- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.441
Sütün yetiyor die hatırlıyorum seni,Ilk ay iyiydi canım 2 haftadır bakmadık, yarın kontrolümüz var o zaman bakılacak
Evet kuzum yetiyor. Inşallah bisey yoktur. Dogrusu annesi babası uykucuysa bebeklerinden ne beklenirSütün yetiyor die hatırlıyorum seni,
yarın belli olur ozaman ne olduğu bi derdi varsa kii inşallah yoktur iyidir herşey yolundadırda uykucu deriz ona
Bu çok güzeldiEvet kuzum yetiyor. Inşallah bisey yoktur. Dogrusu annesi babası uykucuysa bebeklerinden ne beklenir
Aynen canımBu çok güzeldiuykucu güzel aile
Çok sağol canım. Geçsin bi an önce de ne veriyosa versin çok kötü kuzumun yüzü. Kulağı bile sarmışOzgebalaban11 canım çok geçmiş olsun çok fena olmuş yüzü kimbilir nekadar acıyo yaaa:-(
Yeni doğan sivilcesine benziyor ben isiliğe benzetemedim mutlaka alerji ilacı vericektir Dr size.Rabbim sifasını versin inşallah
Aynen canımuykudan güzeli mi var sen bunu okurken uyumuş bile olabilirim
Çok oldu galiba iki hafta önce falanda vardı yanlış hatırlamıyorsam daha yenimi götürüyorsunuz yoksa ikin üçüncü falanmı?Çok sağol canım. Geçsin bi an önce de ne veriyosa versin çok kötü kuzumun yüzü. Kulağı bile sarmış
ayni durum bizdede var malesef..kredi odwmesi, ev kira derken calismak zorundayimCanım dogum yaptıgım drum 20gün veririm demişti. Eğer bir sorun çıkmazsa ondan alırsam mart 5e kadar. Belki bir 10 gün daha bulurum yani maximum mart 15 eder 30 gün rapor alırsam.40 a tamamlamayı düşünmüyorum sonra bi saglık sorunu falan olur alamam sıkıntı yasarım diye. Keşke heyet alabilsem 1ay da
Aslında bunlara hiç gerek kalmasa da aylıksız izin alsam 2ay keşke. Ama ev kredimiz var, kaza yaptık araba perte çıktı yeniden araba aldık bir de onun kredisi var. Eşimin maaşı yetmiyor malesef aylık 4200 kredi ödememiz var mecburen çalışmak zorundayım
Ahh kuzum allah kolaylık versin. Gece uykusu gibisi yok. Bizde önce öyleydik allaha şükür düzene girdi. Gündüz sesli, güneşli, ışıklı ortamda durduruyoruz. Gece ise az ışıklı sessiz ortamda. Bizimkisi ona alıştı sanırsam. Gündüz hiç uyuyamiyo, gece uyuyo. Bi bu sefer akşamüstü uyuyakaldi.Bizde bebek pışpışlamaya devam edelim gece olmuş ikileri bulmuş bizim minnakk sohbet istiyor uyutmayada hiç niyeti yok
İki hafta önce oldu geçti. Bu yeni çıktı yavrumÇok oldu galiba iki hafta önce falanda vardı yanlış hatırlamıyorsam daha yenimi götürüyorsunuz yoksa ikin üçüncü falanmı?
Kızıyor muymuş dövüyor muymuş daha neler. Bizde gülünce derler onu melekler güldürüyor diye.melekler niye kızSın dövsün ne alaka yaaa bu anneler de hayret bişeyKızlar bugun durduk yere cocgum agladi yas geldi korktm anneananem soledi melekler kiziyorlar dovuyr seviyorlarmis biliyomudunuz.
