- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.101
Bize reflü denildi kusma için bir ilaç yazdı ama ben almadım baktım azalıyor vazgeçtim almaktan ne olduğunu hiç hatırlamıyorum amabebeğine reflü teşhisi koyulan anneler doktor size ilaç mı verdi? hangi ilacı verdi? günde kaç kere ve ne sıklıkla veriyorsunuz ilacı?
Evet cnm huy değişmiş resmen dr gittik bir sıkıntı yok dedi şükür neden ağlıyor dedim huy edinmiş olabilir bunu kullanabilir ilerde dediEvet özellikle hastalıkta çocuklar çok huy değiştiriyor hastalık yine bi şekilde çekiliyorsa o huy değiştirme insanı mahfediyor
motilium olabilir mi biz ilk kızımda onu kullanmıştık çok iyi gelmişti bu kizimdafa muhtemelen reflu var henüz doktora götürmedimBize reflü denildi kusma için bir ilaç yazdı ama ben almadım baktım azalıyor vazgeçtim almaktan ne olduğunu hiç hatırlamıyorum ama
Valla cnm gittiğim dr İzmir’de özel muayenesi vardı zaten ilaçta ücretliydi fiyatı baya pahalıydı sormuştum çünkü fiyatini da sonra baktım kusması gazı çıkınca azalıyor bende almadım hepsinde var cnm ne yazikkimotilium olabilir mi biz ilk kızımda onu kullanmıştık çok iyi gelmişti bu kizimdafa muhtemelen reflu var henüz doktora götürmedim
Cnm benim 2 ayı geçti Doğum yapalı ama hala ağrım var iç çamaşırı değince ani kalkınca ve soğuk vurunca çok ağrıyor çok normal bu ağrılar vücudun anatomisi bozuldu kendini toparlaması gerekiyor tabi kızarıklık enfeksiyon şişme gibi bir durum yoksa korkma bunlardan biri varsa git mutlaka doktoraKızlar sezeryan ameliyat yeri ağrıyan var mi ? Acaba bu agrilar normal mi erken mi daha agrilarin geçmesi için ?
tamam canım çok teşekkür ederim bu sağlık ocağının verdiği d vitamini içtiğinde öyle oluyorBize reflü denildi kusma için bir ilaç yazdı ama ben almadım baktım azalıyor vazgeçtim almaktan ne olduğunu hiç hatırlamıyorum ama
Canim sagligi yerine gelsin kilo alir insallahhh bizde bu gun doktora gittik bu gun tam 10 gundur tek gram almamis kizim bir kac gundur oksuruyordu bugun cok kotulesti doktor bronsit olmus buhar makinasi aldirdi bize 10 tane igne ayrica antibiyotik surup verdi tedaviyi cok iyi yapin yoksa yogun bakima alinir dedi zaten yemiyordu birde ustune bu cikti allshim bize yardim etsin beterinden korusunKızlar bugün kontrolümüz vardı ve gittik yavrum kilo kaybetmiş geçtiğimiz 15 gün boyunca ve dr direkten dönmüş bu çocuk dedi bilen bilir baya sıkıntılı bir süreç yaşadık hamdolsun ki geçti ama dedi ki 3 hafta dikkat edin gerekirse misafir almayın eve özellikle soğuk algınlığı ve gripli kişilerden uzak tutun ben tekrar eder demiyorum ama olabilir de yeniden dedi rabbim bir daha yaşatmasın hepimizin evlatlarını korusun size bu yaşadıklarım dan edindiğim tek tecrübeyi akımızda bulunsun diye yazıyorum sakın ama sakın 0.3 aylık çocuğu kapalı alanlara götürmeyin özellikle avm bu süreçte çokça misafir almayın alırsanız bile bebeği başka odaya koyun kendiniz veya eşiniz grip filan olursa gidip eczaneden hemen bir maske alın ve sürekli ellerinizi yıkayın
Canım hangisini alacaksın, hiç araştırdın mı? Devlet de böyle yapıyosa baskalari neler yapar! Hala saskinim.tamam canım çok teşekkür ederim bu sağlık ocağının verdiği d vitamini içtiğinde öyle oluyorCkolatakahve dediği gibi. neden devlet bedava birşey versin ki? ilaçlara indirim yapsalar ya! ben zaten şüphelenmiştim bu d vitamini ilaçtan burda arkadaşlar dile getirince kesin yarın hem kendime hem bebeğime d vitamini ilaç alacam
