2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar 5-6 saat nsıl uyuyo bebekleriniz benimki gece uyusa asla uyandırmam
Cnm emzryrm gece uyuyr 4 saat felan kaldrmyrm gaz ilaci veryrmsn o da rahatltyr uyutyor nursey harveys kullanyrm cok iyi geldi cocgma rahatladi cocgm artk iyi uyuyr belki sennkinnde ssncisi vardir

Kızlar bugun durduk yere cocgum agladi yas geldi korktm anneananem soledi melekler kiziyorlar dovuyr seviyorlarmis biliyomudunuz.

Normaldi cnm ole dedi obur turlu de korkmaktansa cnm yanlslkla tekrr kalrz allah korusun cok erken cnm sen catlaklarna naptn ben mustella dye krem vsrms her yerde duydum gidreiyrms onu surcm faydasni gorrsm sana da derin
Aynen canım Allah korusun ya bende perşembe gidicem doktora çatlaklar için bakalım nolcak. 6 hafta sonra gel dedi ama hiç fırsatım olmadi. Perşembeye randevu aldım artık. Neler dicek yazarım sanada fiyatını falan :)

Kızlar benim bebeğim gece 12 de uyuyor ve 6-8 saat bazen uyanmiyo aslında düzenli uykusu iyi ama ac kaliyo diye kafayı yiyorum kaldırıyorum ama emmiyo ağzında oynayıp yine uyuyor gündüz uykusu yok ama, napsam da uyumaz. Kucağımda yarın saat tutuyorum anca öyle uyuyor gündüz böyle olanınız var mı? Napiyosunuz? Çok kafama takiliyo

Kızlar bugun durduk yere cocgum agladi yas geldi korktm anneananem soledi melekler kiziyorlar dovuyr seviyorlarmis biliyomudunuz.
Dün bizimkisine de olmuştu ön saniye falan sürdü hiç öyle ağlamamıştı odun koptu benim de. Hiç duymamıştım valla çok şaşırdım. Gülerken onlara güldüklerini biliyorum ama öyle biseyi hiçç dememislerdi

Canım sen daha ne istiyorsun Allahtan biz 3 gündür yine uykuya hasretiz gündüz uyuyorum ama gece uykusunun tadı bambaşka sabaha kadar 3 4 kez burun tıkanıklığını gideriyorum aspiratörle yoksa bizimkide 6 7 saat uyumuyor şükret yani

Kızlar ben mi pimpirikleniyorum bilmiyorum ama bebegim uykusunda karnından nefes alıp verıyo ve cok hızlı . İnternetten baktğımda uykuda dakikada 40 ı geçiyorsa nefes alıp vermesi sıkıntı diyor bizimki saydım 60 :/ karnı cok hızlı şişip iniyor ins ben pimpiriklenıyorumdur

Kuzum şükrediyorum ama bu kadar uyuması normal mi yaa aç kaliyo ben bile bu kadar ac dayanamam bugün akşamüstü 5 gibi uyudu hala uyandırıp emziremiyorum 7, 8 saati buluyo. Kalkınca da 5 dakika falan emiyo.

Ozgebalaban11 canım çok geçmiş olsun çok fena olmuş yüzü kimbilir nekadar acıyo yaaa:-(
Yeni doğan sivilcesine benziyor ben isiliğe benzetemedim mutlaka alerji ilacı vericektir Dr size.Rabbim sifasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…