- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.521
canım benim kızda öyle gece okadar zorlaniyirumki beslemek icin uyanmıyor mememi çok zor alıyor 5 dakika emip bırakıyor.gunnicinde de fazla emdiği söylenemez 5 dakika zorla emiyor ve uykuya dalıyor doktor normalmi dedi sevinsemmi bende.seninkinide emmede problem yasıyormusun.emmesi nasil çok emiyormu.şimdinin bebeklerde değişik anacim kime sorsam emmesinde sıkıntı var.emmeyi sevmiyor kimisiKızlar kontrole gittik. Doktora çok uyuduğunu söyledim meme veriyorum almiyo dedim, kendi bilir dedi. 47 günlüğüz 3180 doğmuştuk 5100 olmuşuz. 49 cm den 59 olmuşuz maşallah. Durumu iyi kusması uyuması problem değil dedi. Yüzündekiler atopik dermatit mis. Krem yazdı. D vitaminini sorduk, paraben var ocean yazalım dedi. Konak icin başka şampuan verdi ve zeytinyağını önerdi. Kalça ultrasonu normal çıktı. Göz için 3 aylıkken gelin dedi.
Aynen canım doktorumuz da sıkıntı yok dedi. Uyandirmicam bi daha :)Aynı benim oğlan:) gece maksimum 6 saat uyur. Kafana takma. Artık bebislerin cilt altı yağları oluştu. Aç olsalar uyanırlar. Mesela dün gece 12 de uyudu. 5 te uyandı . 5.30 da uyudu 9 da uyandı. 9.30 da uyudu hala uyuyor. Şimdi uyanınca geceye kadar uyumuyor. Kucağımda tutarsam 1 saat uyuyor o yani. Ama geçen ay 2 kilo almıştı. Her bebeğin uyku düzeni farklı. Uydurmamalısın. Gece seni biri uyandırıp ağzına yemek vermeye kalksa uykunun en tatlı yerinde sende yemek istemezsin öyle düşün:)
Sordum kuzum aynıydı. Kendisi bilir kilosu iyi bisey olmaz uyusun dediCanim benim de oyle yazmistim hatta buraya gece 9 saat uyuyor ben kslkiyorum ana yinede uyanip yemiyor o kadar saat ac kaliyor ben doktora goturdum bir sorunu yok dedi ama normalde degil bu kadar uyumasi dedi yine vana diyorki sen uyandir besle anlamiyorki bdn uyandiriyorum sma uyanmiyor uysnsa bile aglayip tekrar uyuyor ama beslenmiyor ben cok uzuluyorum sanirim srn bu gun sorucaktin bakalim ne diyecek
Canım ben 2 adet dişle doğmuşum:)Bende annemle paylaşımca sende iki buçuk aylıkken diş çıkardın belki kızında erken çıkarır dedi. Ama diş olmasada normalmiş zaten arkadaşlar yazmış hep sağol canım :)
Cnm benimki de tv ye bakiyor ama ben bakmadin diye cabalamiyorum acikcasi.ben tv ye bakiyo saniyodum ama 2 aylik bebekler isiga bakarmis.ben de tv ye bakarken degil de lambaya bakitmamaya calisiyorum.tv hic dusunmedim ya ne bilim gazi varken aglarken susuyo diye bisey yapmiyodumCnm benimki de bakıyor başına çeviriyorum yine bakıyor hastanedeyken yeterki sussun diye baktırdım yalan yok napayım krize giriyordu ama şimdi baktırmamaya çalışıyorum ama annem bizde tv hep açık ve biz odadayız elimizden geldiğince engel olacaz işte
benimki de dün basladi.2gundur baya salya akiyo ve balon yapiyoHanımlar bebeği tüküren varmı bizimki balon yapıyor ağzında sonra akıtıyor salyasını. Neden olabilir
Televizyona kafasının tepesi gelecek şekilde yatırıyorum. İlla ki bakmak isterse de kapatıyorum tv yi.Ya kızlar evde tv açamiyorum nerde olursa olsun dönup bakmaya calisiyo 1 kez baktırdım ne kadar bakcak diye gözünü kirpmadan seyrediyo nasıl çözüm buluncak buna
Yani uyuyor bazen ama uzun sürüyor, mıkırdıyor. 2 saat uyuyorsa 1-2 saat uyanık kalıyor geri uyuyor. İznim daha bitmedi başlamdım
Benimkinin de bir düzeni yok. Şu saat uyur şu kadar uyur diyemiyorum ama en fazla 3.5 saat uyudu mama da versem daha fazla uyumuyor. Gece çoğunlukla gazı olup uyurken bile söyleniyor. Kalk emzik ver, pozisyonunu değiş, kucağına al geri koy, besle derken hal kalmıyor.
