2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım benim kızda öyle gece okadar zorlaniyirumki beslemek icin uyanmıyor mememi çok zor alıyor 5 dakika emip bırakıyor.gunnicinde de fazla emdiği söylenemez 5 dakika zorla emiyor ve uykuya dalıyor doktor normalmi dedi sevinsemmi bende.seninkinide emmede problem yasıyormusun.emmesi nasil çok emiyormu.şimdinin bebeklerde değişik anacim kime sorsam emmesinde sıkıntı var.emmeyi sevmiyor kimisi

Aynen canım doktorumuz da sıkıntı yok dedi. Uyandirmicam bi daha :)

Sordum kuzum aynıydı. Kendisi bilir kilosu iyi bisey olmaz uyusun dedi

Cnm benimki de tv ye bakiyor ama ben bakmadin diye cabalamiyorum acikcasi.ben tv ye bakiyo saniyodum ama 2 aylik bebekler isiga bakarmis.ben de tv ye bakarken degil de lambaya bakitmamaya calisiyorum.tv hic dusunmedim ya ne bilim gazi varken aglarken susuyo diye bisey yapmiyodum
Of yarin asimiz var korkuyorum ya

Ya kızlar evde tv açamiyorum nerde olursa olsun dönup bakmaya calisiyo 1 kez baktırdım ne kadar bakcak diye gözünü kirpmadan seyrediyo nasıl çözüm buluncak buna
Televizyona kafasının tepesi gelecek şekilde yatırıyorum. İlla ki bakmak isterse de kapatıyorum tv yi.

Bir düzenleri otursa da rahat etsek, bir de insan korkuyor dertlerini de tam anlayamıyoruz.

Bir düzenleri otursa da rahat etsek, bir de insan korkuyor dertlerini de tam anlayamıyoruz.
Rahat edicemiz zamanlar gelecek mi bilmem sanki hep böyle dört duvar arasında ve çocuğa göre yaşayacakmışım gibi geliyor. Zamanla düzen oluyor mu insan mutlu olup alışıyor mu acaba. Yoksa bu mutsuzluğa mı alışılıyor.

Ya kimseye mana bulmamak lazım hep kızardım baskalarina kucucuk cocuga tvmi izlettirilir diye simdi basini cevirince baska tarafa agliyo bizimde eve gelen giden illa acik tv

Televizyona kafasının tepesi gelecek şekilde yatırıyorum. İlla ki bakmak isterse de kapatıyorum tv yi.
Bende oyle yapiyorum ama kafayı cevirip bakiyo yastik falan koyuyorum agliyo kucagima alinca gene bakiyo ceviripte kucucuk cocuk maymun gibi oynatiyo valla :) ya da bu sefer ışığa dikip gözunü bakiyo daha gozleri yeni gelisiyo zarar gelcek diye engellemeye calisiyorum o inadina bakiyo

Sadece gözlerine değil canm zihinsel gelişimine de çok zararlı. Dediğin gibi bu çocuklar bizi şimdiden parmağında oynatıyor ilerde ne yapacağız hiç bilmiyorum :)

Sen yine işine döneceksin ben ne yapayim

Lustral kullanıyor musun? Biraz iyi gelir o mutsuzluk hissini alır biraz.

Bir de bebeğin büyüdükçe iletişimin daha çok güçleniyor seni görünce tepkilerinden sevgisini bağlanma duygusunu daha çok hissediyorsun, mutlu hissediyorsun.

Son düzenleme:
Bizimki de ışığa çok bakıyor yatağını çevirsem TV yi görecek. Gündüz hep kapalı sadece akşam 8 gibi açıyoruz.
Oyun halısında da şimdilik pek durmuyor.

Bebekleri az emen arkadaşlar benimki de çok emiyor ama benim sütüm az ondan kaynaklanıyor, 60 cc mamayı 5 dk da bitiriyor yavaş akışlı biberonla. Sizinkiler de 5 dk emse bile doyuyordur.

1 yaşına geldiklerinde çok güzel oluyor canım bütün dertlerimiz bitiyor anneliği iliğine kadar hissediyorsun onsuz yapamıyorsun bugünleri unutuyorsun yoksa ikinciyi yapmazdım hepsi unutuluyor aşk yaşıyorsun resmen oğlumu okula yolladım bugün arkasından patiklerini pijamAlarını kokladım işte böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…