- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #47.081
Kızlar d3 ben vermiyorum Karatay iyi değil dedi eşim veriyor sağlık ocağındakini.. hangisini kullanacağım bilemedim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bendeEvet cnm sen
1 damla verenlerde varmisColedan d3 canım günde 3 damla.
otribebe memnunuzKızlar burun aspiratör u hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Kızlar bir de bebeğinizin kakası sarı di mi? Benim oğlumun yeşil olmuştu mama da aliyor doktor normal değil dedi. Sarı olması lazım dedi, alerji durumu vardı . Yine yeşil olursa rapor ile neocate e geçeriz dedi![]()
Otribebe kullanıyorduk ama bruno ya geçtik ucu daha yumuşakKızlar burun aspiratör u hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Aynen benim zaten eşim korunuyor. Kesinlikle dikkatli olmak gerekiyor :)))Korunmayı sıkı tutmak gerekiyor :)) sut korur diyip hamile kalan çok insan var
Hmmm normal o zaman. Pzt gideyim bende bakalım ne dicek. Ilk defa doğum olunca şaşırıyor insan.Dr sezaryenda 40 günü asan aralikli kanama olabilir dedi
Veren çok canım ama su bile vermediğim bebeğime ben kıyıp veremedim. Eğer içine sinerse verKızlar kimyon verilir mi bebeğe acaba? Gaz için annem duymuş. Sıcak suyla karıştırıp o suyundan bir çay kaşığı veriyor, çok rhat etti ama bilemedim her gün kimyon ne yapar midesini?
Otribebe kullanıyoruz memnunuz canm.Kızlar burun aspiratör u hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben doğum yapalı 2,5 ay oldu hiç ağrım yok canm. Doğumdan 2-3 hafta sonra tamamen geçti ağrılar. Ama bir uyuşukluk hissi var tabi hala.Kızlar sezeryan ameliyat yeri ağrıyan var mi ? Acaba bu agrilar normal mi erken mi daha agrilarin geçmesi için ?
Desitin kullanıyoruz canimPisik kremi ne kullaniosunz.bebegi kabiz olan varmı ne yapıosnz
Bruno canım güzel, memnunumKızlar burun aspiratör u hangi marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Kızlar bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Yerine koyup kendi kendine uyuyan bebek var mı çok merak ediyorum. Benimki gece öyle ama gündüz mutlaka kucağımda uyumak istiyor. Göğsüme yatırıyorum sırtını pışpışlıyorum o şekilde uyumaya alıştı. Sırtım belim kopuyor. Saatlerce oturuyoruz öyle. Bazen yerine koyuyorum uyumaya devam ediyor ama çoğu zaman koyarken uyanıyor. Ne yapmak lazım nasıl alıştırmak lazım kendi kendine uyumaya. Bir iki ağlıyor almıyorum ama sonra katılarak ağlayınca almak zorunda kalıyorum.
Benim dün kahverengi li kanlı karışık akıntım geldi bugün de az kanama oldu. Regl ama değişik bişey anlamadım.3 aralıktı doğum12 Aralık’ta Doğum yaptım ilk 2 hafta yoğundu sonra hep az az gelmeye devam etti hiç kesilmeden 40 a yakın bitti ama ben regli olmadım ne zaman regli döngüsü başlıyor ki sizler oldunuz mu arkadaşlar