2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok sağol canım. Geçsin bi an önce de ne veriyosa versin çok kötü kuzumun yüzü. Kulağı bile sarmış

ayni durum bizdede var malesef..kredi odwmesi, ev kira derken calismak zorundayim simdiden stres basti nasil ise baslicam diye.benim birde 1.5 yasinda kizim var, kucuk desen gece uyumuyor.Allah yardimcimiz olsun bizim ve bizim durumumuzda olanlarin

Bizde bebek pışpışlamaya devam edelim gece olmuş ikileri bulmuş bizim minnakk sohbet istiyor uyutmayada hiç niyeti yok
Ahh kuzum allah kolaylık versin. Gece uykusu gibisi yok. Bizde önce öyleydik allaha şükür düzene girdi. Gündüz sesli, güneşli, ışıklı ortamda durduruyoruz. Gece ise az ışıklı sessiz ortamda. Bizimkisi ona alıştı sanırsam. Gündüz hiç uyuyamiyo, gece uyuyo. Bi bu sefer akşamüstü uyuyakaldi.

Kızlar bugun durduk yere cocgum agladi yas geldi korktm anneananem soledi melekler kiziyorlar dovuyr seviyorlarmis biliyomudunuz.
Kızıyor muymuş dövüyor muymuş daha neler. Bizde gülünce derler onu melekler güldürüyor diye.melekler niye kızSın dövsün ne alaka yaaa bu anneler de hayret bişey

Benim ilaca başlar başlamaz oluyırdu ilaç bitince duruyordu kaka yapması canım bazı çocuklar çok kaka yapar canım bence bişey yoktur benimki yapmadığı için doktora götürdük ilaçla yapıyor
Yok cnm hastalanmadan önce en fazla 2 kere yapardı ilaç kullanırken de yine normaldi hastaneden çıktık sürekli yapmaya başladı pişik bile olmuştu neyse o düzeldi ama kaka devam ediyor dr normal dedi ama ben pek güvenemedim bu çocuk zaten kilo kaybetti böyle devam ederse kilo alımı olmayacak ve kaybedecek bunun Nesin’e normal diyor dr anlamış değilim senin durumun da kötü zeytin yağı versen her sabah denesen

ayni durum bizdede var malesef..kredi odwmesi, ev kira derken calismak zorundayim simdiden stres basti nasil ise baslicam diye.benim birde 1.5 yasinda kizim var, kucuk desen gece uyumuyor.Allah yardimcimiz olsun bizim ve bizim durumumuzda olanlarin
Benim de 2.5yaşında oğlum. Onu da 3aylıkken bırakmıştım.emmeyi bırakmasınlar yeter.canları sağolsun da çalışıırız bizyapacak bi şey yok
Ahhh ahhhh annem dediydi bi Zengin koca bulamadın diye

Kuzum şükrediyorum ama bu kadar uyuması normal mi yaa aç kaliyo ben bile bu kadar ac dayanamam bugün akşamüstü 5 gibi uyudu hala uyandırıp emziremiyorum 7, 8 saati buluyo. Kalkınca da 5 dakika falan emiyo.
Cnm bence çok normal bir durum değil gibi sen dr sorsana bi yada belki senin bebeğin baya uykucudur ondan uyuyordur sen arada uyandır ver bekleme onu 7 8 saat aç kalmasın üzülme zamanla düzelir ama sen dr sormayı unutma

Benimkide bugun 6 saat uyumus nornalde 3-4saatte bi kalkiyodu geceleri emmeye hiç kalkmadı korktum ama emdi yine uyudu. Dün hiç uyumamisti gündüz toplamda 1 saat anca uyumustur o yuzden heralde

Benimkide oyle gece 12 gibi uyuyo sabah 10a kadar 3 saatte bi uyanip emip tekrar uyuyodu gunduzde 1 uzun uykusu oluyodu 2 saat sonra hep 10 dk uykularla ama dun sabah hic uyumadi hep kisa uyku olunca gece 6 saat uyumus bende uyumusum korktum saate bakinca çok olmus diye ama gülerek uyandı emdi tekrar uyudu. Artik büyüyolar galiba :)

Iki farklı zamanda sagilmis süt karıştırılır mı? Yani sabah 8de sağdım 50ml bide öğlen 12de sağdım 50ml. Bunları aynı biberona koyup akşam verebilir miyim? Aynı gün içinde yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…