- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.801
Cnm süt parasını aldın mı yada alan var mı ben başvuru yapmadım nerden yapılıyor 2 ayı geçti Doğum yapalı bana da verirler mi?E devlette birşey yazmıyordu. Yada ben göremedim. Tekrar bakarım. Seninki resmen kaşıkla verip kepçeyle almak gibi olmuş canim. Olsun napalim sana süt olsun annesi
Cnm benim oğlum maşallah baya saçlı doğdu ama çok döküldü önler bildiğin kel oldu hepimizin ki dökülecek yeniden çıkacak takma kafanaBoğazına birşey takılmış gibi oluyor benim bebeğim çok sık. Var mi bolye olan? Sacları dokulmeye başladı acaba kıl mi gidiyor diyorum. Sizin de dokuluyor mu saclar? Tabiki yenileri çıkacağı için dökülüyor normal bir durum ama çok gibi geldi bana. Cok sacli dogmadi zaten. Simdi de kel oglum keltoros oğlum diye seviyorum. Tup tıkama rekoruyla kedi kili temizler gibi hergun temizliyorum yatağını battaniyesini vs
Cnm ilk doğduğu gün yapmışlardı kulakta su olduğu için geçmemişti hatta buraya yazmıştım ben de çok üzülmüştüm sonra bi gün Kuman’da elimden düştü irkildi yok dedim tv sesine irkildi bu duyuyor dedim bir hafta sonra tekrar gittik geçti çok şükür alkış çal müzik sesini birden aç bakalım tepki verecek mi inş geçer testten senin deKizlar biz isitme testini yine gecemedik 3 aya kadar test 15 gunde 1 tekrar edilecek 40 günlüğüz su anda.3.ayda daha kapsamli bi test yaoilacakmis.bizim gibi gecemeyen varmi testi.normalde yuksek seslere felan irkilio ama bebek her zman olmasada.size sorum bebeginizin duydugunu nerden anliyorsunuz.
Cnm ben de almak istiyorum o makinayı hangi marka aldın ve memnun musun ?Üzerindeki rakamlar gösteriyor canım 55 e ayarlıyorum düğmelerinden. 55 e gelince duruyor düşünce tekrar çalışıyor
Bebeğe ne için verdiler ki kuzum. Bana hemoroid için vermişlerdi. Şimdi emzircemmi emzirmicemmi anlamadim. Emziremiceksem kullanmicm cunku kızım biberon almiyoAnestolu şuan bebeğime kullanıyorum canım çocuk doktoru verdi hemen hemen her bebeğe veriliyor
Cnm antibiyotik kullanırken kakası çoğaldı mı ishal şeklin de oldu mu hiç ?Bebekte canım . 2 aydır idrarda lökosit cıkıyor . Bu ay kültür de verdik kültür temiz 2 aydır bosuna mı antibiyotik kullanıyoruz cok sinir oldum . Ama gerçektende antibiyotiklerden sonra kusması geçti .
Ne kadarlik oldu simdi ? Benimkide oyleydi 40 dan sonra rahatladi. Bazı bebekler icin 40 bazilari icin 3 ay diolar insAllah duzelir.Aynı cnm hiç değişiklik yok krize giriyor taaaki sakinleşene kadar dr bşrşeyi yok dedi ama ya huy edindi yada ağrıyan bir yeri var İnan yemek yapmaya korkar oldum et kaç defa Ocakta yandı düşün halimi annem var yanımda giderse yandım ben
Oy kuzuyaaaa :))) benimki de takar takmaz uyuyoSevi bebe sling aldım. Bugün geldi kargo. Başlarda sevmedi sıktı onu :) ama sonra uyuyakaldı
Canım çoktan beri bizde vardı. Doktorumuz baktı bisey yok dedi. Bisey var gibi, cikaramiyodu sanki bizimkiBoğazına birşey takılmış gibi oluyor benim bebeğim çok sık. Var mi bolye olan? Sacları dokulmeye başladı acaba kıl mi gidiyor diyorum. Sizin de dokuluyor mu saclar? Tabiki yenileri çıkacağı için dökülüyor normal bir durum ama çok gibi geldi bana. Cok sacli dogmadi zaten. Simdi de kel oglum keltoros oğlum diye seviyorum. Tup tıkama rekoruyla kedi kili temizler gibi hergun temizliyorum yatağını battaniyesini vs
Canım bizimkisine atopik dermatit dedi, beyaz tenli hassas ve kuru cildi dedi. Radix krem verdi dünBebeğinizn yuzune nemlendirici ne kullaniosnz kaslari pul pul olmus da
Kehribarı ilk 4 sy boynuna takamiosun cnm. Ayagina takicaksin aklinda olsunKızlar kehribar kolye kullanan var mı? Aslında diş için kullanılıyor ama gaz sancısına falan da iyi gelip daha iyi uyumasını sağlıyormuş. Ben aldım bakalım perşembe falan elimde olur bi deniycem, olmadı diş zamanı takarım.
Canım kaç aylık oldu seninki? Oturur pozisyonda bağlamışsın galiba. Ben yenidoğan için yan pozisyonda kullanayım dedim ama bir türlü beceremedim bağlamayı.Sevi bebe sling aldım. Bugün geldi kargo. Başlarda sevmedi sıktı onu :) ama sonra uyuyakaldı
Cnm ben de almak istiyorum o makinayı hangi marka aldın ve memnun musun ?
Memnunum canım beni bile rahat ettirdi çok farkediyor. Almayı düşünürsen ebebekte indirime girecek. Biz 290 a almıştık 250 ye falan düşüyor sanırım %28 indirimleCnm ben de almak istiyorum o makinayı hangi marka aldın ve memnun musun ?
2 ay 9 günlük cnm valla ilk günler çok iyiydi ağlamayı bile bilmezdi şimdi bir başlıyor bir saat aralıksız ağlıyor bütün bina duyuyordur sesini inş cnm düzelir inş aslında şikayet etmiyorum ama ne yemek ne banyo ne çarşı hiç birine fırsat vermiyor sütüm azalmıştı geri gelsin diye uğraşıyorum ama aç kalıyorum annem olduğu halde giderse nederim bilmiyorum anneme de üzülüyorum eve girdi kadın canıda sıkılıyor gün. Boyu bebeği sallıyor bakalım 3 aya az kaldı umarım biraz sakin olurNe kadarlik oldu simdi ? Benimkide oyleydi 40 dan sonra rahatladi. Bazı bebekler icin 40 bazilari icin 3 ay diolar insAllah duzelir.
Bulgur ve buğday aşırı farketti bende. Patlıcak konuma geliyor :)kizlar süt icin neler yapiyosunuz siz.en iyi sonucu neyden aliosnuz sütü çoğaltmak icin.
Hadi ya ne zaman girecek alayım belki biliyorsundur hastanede yattık biz geçen hafta solunum sıkıntımız vardı şimdi gece uyanıyorum burnu tıkanmış ama sulu değil kuru gibi çekiyor bakıyorum burnun içinde birşey de yok bu makina iyi gelir inşMemnunum canım beni bile rahat ettirdi çok farkediyor. Almayı düşünürsen ebebekte indirime girecek. Biz 290 a almıştık 250 ye falan düşüyor sanırım %28 indirimle
Cnm baktım şimdi Hepsiburada da 240 düşmüş uygun dimi
- Weewell WHC730 Kumandalı Soğuk Buhar Makinesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?