- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.561
Her gün yapsak süper olur ama ben üşeniyorum açıkcası. 2-3 günde bir kaynatıyorum ben de.Kızlar biberon ve emziklerinizi nasıl sterilize ediyorsunuz? Ben kaynatıyorum ama ne sıklıkta yapmak lazım. Bazen hergun yapıyorum bazen 2-3 günde bir. Nasıl olmalı sizce?
Kuzum gece için normal kilo aliyo dedi. Bizimkisi gündüz uzun emiyo. Gece 5 dk bile almiyo ama. Birde önceki gibi değiller, büyüyorlar ve memeyi çabuk boşalıyorlar. Yetmese durmazlar diye düşünüyorum. Ben dolu olanı verince 5 dk da bosaltiyor sonra oynamaya başlıyor ağzında. Önce hiç bosaltamazdi. Kusuyor da hem. Fazla olmasa kusmaz da. Merak etme kuzum. 5 dakikaya doyuyo demek ki kuzucun. Büyüdüler maşallah guclestilercanım benim kızda öyle gece okadar zorlaniyirumki beslemek icin uyanmıyor mememi çok zor alıyor 5 dakika emip bırakıyor.gunnicinde de fazla emdiği söylenemez 5 dakika zorla emiyor ve uykuya dalıyor doktor normalmi dedi sevinsemmi bende.seninkinide emmede problem yasıyormusun.emmesi nasil çok emiyormu.şimdinin bebeklerde değişik anacim kime sorsam emmesinde sıkıntı var.emmeyi sevmiyor kimisi
Saçını yağlayıp ince telli tarakla tarıyorum. Baya azaldı. Daha sık yapabilsem bitecek ama saçı yağlı yağlı oluyor diye sık yapamıyorum. Banyolardan birkaç saat önce yapmaya başlıyorum.Kizlar konak icin ne yaptiniz ?
Aynen canım Benim oğlum rotadan 4 gün hastanede yattı bide oğlumun doktorunu arayıp soruyum yarın o ne diyecek bakalımAşı olduğunda bu virüse yakalansa bile hafif atlatıyorlarmış. Diğer türlü hastanelik olup ölümden dönüyorlarmış. Korkuttular beni de. Doktorların hepsinin tavrı başka işte. Biz de ortada kalıyoruz.
İlk ay 1100 gram ikinci ay 750 gramKızlar bebekleriniz ilk ay ve sonrası ne kadar kilo aldı
Bizim doktor da yapalım dedi. 16 sında 3 aylık oluyoruz o gün yapılacak.Aynen canım Benim oğlum rotadan 4 gün hastanede yattı bide oğlumun doktorunu arayıp soruyum yarın o ne diyecek bakalım
Canım ben doğumdan sonra 20-25 gün yemedim hiç, ama yüzündekiler 5-6 gunlukkenden beri var. O zaman hiç tüketmemiştim gaz yapiyo diyeCnm valla bizde yapmıştı hatta 10 test ettik bakalım düzeliyor mu diye hakkaten düzeldi boynu kasık arası yüzü kulak arkası ve başı olmuştu şükür düzelmişti ama geçenlerde peynir yemeğe başladım yine attı yüzüne kabuklu halini boyundan kızardı bugün kestim sen de bi dene cnm ama anlamak için 10 gün lazımmış bu bak bakalım ondan mı
Amin canım inşallahIyi canim insallahhh bir sorun degildir kilo sorunu yasamayiz
Ilk ay 1120 gr, 17 günde de 750 gr aldık canım. 47 günlüğüzKızlar bebekleriniz ilk ay ve sonrası ne kadar kilo aldı
Valla ben portakal gaz yapar diye yemiyorum ve banada elme yeme pişik yapar dediler mantıklı gelmedi benim yediğimle pişik olayı ama alerji mantıklı geliyor tabi en iyisini doktor ve senin hislerin bilir canım. Aman pişik olsunda alerji olmasın miniğinCanım halam doktor cildiyeci arkadaşına attı fotoları ilaçtan olsa tüm vücuda yayılır çok fazla sıcağa maruz kaldığını düşünüyorum demiş kafası ondan diye düşünüyor. Aynı şekilde poposu da öyle. Bebeğimin ilk pişiği limon yediğimde olmuştu arkadaşım görmüştü benimkinde de oldu aynısı portakal mandalina limon gibi şeylere alerjisi var demişti o günden beri ağzıma sürmüyordum kime duysa öyle şey mi olur portakal pişik mi yaparmış canım dedi hastasın portakal Yemen lazım dediler yedim. Acaba poposu da ondan mı oldu diyorum . Yarın bu halamın arkadaşı olan doktora götürücem
Bende bu Çarşamba deneme yapacağım inşallah durur buzamana kadar sadece doktora gittiKızlar bugün ilk defa uzun süreli dışarı çıktık. Kızıma tulumunu giydirdim, bebek arabasını aldım sahilde falan gezdik eşimle kızımla. Alisveris yaptık, emzirme odalarında emzirdim. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Hava da çok güzeldi. :) yeniden doğmuş gibi oldum. :) kızımda gayet memnundu :)
Sende haklısın bende tek gidemiyorum emzîrme yüzünde bebeğimide hastaneye götürmek istemiyorum herkes hasta diye. Ve inşallah hemen geçer canım valla allah düşman başına versin çok fena bir şeyCnm bebeğim hastaydı hiç gitmeye vaktim olmadı yağ sürdüm dün biraz daha iyi gibi sanki ama dün baya oturamıyordum çok ağrıyordu hep kabızlık yüzünden çıktı bu normal Doğum yapanların olurdu demek normal yapsam ne olurdu gideyim dr bakalım senin gibi geçer inş
Ebebekte humanının iyi geceler çayı var canımEvet canım oluyor bende ilk fark ettiğimde tedirgin olmuştum .
Sağol canım. Humana iyi geceler çayı alicam 10gündür heryerde aradım bulamadım. Burda görünce dedim acaba eskimi.
Benim ki nasıl uyuyor söyleyeyim. Sabah 6dan akşam 7ye kadar gözünü kırpmıyor sonra resmen baygın düşüp 6 saat uyuyor. Sanki yeni doğan değilde 65 yaş üstü bizim kız azıcık uyku yetiyor.
Canım hangi marka tarak kullanıyorsunSaçını yağlayıp ince telli tarakla tarıyorum. Baya azaldı. Daha sık yapabilsem bitecek ama saçı yağlı yağlı oluyor diye sık yapamıyorum. Banyolardan birkaç saat önce yapmaya başlıyorum.
İlk ay 500 gram ikinci ay mama desteği ile 1400 gram aldı canimKızlar bebekleriniz ilk ay ve sonrası ne kadar kilo aldı
2 ayda topalam 1500 gr aldı canımKızlar bebekleriniz ilk ay ve sonrası ne kadar kilo aldı
Bebedor canımCanım hangi marka tarak kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?