2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kuzum gece için normal kilo aliyo dedi. Bizimkisi gündüz uzun emiyo. Gece 5 dk bile almiyo ama. Birde önceki gibi değiller, büyüyorlar ve memeyi çabuk boşalıyorlar. Yetmese durmazlar diye düşünüyorum. Ben dolu olanı verince 5 dk da bosaltiyor sonra oynamaya başlıyor ağzında. Önce hiç bosaltamazdi. Kusuyor da hem. Fazla olmasa kusmaz da. Merak etme kuzum. 5 dakikaya doyuyo demek ki kuzucun. Büyüdüler maşallah guclestiler

Aynen canım Benim oğlum rotadan 4 gün hastanede yattı bide oğlumun doktorunu arayıp soruyum yarın o ne diyecek bakalım

Canım ben doğumdan sonra 20-25 gün yemedim hiç, ama yüzündekiler 5-6 gunlukkenden beri var. O zaman hiç tüketmemiştim gaz yapiyo diye

Kızlar bugün ilk defa uzun süreli dışarı çıktık. Kızıma tulumunu giydirdim, bebek arabasını aldım sahilde falan gezdik eşimle kızımla. Alisveris yaptık, emzirme odalarında emzirdim. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Hava da çok güzeldi. :) yeniden doğmuş gibi oldum. :) kızımda gayet memnundu :)

Valla ben portakal gaz yapar diye yemiyorum ve banada elme yeme pişik yapar dediler mantıklı gelmedi benim yediğimle pişik olayı ama alerji mantıklı geliyor tabi en iyisini doktor ve senin hislerin bilir canım. Aman pişik olsunda alerji olmasın miniğin

Bende bu Çarşamba deneme yapacağım inşallah durur buzamana kadar sadece doktora gitti

Sende haklısın bende tek gidemiyorum emzîrme yüzünde bebeğimide hastaneye götürmek istemiyorum herkes hasta diye. Ve inşallah hemen geçer canım valla allah düşman başına versin çok fena bir şey

Ebebekte humanının iyi geceler çayı var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…