2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
Ben ocean aldım, bulamadam wellcare alacaktım.
6,5 yaşındaki oğlum kızımdan daha çok uyuyor bu nasıl bir bebek bebek dediğin yer içer sıçar uyur benim bebeğim emmiyor ilaçsız sıçmıyor uyumuyor çıldımanın eşiğine geldim
Benimki de bugün uyumadı sabah 5ten beri uğraşıyoruz. Aç diye mama verdik yok, gazı da çıkıyor ama ya ıh mıh yaparak uyumaya çalışıyor ya da ağlıyor,2 gündür kaka da yapmadı. Vardır bir derdi keyfi yapıyor olamaz diyorum.

Ay sutum azalmasa umrumda değilde çocuğum emiyo saatlerce doymuyo. Olan ona oluyor. Bende doktoru mu aradım normal olabiliyor dedi. Hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir dedi kan verdim neyseki değilim. Pzt kontrolum var bakalım ne dicek. Hani uzun süre olunmuyordu ben anlamadım bisey valla.
nasil yani kac aylikki bebegin hemen hmile olasin

bebeğine reflü teşhisi koyulan anneler doktor size ilaç mı verdi? hangi ilacı verdi? günde kaç kere ve ne sıklıkla veriyorsunuz ilacı?
Benimkine de reflü olabilir ama ciddi bir vaka olmadıkça ilaç kullanmıyoruz dedi. İlaçların yan etkilerinin olduğu söylendi ve uzun vadede dha büyük sorunlara sebep olabilir dedi. Benimki her besleme sonrası kusmuyor özellikle sadece anne sütü alınca pek kusma olmuyor ama mama alınca kusuyor.
İhtiyaç duyuyorsan ar mamalardan al dedi. Anti reflü olarak eczanede satılıyormuş, daha yoğun kıvamlı daha yavaş çekiyormuş. Bir de reflü yatağı dedi. Genelde 6 ay civarı geçiyormuş bu kusmalar.

Son düzenleme:
Zynpctnr Zynpctnr canım o adet olma olayı kesin değil zaten kişiden kişiye değişiyor ben oğlumda hemen adet olmaya başlamıştım bu oğlumda da oldum

Benim 2.5yaşındaki de uyumuyor minik paşa da uyumuyor. Saat 3te uyuyoruz sabaha kadar inleye inleye 50kere uyanıyor 100kere meme emzirmeye çalışıyoruz. Büyük oğlumu da çişe alıştırmaya çalışıyorum bir de ona uyanıyorum. Gündüz uykusu hiç yok zaten. Napcaz böyle bilmiyorum
Bugün dra gitcez meme reddi yaşıyoruz bi gün azcık emse 3gün yine emmiyor yine emmiyor. Kilo alımımız da iyi nasıl kilo alıyor bu bebek anlamadım. Valla çogu zaman 10sn emip bırakıyor emip bırakıyor.
Çok yoruldum. Bir de okula başlayacagım 25subatta iznim bitiyor. İznim bitene kadar büyüğün çiş küçüğün meme reddini bi halledebilirsem başka bi şey istemem valla
Rabbim kolaylık versin canım anaların hakkı ödenmez

Ay sutum azalmasa umrumda değilde çocuğum emiyo saatlerce doymuyo. Olan ona oluyor. Bende doktoru mu aradım normal olabiliyor dedi. Hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir dedi kan verdim neyseki değilim. Pzt kontrolum var bakalım ne dicek. Hani uzun süre olunmuyordu ben anlamadım bisey valla.
Ay Allah korusun , ben pazartesi gitmiştim öyle bir şey olsa anlaşılırdı sanırım .

Back
X