2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ciddmsn cnm niye izin vermyrlar ki bir gunde olsa hakki var insann dinlenmeye deme.metroya burdan nasl bincm blmyrm aynen cnm ya arabyal gdyrm obur turlu bende gtsem tek sıkılrm cnm ondn esimle gidyrm senn burda arkdsn olmadi mi burdaki insnlar cok soguk ya
Canim cafe zaten bizim insan esnaf olunca zor oluyor en cokta hafta sonu is oluyor yani cafeyi kime birakip cikabilirki hic arkadasim yok gercekten cok soguk insanlari komsuluk bile yok

Canim cafe zaten bizim insan esnaf olunca zor oluyor en cokta hafta sonu is oluyor yani cafeyi kime birakip cikabilirki hic arkadasim yok gercekten cok soguk insanlari komsuluk bile yok
Sizinse tabiki esin birakamz kime guvenp birakck cafelerde hep acik ne yazkki benmde yok arkdsm aynen sogk kimsenn kimseden haberi yok istnblda ne gzl cevrem vardi geldk buralara iste

Sizinse tabiki esin birakamz kime guvenp birakck cafelerde hep acik ne yazkki benmde yok arkdsm aynen sogk kimsenn kimseden haberi yok istnblda ne gzl cevrem vardi geldk buralara iste
Aynen oyle canim benimde butun ailem cevrem hepsi memleketimde burda kimsem yok ne yapalim kismetimiz boyleymis saglik olsun allah buyuk yarin neler getirir allah bilir

Teşekkür ederim canım benim. Çok aşırı bir ishali yoktu. Mukuslu kakası vardı. Evet bendim. Ağız bezleriymiş kaynak
hım anladım canım çok geçmiş olsun.

Benim doktorumda aynısını söylüyo ama ben kan olmasada alerjik olduğunu düşünüyorum malesef
nesi var peki, neden alerjik olduğunu düşünüyorsun. Benim kız pesoese çok hapsuruyor o yüzden alerjik bir durum olabılırmj diye aklımdan geçiyor 🙄
Yatağın ta en köşesinde duran Kuran-i Kerim i almış ipini bulup eline takmış yaaaa. 😁😍
Üstünü çok açıyor bide uyku tulumu kullananlar emzirme işini nasıl yapıyonuz terlemiyo mi emerken ? Eki Görüntüle 2242750
yesinler seniii nasılda yakalamıs
Çok teşekkürler canım. 2. Ayda nimenrix dı galiba o yapıldı. 3. Ayda bexsero yapıldı bacaktan ikiside. 24 saatte geçti diyelim. 18 saat sonra falan 38 e çıktı ateşi. Şurupla hemen düştü o da.
tam olarak ne aşısı bunlar menengokok rota vs biliyorum ama bunları duymamıştım.
Kaleidon marka probiyotik kullanan var mi acaba
bebeğe mı kullanıyorsunuz henüz erken değil mi 🤔

esnaf eşi olmak zor.durum bızdede farklı değil.ne haftasını tatili ne yıllık izin 😁 çok şükür tabi işi var ama esnaflık zor iş.bayramda bile zor tatil durumu.bı guzellıgıde kendi işimiz olduğu için en azından işler bıtınce kapatıp dolanıyoruz sahılboyu, yada gezmeler falan.

3. ay kontrolümüz için bugün doktora gittik.rota aşımızı da yaptırdık.255 tl ye aldım aşıyı :KK43: elini emmesine doktor damakları sertleşmeye başladığı için elini emiyor dedi.müdahale etme dedi.kakasını 2 günde bir yapıyor dedi biogia önerdi.kullanan var mı bu ilacı?
İlaç değil canım probiyotik . Bağırsaklarını düzenliyor biz kullandık gazına falanda iyi geliyor

hım anladım canım çok geçmiş olsun.

nesi var peki, neden alerjik olduğunu düşünüyorsun. Benim kız pesoese çok hapsuruyor o yüzden alerjik bir durum olabılırmj diye aklımdan geçiyor 🙄
yesinler seniii nasılda yakalamıs
tam olarak ne aşısı bunlar menengokok rota vs biliyorum ama bunları duymamıştım.
bebeğe mı kullanıyorsunuz henüz erken değil mi 🤔

esnaf eşi olmak zor.durum bızdede farklı değil.ne haftasını tatili ne yıllık izin 😁 çok şükür tabi işi var ama esnaflık zor iş.bayramda bile zor tatil durumu.bı guzellıgıde kendi işimiz olduğu için en azından işler bıtınce kapatıp dolanıyoruz sahılboyu, yada gezmeler falan.
Yok kullanmiyorum henüz kullanan var mi merak ettim:) bi ara probiyotik kullananlar vardı

Kanguru kullananlar bişeyi anlamadım her kanguru aynımı yüzü dışarıya dönük takılabilir mi artık büyüdüler yüzü bana dönük olmasın istiyorum

Aynen oyle canim benimde butun ailem cevrem hepsi memleketimde burda kimsem yok ne yapalim kismetimiz boyleymis saglik olsun allah buyuk yarin neler getirir allah bilir
Aynen ole cnm sagligimiz huzurumuz yernde olsun gerisi onemli ddgil Zynpctnr Zynpctnr o da izmirde otryr cnm belki yaza dogru bulusrz 3 muz:)

KIZLAr bugun doktora kakada mukus olayını sordum ara ara oluyor bizimde emzik biberon vs bunlardan bakteri alırsa olabılıyomus . Biogaiga yazdı ama almadım yeterince kullndık onu. :)

2,5 3 ayda tutması gerekir dedi bu aydan sonra hâlâ tutamıyorsa çocuk druna götür dedi Hayırlısı bakalım😊
Başını tutamamadan kastın ne? Bizimki kucağıma alınca dimdik duramıyor hâlâ.onu mu kastettin acaba? Bugün doktora gittim de hiç aklıma gelmedi sormak.bizimki biraz kilolu ona bağlıyordum dik duramamasını.kafama takıldı şimdi

Başını tutamamadan kastın ne? Bizimki kucağıma alınca dimdik duramıyor hâlâ.onu mu kastettin acaba? Bugün doktora gittim de hiç aklıma gelmedi sormak.bizimki biraz kilolu ona bağlıyordum dik duramamasını.kafama takıldı şimdi
evet kucağa alınca dik durmuyor bizim bebeler ya omzuma yaslanma gereği duyuyor yada öne dogru eğiliyor düşüyor başı.

Yok eğitim denmezde bir rutin olusturduk. Saat 9da banyo hafif bir masaj biraz sohbet sonra beşiğine koyuyorum elele tutuşuyoruz piş piş diyorum 15 dakika sonra sonuç resimde ki gibi. Inşallah bozulmadan devam ederiz.
Aynı biz banyo yapıyoruz pış pış diyoruz eeee diyoruz nenni diyoruz ali babanın çiftliği diyoruz tonton dedenin çitliği diyoruz hadi iii be oğlum diyoruz yeter garı diyoruz ayyy çiş yaptı diyoruz şimdi de kustu diyoruz bari biraz gezdireyim diyoruz aman durmuyor uyumuyor hamakta sallayalım diyoruz ayyy artık hamakta da durmuyor çabuk çabuk kundağı getir sallayalım az uyusun diyoruz saat de 3olmuş diyoruz oleyyyy uyudu diyoruz eee be yavrum saat daha 3.05 birazcık uyusaydın diyoruz ........ Bitmez....:skandal::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mad::mad::mad:

Back
X