2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimki de 9 da uyuyo ama ennn geç 11 de kalkıyo ve 2 ye kadar uyumuyo 2 de uyuyo ve sabaha kadar hiç uyanmıyo.7-8 gibi uyanıp emiyo gözü kapalı tekrar uyuyo 11-12 ye kadar. Yani gece uykusuna 2 de yatıyo. Tabiki bunda bizim payımız çok büyük o kadar çok geziyoruz ki 9 da misafirliğe gitmiş oluyoruz kalkıp eve gelmemiz 12-1 i buluyor. Yani sizinkilerin daldığı saatte benim kızım curcunaya giriyo. Biraz bizim fedakarlık yapıp gezmelere son vermemiz lazım sanırım 😕
Cnm yine dogrusunu sen bilirsin ama buyume hormonunun salgilanmasi icin en gec 10da uyumasi gerek. 10 ve 3 arasi bu hormon salgilaniyormus.

Benimki de 9 da uyuyo ama ennn geç 11 de kalkıyo ve 2 ye kadar uyumuyo 2 de uyuyo ve sabaha kadar hiç uyanmıyo.7-8 gibi uyanıp emiyo gözü kapalı tekrar uyuyo 11-12 ye kadar. Yani gece uykusuna 2 de yatıyo. Tabiki bunda bizim payımız çok büyük o kadar çok geziyoruz ki 9 da misafirliğe gitmiş oluyoruz kalkıp eve gelmemiz 12-1 i buluyor. Yani sizinkilerin daldığı saatte benim kızım curcunaya giriyo. Biraz bizim fedakarlık yapıp gezmelere son vermemiz lazım sanırım 😕
Saatlerimiz hemen hemen aynı hatta benimki dün gece 3te yattı:( 1,5 gibi yatarsa 6da kalkıyo sonra 9 sonra 12 2 falan diye gidiyo bende erken uyusun bozulmasın istiyorum ama kucağımda uykuya dalıyo bırakıyorum kalkıyo atak zamanındamıyız nedir bu ara böyle

Canım 3 saatte bir değiştiriyorum ben bezini. Çok fazla kusan bi çocuk değil zaten. Avm yi sadece mola vermek için kullanıyorum. Girip altını değiştirip emzirip çıkıyorum.
Ama çocuk 9 da uyursa biz evde hapis oluruz hiç bi yere çıkamayız ki :KK43:
Bende 3-4 saate bir degistiriyorum kusma bizdede yok ama bebek bu belli olmaz diye gidiyorum ben valla. Gidişi dönüşü yürüyoruz mağaza falan bakıyorum kahve içiyorum.
Pusetinde uyur canım. Biz öyle yapıyoruz. Geçiyorum bir odaya uyutuyorum pusete koyuyorum eve geçince beşiğine alıyorum uyanmıyor hiç.
Çok teşekkürler canım. 2. Ayda nimenrix dı galiba o yapıldı. 3. Ayda bexsero yapıldı bacaktan ikiside. 24 saatte geçti diyelim. 18 saat sonra falan 38 e çıktı ateşi. Şurupla hemen düştü o da.
Sağol canım bizim doktrda 3.ayda bexsero yapalım demişti .haftaya gidicez bizde .uykusunu yeni duzene koydum inşallah asidan sonra bozulmaz.

bizimki de genelde gece 11 12 gibi uyuyo.5civari uyanip emiyo tekrar yatip 8civari uyaniyo.yavas yavas daha erkene ceksem uyku saatini iyi olcak galiba.

Bende 3-4 saate bir degistiriyorum kusma bizdede yok ama bebek bu belli olmaz diye gidiyorum ben valla. Gidişi dönüşü yürüyoruz mağaza falan bakıyorum kahve içiyorum.
Pusetinde uyur canım. Biz öyle yapıyoruz. Geçiyorum bir odaya uyutuyorum pusete koyuyorum eve geçince beşiğine alıyorum uyanmıyor hiç.

