- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.141
En kiymetlilerimizin sağlıklarıyla oynuyolarProspektüs de böyle bir şey yazıyor hiç anlamadım bendemi vermesem sağlık ocağı verdi bu D vitaminini ne kadar süre kullanmalıyız ki vermesek olmuyormu bebekleri hemen takviyelere başlıyoruz onuda anlamış değilim ama
Anladım canım ben benimkinde onu farketmiştim bilemiyorumki aklıma geldi söyliyim dedim bebişler hasta olmasın zaten yaaDün mesela idrar torbasını taktık kapattık bezini yedirmeye çalıştım uyuyodu bi baktıkki yapmış çiş . Ağlaması falan yok gibi ama genede bi dikkat edicem. O kadar bezi dolu alıyorum falan hiç ağlama görmedim
Canım dogum yaptıgım drum 20gün veririm demişti. Eğer bir sorun çıkmazsa ondan alırsam mart 5e kadar. Belki bir 10 gün daha bulurum yani maximum mart 15 eder 30 gün rapor alırsam.40 a tamamlamayı düşünmüyorum sonra bi saglık sorunu falan olur alamam sıkıntı yasarım diye. Keşke heyet alabilsem 1ay damerak ettim bende martta baslayacagim okula ama alabildigim kadar rapor almak istiyorum.sende boyle bir durum varmi canim hemen baslicakmisin
Canım d vitamini drum 2yaşına kadar öneriyor. Bıngıldak için kemik gelişimi ve zihinsel gelişim için çok önemli. İhmal etme sakın. Saglık ocağının verdiği de olsa (ki ben onu vermiyorum wellcare aldım) mutlaka ver aksatma. Hatta ben her ilacı saatli veririm hergün aynı saatteProspektüs de böyle bir şey yazıyor hiç anlamadım bendemi vermesem sağlık ocağı verdi bu D vitaminini ne kadar süre kullanmalıyız ki vermesek olmuyormu bebekleri hemen takviyelere başlıyoruz onuda anlamış değilim ama
araştırmadım canım. direk eczaneye gidip soracam hangisini tavsiye ederse. burda bir kaç arkadaş coledan wellcare yazmıştı bakalım eczacı hangisini tavsiye edecek. sen hangisini almayı düşünüyorsun?Canım hangisini alacaksın, hiç araştırdın mı? Devlet de böyle yapıyosa baskalari neler yapar! Hala saskinim.
maşaAllah sizeMolfix kullananlar 4 numaraya gectiniz mi? Bize 3 küçük geliyo? Çok erken değil mi daha? 4 çok mu büyük olur diye düşünüyorum. Pazartesi alıp denicem
başınız sağ olsun canım Allah tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun. gelip gideceğimiz yer toprak sen evladını düşün evet zor elde değil üzülmemek ama 'ölüm hak miras helal' o yüzden elden birşey gelmez. sütün kesilirse daha çok üzülürsün. ölenin arkasından anca dua etmek güzel olur. inan deden de üzülürdü seni üzgün ve Allah korusun sütün kesilmiş görseydi. dua et bol bol nur içinde yatsınKızlar dedem ölmüşcanım çok yaniyo, sutum kesilecek diye ödüm kopuyor çok kötüyüm annemlere gidiyoruz
Cok sagol canim evet haklisin doktorda bana zorlama dedi insallahhh hastaliklari gectigi zaman istahlari acilir tamam canim tavsiyene uyucam sanada cok gecmis olsun insallahhh bebisin hemen toparlanirCnm bizimki de şuan ne biberon ne de memeyi alıyor diliyle itiyor yediysede kusuyor bence hastalıktan dolayı iştahları gitti ben sordum bugün doktora siz grip olunca nasıl iştahsız olıyorsanız bebeklerde olur normaldir dedi bizim ki yediği gibi kaka yapıyor kullandığı ilaçlardan sanırım bağorsaklarını bozdu çünkü bizim iki çeşit antibiyotik iğne ve kortizon verildi onlar etkiledi ama dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin beterinden korusun ve yavrularımızı bize bağışlasın sana tavsiyem öksürük tuttuğunda sırtına vurman o şekilde açılmaya başladı bizim ki ama çok hızlı ve ağır olmasın çok yavaşta değil gazını çıkardığın gibi inş iyi olacak
Saol cnm aminnnn rabbim şifa versin yavrularımızaCok sagol canim evet haklisin doktorda bana zorlama dedi insallahhh hastaliklari gectigi zaman istahlari acilir tamam canim tavsiyene uyucam sanada cok gecmis olsun insallahhh bebisin hemen toparlanir
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımKızlar dedem ölmüşcanım çok yaniyo, sutum kesilecek diye ödüm kopuyor çok kötüyüm annemlere gidiyoruz
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum canımHanımlar bebeklerınıze. D3 olarak hangı ılacı kullanıyorsunuz saglık ocagının verdıgını kullanmak ıstemıyorum
ÇocukSağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Anıl Yeşildal gereken açıklamayı yapıyor:Ingılterede yasaklanmıs dıye konusuluyordu pek onu kullananda yokmuş
Nedeni onların bunu yapma zorunluluğu olmasın :) ücretli olsa herkes tedarik edemez adı üstünde devlet. Ücretli verse ona da laf edersinizzaten sağlık ocağında verilenler bize deneme tahtası olarak veya kullanılmayan şeyleri veriyorlar neden devlet bedava birşey versin ki
Mustela kullanıyorum canım.Pisik kremi ne kullaniosunz.bebegi kabiz olan varmı ne yapıosnz
Amin canım çok teşekkür ederimCkolatakahve basin sağolsun canim allah sabir versin.
Korunmuyor musunuz canım2 aylık bebeğim. Beraberlik olunca doktor da şüphelendi çok şükür yokmus bisey. Bu şekilde hamile kalan varmış doğum sonrası ilişkide.
Bende pazartesi doktoruna danışıp almak istiyorum canım. Bayagi çeşit var çünküaraştırmadım canım. direk eczaneye gidip soracam hangisini tavsiye ederse. burda bir kaç arkadaş coledan wellcare yazmıştı bakalım eczacı hangisini tavsiye edecek. sen hangisini almayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?