Rahat edicemiz zamanlar gelecek mi bilmem sanki hep böyle dört duvar arasında ve çocuğa göre yaşayacakmışım gibi geliyor. Zamanla düzen oluyor mu insan mutlu olup alışıyor mu acaba. Yoksa bu mutsuzluğa mı alışılıyor.Bir düzenleri otursa da rahat etsek, bir de insan korkuyor dertlerini de tam anlayamıyoruz.
Ya kimseye mana bulmamak lazım hep kızardım baskalarina kucucuk cocuga tvmi izlettirilir diye simdi basini cevirince baska tarafa agliyo bizimde eve gelen giden illa acik tvCnm benimki de bakıyor başına çeviriyorum yine bakıyor hastanedeyken yeterki sussun diye baktırdım yalan yok napayım krize giriyordu ama şimdi baktırmamaya çalışıyorum ama annem bizde tv hep açık ve biz odadayız elimizden geldiğince engel olacaz işte
Bende oyle yapiyorum ama kafayı cevirip bakiyo yastik falan koyuyorum agliyo kucagima alinca gene bakiyo ceviripte kucucuk cocuk maymun gibi oynatiyo valla :) ya da bu sefer ışığa dikip gözunü bakiyo daha gozleri yeni gelisiyo zarar gelcek diye engellemeye calisiyorum o inadina bakiyoTelevizyona kafasının tepesi gelecek şekilde yatırıyorum. İlla ki bakmak isterse de kapatıyorum tv yi.
Sadece gözlerine değil canm zihinsel gelişimine de çok zararlı. Dediğin gibi bu çocuklar bizi şimdiden parmağında oynatıyor ilerde ne yapacağız hiç bilmiyorum :)Bende oyle yapiyorum ama kafayı cevirip bakiyo yastik falan koyuyorum agliyo kucagima alinca gene bakiyo ceviripte kucucuk cocuk maymun gibi oynatiyo valla :) ya da bu sefer ışığa dikip gözunü bakiyo daha gozleri yeni gelisiyo zarar gelcek diye engellemeye calisiyorum o inadina bakiyo
Rahat edicemiz zamanlar gelecek mi bilmem sanki hep böyle dört duvar arasında ve çocuğa göre yaşayacakmışım gibi geliyor. Zamanla düzen oluyor mu insan mutlu olup alışıyor mu acaba. Yoksa bu mutsuzluğa mı alışılıyor.
Bizimki de ışığa çok bakıyorBende oyle yapiyorum ama kafayı cevirip bakiyo yastik falan koyuyorum agliyo kucagima alinca gene bakiyo ceviripte kucucuk cocuk maymun gibi oynatiyo valla :) ya da bu sefer ışığa dikip gözunü bakiyo daha gozleri yeni gelisiyo zarar gelcek diye engellemeye calisiyorum o inadina bakiyo
Hangisini almiştin?Beh aldım zorlandım.biraz uğraştırıyor.o yüzden elektrikli olanını aldım
Benim manuel oğlumdan kalma tam 6 ay sağdım onunla şimdide göğüsüm ağrıyınca yine sağım yapıyorum çok memnunum lansinoh markaManuel göğüs pompaları işe yariyor mu acaba kullanan var mı?
1 yaşına geldiklerinde çok güzel oluyor canım bütün dertlerimiz bitiyor anneliği iliğine kadar hissediyorsun onsuz yapamıyorsun bugünleri unutuyorsun yoksa ikinciyi yapmazdım hepsi unutuluyor aşk yaşıyorsun resmen oğlumu okula yolladım bugün arkasından patiklerini pijamAlarını kokladım işte böyle bişeyRahat edicemiz zamanlar gelecek mi bilmem sanki hep böyle dört duvar arasında ve çocuğa göre yaşayacakmışım gibi geliyor. Zamanla düzen oluyor mu insan mutlu olup alışıyor mu acaba. Yoksa bu mutsuzluğa mı alışılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?