Sağol canım bizim doktrda 3.ayda bexsero yapalım demişti .haftaya gidicez bizde .uykusunu yeni duzene koydum inşallah asidan sonra bozulmaz.
Canım walla bizimki 3 gün bozuldu çok şükür düzeldi sonra. Her bebekte aynı etki olmuyo tabikide. Inşallah bozulmaz düzeniniz. Daha bunun diş çıkarma dönemleri var uykumuz çok bozulcak o yüzden kafana takma hiç. :)))

valla kizlar masallah bebeklerinize bizim gunduz uykumuz yok gecede 2 saatte bir uyaniyor 11 12 gibi uyuyor

Evet nerdeyse en son sen doğurdun yaziyodun hep şimdi fırsat olmuyo. :))) Keşke küçük kalsalar bana her gelen misafir kucağa alıştırma diyip durdu çok hadlerineymis gibi bende indirmedim hic kucagimdan şimdi kucakta durmak istemiyo yatircan yere oynatcan o da tepincek iyiki kimseyi dinlememişim. Minikken tadını alalım bidiklarin. Zaman acımasız çok çabuk geçiyor yaa. :KK43:((
Aynen ya banada dediler kucaga alistirma bende dedm ben tadni ckartmak istyrm halende kucagma alrm kucgmda durur onceden uyurdu kucgmda o gunleri ozledm ne yalan soliym smdi uyumyr kucgmda zalim zaman kuzum ya

Yatağın ta en köşesinde duran Kuran-i Kerim i almış ipini bulup eline takmış yaaaa. 😁😍
Üstünü çok açıyor bide uyku tulumu kullananlar emzirme işini nasıl yapıyonuz terlemiyo mi emerken ? Eki Görüntüle 2242750
Benmki terlyor cnm saclari benimkide ustundenbnormlde atyrda uyudgnda atmiyor allahtan ustundekini:)

3. ay kontrolümüz için bugün doktora gittik.rota aşımızı da yaptırdık.255 tl ye aldım aşıyı :( elini emmesine doktor damakları sertleşmeye başladığı için elini emiyor dedi.müdahale etme dedi.kakasını 2 günde bir yapıyor dedi biogia önerdi.kullanan var mı bu ilacı?

Benmki terlyor cnm saclari benimkide ustundenbnormlde atyrda uyudgnda atmiyor allahtan ustundekini:)
Hadi yaa hep acıyor gece üstünü emerken kafası su gibi oluyo zaten uyku tulumu bize göre değil demekki. Başka bi yol bulcam artık canım. Keşke bizimkide atmasa :))

Hadi yaa hep acıyor gece üstünü emerken kafası su gibi oluyo zaten uyku tulumu bize göre değil demekki. Başka bi yol bulcam artık canım. Keşke bizimkide atmasa :))
Ba
Kiz cok fenalar ya ustinden nasl atıyorlar benm kiz babasna cekmis herlde hemen hersye terliyor napcm blmyrm? Cnm ustunu hep acyrsa uyku tulumu care yada kalin mi giydrcksn iyice olemi yapmyi dusunyrsn

Canım walla bizimki 3 gün bozuldu çok şükür düzeldi sonra. Her bebekte aynı etki olmuyo tabikide. Inşallah bozulmaz düzeniniz. Daha bunun diş çıkarma dönemleri var uykumuz çok bozulcak o yüzden kafana takma hiç. :)))
Dimi ya bide diş olayımız var off hiç bitmiyor bu anaların çilesi 😂😂
valla kizlar masallah bebeklerinize bizim gunduz uykumuz yok gecede 2 saatte bir uyaniyor 11 12 gibi uyuyor
Canım bizimde gündüz uykumuz yok. Sadece dışarı çıkınca bebek arabasında uyur yada babasının kucağında o kadar. Onun dışında 5-10 dakika şekerleme yapıyor 😊
3. ay kontrolümüz için bugün doktora gittik.rota aşımızı da yaptırdık.255 tl ye aldım aşıyı :KK43: elini emmesine doktor damakları sertleşmeye başladığı için elini emiyor dedi.müdahale etme dedi.kakasını 2 günde bir yapıyor dedi biogia önerdi.kullanan var mı bu ilacı?
15günlükken başladık biz biogaia kullanmaya ilaç değil bağırsak florası için düzenleyici probiyotik. Bize gaz için vermişti ama genelde her türlü bağırsak şikayetinde veriyorlar. Bizim kızda bi ara 3gunde bir yapıyordu kaka sonra kendi kendine normale döndü. Şimdi günde 1 yapıyor.

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 trilyonluk evi merak ettim doğrusu. Ama şuanda kızımla gezmelerdeyiz😊

Eklentiler

• Screenshot_20190307-141037_Gallery.webp
    Screenshot_20190307-141037_Gallery.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 65
3 ay kontrlümüz yapıldı.Arkadaşlardan biride benim gibi boyun tutamama olayını merak ediyordu tutup tutmadığını yazcaktım tam tutamıyor ama biraz biraz uğraşıyor olcak gibi.iki ay açısından sonra hep bir huysuzluk vardı istediğim kiloya ulaşamadık ama sağlık olsun😊 Burasıda değişmiş ben alışamadım bu değişime yabancı bir yer gibi

Back
X