2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Edvard Edvard canım doktora gittin mi? Bende bugün farkettim dikiş yerimde hala sert bisey var anlayamadım:KK43: pazartesi kontrole Gitcm. 41 günlüğüz biz. Kanamam da 38. Günlerde azalmıştı. Üç gündür hiç olmadığı kadar var ve sancılı:KK43: adet kanaması midir? Normal kanama tam kesilmeden adet olunur mu ki
Bende de aynı durum var hatta dikişi ipi geldi elime .. afedersin ben büyük tubaletimi yaparken bıçak kestiği gibi açım oluyor ıkınmaya korkuyorum . Biterken tekrar kanama başladı aynı adet gibi. Sanırım adet döngümüz başladı canım. . 40 on dolunca gel demişti banada ben de kanamam olunca bitince gideyim diye düşünüyorum

Hummey Hummey nurse harveys denicem diyordun denedinmi canım benim kızıma o damlayı 1 Aydır sabah akşam 5 er damla olarak kullanıyorum galiba sonradan etkisini gösterdi biogaia de kullanıyorum gece ağlama krizlerimiz 5 gündür bitti çok şükür bide bağırsakları iyi olsaydı

Yok doktora gitmeden başlamak istemedim perşembe kontrolümüz var o gün doktora hep anlatcam bakalım nasıl bir yol izlicez. Size verdikleri şurup isimlerini bana söyleseniz doktora söylesem bende duruma göre. Gaz sorunumuz yokki gayet güzel çıkarıyor. Damlada kullanıyorum maflor diye bizimkide. Ama kakayı yapmıyor.

Bende de aynı durum var hatta dikişi ipi geldi elime .. afedersin ben büyük tubaletimi yaparken bıçak kestiği gibi açım oluyor ıkınmaya korkuyorum . Biterken tekrar kanama başladı aynı adet gibi. Sanırım adet döngümüz başladı canım. . 40 on dolunca gel demişti banada ben de kanamam olunca bitince gideyim diye düşünüyorum
Benim de büyük abdestte acı oluyordu et parçası geliyordu elime kanama da oluyordu. Ben dikişlerden sanıyordum. Dikişlerim geçti o et parçası dediğim hemoroid miş meğer, Doğumdan sonra olabiliyormuş çok yaygınmış hatta :(

Benim de büyük abdestte acı oluyordu et parçası geliyordu elime kanama da oluyordu. Ben dikişlerden sanıyordum. Dikişlerim geçti o et parçası dediğim hemoroid miş meğer, Doğumdan sonra olabiliyormuş çok yaygınmış hatta :KK43:
Ciddi misin ben yaparken sanki dikişim ayrılacak gibi hissediyorum. Senin ki nasıl bir acıydı hemoroid de ne yapmak gerekiyormuş , neye göre hemoroid dediler canım :bicak:

Ayy bende de var canım o sıkıntı. Zaten toplasan 5 kez tuvaletimi yapabilmisimdir. Hemoroid de var malesef :( dikiş ipi gelmedi canım ama elime gelen sanırım dikiş.
Kanama bitmeden adet oluyormuymus ki?
Bizim doktorun sirasi full dolu oluyor o yüzden iki hafta önce en erken 4 şubata alabildim :( kanamam olsa da gidicem yapacak bisey yok :(

Kızlar benim kızım43 günlük. E bebekden aldığım reflü babyneste bi ay kadar anca yatabilir. Park yatak yada anne yanı almadık. Oda yapıp büyüyen beşik aldık . Yatak odasında reflü yatağı ile birlikte bizle yatıyordu .salonda sa hep onun içinde uyuyordu. Bir ay sonra sığmayacak beşiğine yatırmak için odayı ayırmam lazım onun için de çok erken gibi . Benim durumumda olan bar mı ne çözüm buldunuz acaba ?

Edvard Edvard canım doktora gittin mi? Bende bugün farkettim dikiş yerimde hala sert bisey var anlayamadım:KK43: pazartesi kontrole Gitcm. 41 günlüğüz biz. Kanamam da 38. Günlerde azalmıştı. Üç gündür hiç olmadığı kadar var ve sancılı:KK43: adet kanaması midir? Normal kanama tam kesilmeden adet olunur mu ki
Ya cuma günü gitçem bende anlamadım 3 gündür benim kanamam var ve sol tüpüm çok ağrıyor.. dikişlerim de aynı yani.. Bende tecrübesizim bilmiyorum ki kesilip adet mi olunur olunmaz mı ? Bilgili olan biri bize dese ne iyi olur o_O:KK17:

Benim de büyük abdestte acı oluyordu et parçası geliyordu elime kanama da oluyordu. Ben dikişlerden sanıyordum. Dikişlerim geçti o et parçası dediğim hemoroid miş meğer, Doğumdan sonra olabiliyormuş çok yaygınmış hatta :KK43:
Bende hamilelikten beri var canım o :( çok canımı yaktı şimdiye kadar. Doktor kabız olmamaya çalış diyo ama mümkün mu

Ayy bende de var canım o sıkıntı. Zaten toplasan 5 kez tuvaletimi yapabilmisimdir. Hemoroid de var malesef :KK43: dikiş ipi gelmedi canım ama elime gelen sanırım dikiş.
Kanama bitmeden adet oluyormuymus ki?
Bizim doktorun sirasi full dolu oluyor o yüzden iki hafta önce en erken 4 şubata alabildim :KK43: kanamam olsa da gidicem yapacak bisey yok :KK43:
Evet canım yumurta üretimi başladığı için adet döngümüz başladı sanırım. Büyük tuvaleti yapmak bana bir işkence oldu yanma vs yok ama ıkınırken bıçak gibi acıyor yapamıyorum. Dikişlilerim eriyen dikiş miydi . Benim eriyen di ama elime banyodaydın dikiş ipi geldi yarım cm kadar :işsiz:

Ya cuma günü gitçem bende anlamadım 3 gündür benim kanamam var ve sol tüpüm çok ağrıyor.. dikişlerim de aynı yani.. Bende tecrübesizim bilmiyorum ki kesilip adet mi olunur olunmaz mı ? Bilgili olan biri bize dese ne iyi olur o_O:KK17:
Ayy ne güzel olur valla. Adet sanırım ama :(

Evet canım yumurta üretimi başladığı için adet döngümüz başladı sanırım. Büyük tuvaleti yapmak bana bir işkence oldu yanma vs yok ama ıkınırken bıçak gibi acıyor yapamıyorum. Dikişlilerim eriyen dikiş miydi . Benim eriyen di ama elime banyodaydın dikiş ipi geldi yarım cm kadar :işsiz:
Eriyen dikisti canım benim elime gelmedi hiç. Hemoroid den öyle ağrıyor benimki de. Bazen ağlaya ağlaya yapıyorum:( doğumdan sonra bi ara geçmişti, ıkınırken yine çıkmış disariya

Eriyen dikisti canım benim elime gelmedi hiç. Hemoroid den öyle ağrıyor benimki de. Bazen ağlaya ağlaya yapıyorum:KK43: doğumdan sonra bi ara geçmişti, ıkınırken yine çıkmış disariya
Bende hemoroid yoktu ama şuna belirtiler onu gösteriyor sanki :işsiz:

Back
X