2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar idrar tahlilinde lökosit gozuktu fakat kültürde üreme yok temiz . İdrar yolu enfeksiyonu geçirenler kültürünüz nasıl cıkmıstı bosuna mı antibiyotik kullanıyoruz

Kızlar kehribar kolye kullanan var mı? Aslında diş için kullanılıyor ama gaz sancısına falan da iyi gelip daha iyi uyumasını sağlıyormuş. Ben aldım bakalım perşembe falan elimde olur bi deniycem, olmadı diş zamanı takarım.

Sevi bebe sling aldım. Bugün geldi kargo. Başlarda sevmedi sıktı onu :) ama sonra uyuyakaldı
Canım çok emin değilim ama daha bu şekilde taşımak için küçük degiller mi? Yani bacakların içerde kapalı olması lazım diye biliyorum. Gerçi senin bebeğin erken doğmuştu bizimkinden büyüktür.
Bende sevi bebe ile neko slingleri arasında kaldım. Ama netten alacağım için güvenenedim. Sevi bebenin nasıl kumaşı memnuniyet seviyen nedir
Bende sevibebenin aldım. Kullanışı falan güzel bizim kız hemen mayışıp uyuyor ama bel ağrısı yaptığı icin kullanamıyorum fazla.
Bizde hamilelik süresince hiç birlikte olmadık baya asker arkadaşı gibiyiz. Dün bi niyetlendik malesef başarısız oldu artık başka bahara

Onlar oluyo evet irkilio ama 5 6 kez oldu biz testi geçemedik

Bugun 44 günlük olduk kalça ölçümünü geçemedik
Sag alfa 53
Sag beta 54
Sol alfa 65
Sol beta 50
Çıktı

Evde var kantaron yağı canım nasıl sürüyor sorar mısın sürüp bırakıyor mu üstünü kapatıyor mu ? Bide emzirirken siliyor mu ?

Canm sağol. Bu olduğunda bebek 10-15 günlük falandı. Neyse ki doktorumuzun tavsiyeleriyle çabuk atlattık. Ama ağladık yani ikimiz de. O zamanlar çok sık kaka yapıyordu. Ben de ıslak mendille siliyordum. İyice büyüyene kadar ıslak mendile tövbe ettim. Yıkamak en temizi ve en sağlıklısı.

2 aylık olunca çektirdik biz.

Kızlar idrar tahlilinde lökosit gozuktu fakat kültürde üreme yok temiz . İdrar yolu enfeksiyonu geçirenler kültürünüz nasıl cıkmıstı bosuna mı antibiyotik kullanıyoruz
Sende mi bebekte mi canım? Ben sık yaşarım idrar yolları enfeksiyonu. Kültürde üreme yoksa antibiyotik kullanmıyoruz.

Ben tehlikeli buluyorum boncuk türü şeyleri.

3 aylık olmasına 1 hafta kaldı benimkinin canm. Ayaklar içine girmez ki baya uzun boyu :)

Ay kuzum geçmiş çok şükür hiçbir bebek hasta olmasa keşke içim acıdı bez olarak ne önerdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…