Yok cnm hastalanmadan önce en fazla 2 kere yapardı ilaç kullanırken de yine normaldi hastaneden çıktık sürekli yapmaya başladı pişik bile olmuştu neyse o düzeldi ama kaka devam ediyor dr normal dedi ama ben pek güvenemedim bu çocuk zaten kilo kaybetti böyle devam ederse kilo alımı olmayacak ve kaybedecek bunun Nesin’e normal diyor dr anlamış değilim senin durumun da kötü zeytin yağı versen her sabah denesenBenim ilaca başlar başlamaz oluyırdu ilaç bitince duruyordu kaka yapması canım bazı çocuklar çok kaka yapar canım bence bişey yoktur benimki yapmadığı için doktora götürdük ilaçla yapıyor
Yok cnm sıkıntı yapma bence dermatit gibi birşey çok geçmiş olsun gidince yaz mutlaka merak ederizYarın gidicez canım inşallah kötü birşey değildir
Benim de 2.5yaşında oğlum. Onu da 3aylıkken bırakmıştım.emmeyi bırakmasınlar yeter.canları sağolsun da çalışıırız bizyapacak bi şey yokayni durum bizdede var malesef..kredi odwmesi, ev kira derken calismak zorundayimsimdiden stres basti nasil ise baslicam diye.benim birde 1.5 yasinda kizim var, kucuk desen gece uyumuyor.Allah yardimcimiz olsun bizim ve bizim durumumuzda olanlarin
Cnm bence çok normal bir durum değil gibi sen dr sorsana bi yada belki senin bebeğin baya uykucudur ondan uyuyordur sen arada uyandır ver bekleme onu 7 8 saat aç kalmasın üzülme zamanla düzelir ama sen dr sormayı unutmaKuzum şükrediyorum ama bu kadar uyuması normal mi yaaaç kaliyo ben bile bu kadar ac dayanamam bugün akşamüstü 5 gibi uyudu hala uyandırıp emziremiyorum 7, 8 saati buluyo. Kalkınca da 5 dakika falan emiyo.
Benimkide bugun 6 saat uyumus nornalde 3-4saatte bi kalkiyodu geceleri emmeye hiç kalkmadı korktum ama emdi yine uyudu. Dün hiç uyumamisti gündüz toplamda 1 saat anca uyumustur o yuzden heraldeEvet canım oluyor bende ilk fark ettiğimde tedirgin olmuştum .
Sağol canım. Humana iyi geceler çayı alicam 10gündür heryerde aradım bulamadım. Burda görünce dedim acaba eskimi.
Benim ki nasıl uyuyor söyleyeyim. Sabah 6dan akşam 7ye kadar gözünü kırpmıyor sonra resmen baygın düşüp 6 saat uyuyor. Sanki yeni doğan değilde 65 yaş üstü bizim kız azıcık uyku yetiyor.
Benimkide oyle gece 12 gibi uyuyo sabah 10a kadar 3 saatte bi uyanip emip tekrar uyuyodu gunduzde 1 uzun uykusu oluyodu 2 saat sonra hep 10 dk uykularla ama dun sabah hic uyumadi hep kisa uyku olunca gece 6 saat uyumus bende uyumusum korktum saate bakinca çok olmus diye ama gülerek uyandı emdi tekrar uyudu. Artik büyüyolar galiba :)Ahh kuzum allah kolaylık versin. Gece uykusu gibisi yok. Bizde önce öyleydik allaha şükür düzene girdi. Gündüz sesli, güneşli, ışıklı ortamda durduruyoruz. Gece ise az ışıklı sessiz ortamda. Bizimkisi ona alıştı sanırsam. Gündüz hiç uyuyamiyo, gece uyuyo. Bi bu sefer akşamüstü uyuyakaldi.
Benimki uyanıyor aslında 3 saat sonra ama işte ben duymayınca uyumaya devam etmiş oluyorKızlar 5-6 saat nsıl uyuyo bebekleriniz benimki gece uyusa asla uyandırmam
Yok canım hırıltı oluyor öksürük oluyorNasıl bişey oluyo temas edince o fotoğraflardaki gibi oluyo mu cildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?