayabilir dedi bebek icin konak kremi onerdi ben onu alicam cok sıkıldim sacini oyle gormektenBizim de konak hala gecmedi konak sampuani kullaniyorum zeyyin yagi suruyorum hala da gecmedi
Neden üzüldün ki40. Gün regl oldum va agrım çok size de oldu mu böyle? Çok erken değil mi ya aşırı üzüldüm
Emzirirken sanıyordum ki bir yıl olmamNeden üzüldün ki
Bazen emzirirken de erken olunuyormuş.Emzirirken sanıyordum ki bir yıl olmam
Aslinda ben kinak kremide aldim kaslarinda da vardi konak kaslarina surdum hemen gecti saclarina birkez surdum sonra zeytin yagi iyi deyince onu surdum ama yine kremi surucem insallahhh gecerZeytinyagi hic ise yaramadi bizde birde doktor ph.i uygun olmayabilir dedi bebek icin konak kremi onerdi ben onu alicam cok sıkıldim sacini oyle gormekten
Evde şapka eldiven olayını kaldırdım ben. Doktora sordum şapka için evde takmana gerek yok dışarı çıkarken taksan yeter dedi. Ben ya başörtü ya da battaniyesiyle örtüyorumIyimiş Allahtan sapka taktırıyo bizimkine asla şapka takamiyoruz dısarı çıkarken çigliklarla takiyorum şapkayı
Hangi markaAslinda ben kinak kremide aldim kaslarinda da vardi konak kaslarina surdum hemen gecti saclarina birkez surdum sonra zeytin yagi iyi deyince onu surdum ama yine kremi surucem insallahhh gecer
MustellaHangi marka
benim kızımın da da kaşlarında konak oldu. kremin ismi ne acaba?Aslinda ben kinak kremide aldim kaslarinda da vardi konak kaslarina surdum hemen gecti saclarina birkez surdum sonra zeytin yagi iyi deyince onu surdum ama yine kremi surucem insallahhh gecer