- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.421
Cnm emzryrm gece uyuyr 4 saat felan kaldrmyrm gaz ilaci veryrmsn o da rahatltyr uyutyor nursey harveys kullanyrm cok iyi geldi cocgma rahatladi cocgm artk iyi uyuyr belki sennkinnde ssncisi vardirKızlar 5-6 saat nsıl uyuyo bebekleriniz benimki gece uyusa asla uyandırmam
Aynen canım Allah korusun ya bende perşembe gidicem doktora çatlaklar için bakalım nolcak. 6 hafta sonra gel dedi ama hiç fırsatım olmadi. Perşembeye randevu aldım artık. Neler dicek yazarım sanada fiyatını falan :)Normaldi cnm ole dedi obur turlu de korkmaktansa cnm yanlslkla tekrr kalrz allah korusun cok erken cnm sen catlaklarna naptn ben mustella dye krem vsrms her yerde duydum gidreiyrms onu surcm faydasni gorrsm sana da derin
Dün bizimkisine de olmuştuKızlar bugun durduk yere cocgum agladi yas geldi korktm anneananem soledi melekler kiziyorlar dovuyr seviyorlarmis biliyomudunuz.
Canım sen daha ne istiyorsun AllahtanKızlar benim bebeğim gece 12 de uyuyor ve 6-8 saat bazen uyanmiyoaslında düzenli uykusu iyi ama ac kaliyo diye kafayı yiyorum kaldırıyorum ama emmiyo ağzında oynayıp yine uyuyor gündüz uykusu yok ama, napsam da uyumaz. Kucağımda yarın saat tutuyorum anca öyle uyuyor gündüz böyle olanınız var mı? Napiyosunuz? Çok kafama takiliyo
Göndedim canım cildiye görsün dedi. Yarın randevumuz var cildiyeciye gidicezAy yavrum benimisilikmi olmus? Dr una gonder resmi hemen istersen yanlis bisey yapmayin
Yarın gidicez canım inşallah kötü birşey değildirOfff cnm geçmiş olsun bu isilik gibi durmuyor bizim olmuştu isilik daha farklıydı sen bi dr götür istersen
Muhtemelen içtiği antibiyotikten :) keşke hasta olmasada uyumasaKızlar 5-6 saat nsıl uyuyo bebekleriniz benimki gece uyusa asla uyandırmam
Sağol canım amin inşallah.Günde 4 tane içiyorum. Yoksa asla ayakta duramamOyyy üşüttün rabbim acil şifalar versin ya inşallah çabuk toplarsın parol böyle durumlarda kurtarıcı ateşi düşürüyor tüm ağrıları alıyor hiç hasta değilmişin gibi oluyorsun
Nasıl bişey oluyo temas edince o fotoğraflardaki gibi oluyo mu cildiBenim oğlumun köpeğe kediye alerjisi var
Yok artık inanmam öyle şeylere ben. El kadar sabiyi melekler neden dövsün. Gazı sıkıştırmıştır o an bişey olmuşturKızlar bugun durduk yere cocgum agladi yas geldi korktm anneananem soledi melekler kiziyorlar dovuyr seviyorlarmis biliyomudunuz.
Yok artık inanmam öyle şeylere ben. El kadar sabiyi melekler neden dövsün. Gazı sıkıştırmıştır o an bişey olmuştur
Kuzum şükrediyorum ama bu kadar uyuması normal mi yaaCanım sen daha ne istiyorsun Allahtanbiz 3 gündür yine uykuya hasretiz gündüz uyuyorum ama gece uykusunun tadı bambaşka sabaha kadar 3 4 kez burun tıkanıklığını gideriyorum aspiratörle yoksa bizimkide 6 7 saat uyumuyor şükret yani
Belki de denk geldi kuzum bilemiyorum kiAnnen sarıp sarmış bebeği sonra böyle olmuş bence isiliktir alerji değil inşallah
Çok şaşırdım hiç duymamıştımSezerbusra21 dövmek demeyelimde güldürüp ağlatırmıslar yüreği alışsın sevınce üzüntüye korkuya diye bılıyorum ben
Ilk ay iyiydi canım 2 haftadır bakmadık, yarın kontrolümüz var o zaman bakılacakCkolatakahve canım Kilo alımı nasıl acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?