Aaaa cnm benim çok çok geçmiş olsun hay allah ya bu salgın bebekleri çok kötü etkiliyor bizimki de bronşioit alt solunum yolu enfeksiyonu ahh yavrum iyi bak ne olur ona rabbim sana bağışlasın dikkat et biz 8 gün yattık hastanede ve yoğun bakımlık hale geldi ama yer yoktu okadar çok hasta var ki tozlu ortamdan koru elektrikli süpürgeyi yanında çalıştırma odayı sık sık havalandır evde hasta olan varsa maske al inş Allah’ın izniyle iyi olacak yavrun kilo kaybetmesi değil de sürekli kaka yapması moralimi bozuyor hastalık öncesi günde en fazla 3 kez yapardı şimdi sayısını unuttum emmek istemiyor iştahı yok ama yine de sağlıklı olsun da kilo da alır yer de diyorum rabbim evlatlarımıza sağlık versinCanim sagligi yerine gelsin kilo alir insallahhh bizde bu gun doktora gittik bu gun tam 10 gundur tek gram almamis kizim bir kac gundur oksuruyordu bugun cok kotulesti doktor bronsit olmus buhar makinasi aldirdi bize 10 tane igne ayrica antibiyotik surup verdi tedaviyi cok iyi yapin yoksa yogun bakima alinir dedi zaten yemiyordu birde ustune bu cikti allshim bize yardim etsin beterinden korusun
Kaç kilo bebeğin canım? Gerçi kiloyla değil de boyla ilgili sanki. Ben geçen deneyeyim diye 3 aldım, tam geliyo 4500 falan benimki.Molfix kullananlar 4 numaraya gectiniz mi? Bize 3 küçük geliyo? Çok erken değil mi daha? 4 çok mu büyük olur diye düşünüyorum. Pazartesi alıp denicem
Cok sagol canim allah razi olsun inan hic alipta gezmelere gitmedim am beslenmesi yoktu gece sabaha kadar uyuyordu diye kackere doktora gittik hep ondan dolayi hastalandi carede bulmadilar benimkide cok istahsiz biberonda almiyor rabbim cocuklarimizi bize bagislasin insallahh ne yaoalim rabbim beterinden korusunAaaa cnm benim çok çok geçmiş olsun hay allah ya bu salgın bebekleri çok kötü etkiliyor bizimki de bronşioit alt solunum yolu enfeksiyonu ahh yavrum iyi bak ne olur ona rabbim sana bağışlasın dikkat et biz 8 gün yattık hastanede ve yoğun bakımlık hale geldi ama yer yoktu okadar çok hasta var ki tozlu ortamdan koru elektrikli süpürgeyi yanında çalıştırma odayı sık sık havalandır evde hasta olan varsa maske al inş Allah’ın izniyle iyi olacak yavrun kilo kaybetmesi değil de sürekli kaka yapması moralimi bozuyor hastalık öncesi günde en fazla 3 kez yapardı şimdi sayısını unuttum emmek istemiyor iştahı yok ama yine de sağlıklı olsun da kilo da alır yer de diyorum rabbim evlatlarımıza sağlık versin
1,5 hafta önce 4450 ydi canım. Boy attı gibi. 54 cmdiKaç kilo bebeğin canım? Gerçi kiloyla değil de boyla ilgili sanki. Ben geçen deneyeyim diye 3 aldım, tam geliyo 4500 falan benimki.
Koynumda pışpışlayarak poposunaKızlar bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Yerine koyup kendi kendine uyuyan bebek var mı çok merak ediyorum. Benimki gece öyle ama gündüz mutlaka kucağımda uyumak istiyor. Göğsüme yatırıyorum sırtını pışpışlıyorum o şekilde uyumaya alıştı. Sırtım belim kopuyor. Saatlerce oturuyoruz öyle. Bazen yerine koyuyorum uyumaya devam ediyor ama çoğu zaman koyarken uyanıyor. Ne yapmak lazım nasıl alıştırmak lazım kendi kendine uyumaya. Bir iki ağlıyor almıyorum ama sonra katılarak ağlayınca almak zorunda kalıyorum.
Geceleri koynumda uyumayı çok seviyor omzuma kafasını koyuyor bazen boynuma sokuluyor beni koklayarak bayılıyor üstümüze battaniye çekiyorum uyuyoruz gazı falan varsa bazen hiç uyumuyor uyuduğunda öyle uyuyor gündüz hamağında sallanarak uyumayı seviyorKızlar bebeklerinizi ne şekilde uyutuyorsunuz? Yerine koyup kendi kendine uyuyan bebek var mı çok merak ediyorum. Benimki gece öyle ama gündüz mutlaka kucağımda uyumak istiyor. Göğsüme yatırıyorum sırtını pışpışlıyorum o şekilde uyumaya alıştı. Sırtım belim kopuyor. Saatlerce oturuyoruz öyle. Bazen yerine koyuyorum uyumaya devam ediyor ama çoğu zaman koyarken uyanıyor. Ne yapmak lazım nasıl alıştırmak lazım kendi kendine uyumaya. Bir iki ağlıyor almıyorum ama sonra katılarak ağlayınca almak zorunda kalıyorum.
Rabbim acil şifalar versin canım ya inşallah çabuk atlatırCanim sagligi yerine gelsin kilo alir insallahhh bizde bu gun doktora gittik bu gun tam 10 gundur tek gram almamis kizim bir kac gundur oksuruyordu bugun cok kotulesti doktor bronsit olmus buhar makinasi aldirdi bize 10 tane igne ayrica antibiyotik surup verdi tedaviyi cok iyi yapin yoksa yogun bakima alinir dedi zaten yemiyordu birde ustune bu cikti allshim bize yardim etsin beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?