- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım.Benimki ne kilolu ne zayıf normal seyrinde herşeyi ama işte bu kafasını tutamamasını kafa takiyorum.Belki normaldir ama işte endişeleniyor insan.Başını tutamamadan kastın ne? Bizimki kucağıma alınca dimdik duramıyor hâlâ.onu mu kastettin acaba? Bugün doktora gittim de hiç aklıma gelmedi sormak.bizimki biraz kilolu ona bağlıyordum dik duramamasını.kafama takıldı şimdi
Canım zorlamamak gerekiyormuş uyku sersemiyken emzirmeye çalış istersen çünkü anne için de emzirme keyif değil işkenceye dönüşüyor böyle savaşarak emzirinceEmzircem diye ter atıyorum pes etmicem çok zorlanıyorum artık ağzına süt değilde zehir akıyor sanki
Öyle yapıyorum canım uykulu emziriyorum uyanıkken çıldırıyor fön sesi falan hoplaya zıplayaCanım zorlamamak gerekiyormuş uyku sersemiyken emzirmeye çalış istersen çünkü anne için de emzirme keyif değil işkenceye dönüşüyor böyle savaşarak emzirince
Nevşehir yine kara bulutlu. Biraz kıskandım sanırım sizi. Maşallah size canım gezin tabi ohhh mis. Her gün çıksak böyle bir saat kafamız dağılır valla. Ben benim oğlanı daha hiç dışarı çıkarmadım geçen hafta kar vardı hala burada havalar buz. Sadece sarıp sarmalayıp hastaneye gidiyoruzHava misssssss![]()
Evin işini yemek işini bitirip dışarı çıkamıyorum napcam ya ben yetişemiyorum artıkHava misssssss![]()
Amannnn ben de devamlı cıbıl cıbıl geziyorum memeler free bir de kaynanayla yaşıyor gibiyim iki senedir bizde kalıyor bebek bakıyormuş benim memelerle ahbap oldular ikide bir memeler açık kaynana yanımdaÖyle yapıyorum canım uykulu emziriyorum uyanıkken çıldırıyor fön sesi falan hoplaya zıplaya
Ayyy canım bende de iki oğlan var bitmiyor ki işler canım.dışarı çıkalım. Gerçi hava hala çok soğuk burda. Bence biraz yapma kalsın öyle diyorum ama ben de duramıyorumEvin işini yemek işini bitirip dışarı çıkamıyorum napcam ya ben yetişemiyorum artık
Tamam canim insallahhhHaberlesiriz cnm gezerz iyi olur:)
Ben almıştım canım ama büyük geldiBen alıcam da önce yazlık bişeyler alıp onlara uygun bakıcam canım şimdi havalar serin şapkalı çıkıyoruz gerek duymadım
Evet canim zor ama ne yapalim katlanicaz daha bir tatile cikamadik kac senedir ama saglik olsun buna dacok sukur sonucta bir isi varhım anladım canım çok geçmiş olsun.
nesi var peki, neden alerjik olduğunu düşünüyorsun. Benim kız pesoese çok hapsuruyor o yüzden alerjik bir durum olabılırmj diye aklımdan geçiyor
yesinler seniii nasılda yakalamıs
tam olarak ne aşısı bunlar menengokok rota vs biliyorum ama bunları duymamıştım.
bebeğe mı kullanıyorsunuz henüz erken değil mi
esnaf eşi olmak zor.durum bızdede farklı değil.ne haftasını tatili ne yıllık izinçok şükür tabi işi var ama esnaflık zor iş.bayramda bile zor tatil durumu.bı guzellıgıde kendi işimiz olduğu için en azından işler bıtınce kapatıp dolanıyoruz sahılboyu, yada gezmeler falan.
Bizim burası yaz valla ama çıkamıyorum yemeği bile çocuk kucağımda yiyorumAyyy canım bende de iki oğlan var bitmiyor ki işler canım.dışarı çıkalım. Gerçi hava hala çok soğuk burda. Bence biraz yapma kalsın öyle diyorum ama ben de duramıyorum
Her kanguru aynı değil canım. Çift yönlü kullanılabilenlerden alman gerek.Kanguru kullananlar bişeyi anlamadım her kanguru aynımı yüzü dışarıya dönük takılabilir mi artık büyüdüler yüzü bana dönük olmasın istiyorum
supersin ayni benAynı biz banyo yapıyoruz pış pış diyoruz eeee diyoruz nenni diyoruz ali babanın çiftliği diyoruz tonton dedenin çitliği diyoruz hadi iii be oğlum diyoruz yeter garı diyoruz ayyy çiş yaptı diyoruz şimdi de kustu diyoruz bari biraz gezdireyim diyoruz aman durmuyor uyumuyor hamakta sallayalım diyoruz ayyy artık hamakta da durmuyor çabuk çabuk kundağı getir sallayalım az uyusun diyoruz saat de 3olmuş diyoruz oleyyyy uyudu diyoruz eee be yavrum saat daha 3.05 birazcık uyusaydın diyoruz ........ Bitmez....![]()
bu donemde normalmis cnm zorlamamak gerekiyormus uykuluyken emzirmek gerekiyormus biberon verilmemeliymis bnm de cok kisa emiyo bebegim bu ara gece iyi gunduz cok emmiyoEmzircem diye ter atıyorum pes etmicem çok zorlanıyorum artık ağzına süt değilde zehir akıyor sanki
enerjine hayranimHava misssssss![]()
Aynn canim niye katilmis acaba :)Kızlar gelin evini açın ben şok. 1 trilyonluk ev
bendensin.Nevşehir yine kara bulutlu. Biraz kıskandım sanırım sizi. Maşallah size canım gezin tabi ohhh mis. Her gün çıksak böyle bir saat kafamız dağılır valla. Ben benim oğlanı daha hiç dışarı çıkarmadım geçen hafta kar vardı hala burada havalar buz. Sadece sarıp sarmalayıp hastaneye gidiyoruz
Aynı biz banyo yapıyoruz pış pış diyoruz eeee diyoruz nenni diyoruz ali babanın çiftliği diyoruz tonton dedenin çitliği diyoruz hadi iii be oğlum diyoruz yeter garı diyoruz ayyy çiş yaptı diyoruz şimdi de kustu diyoruz bari biraz gezdireyim diyoruz aman durmuyor uyumuyor hamakta sallayalım diyoruz ayyy artık hamakta da durmuyor çabuk çabuk kundağı getir sallayalım az uyusun diyoruz saat de 3olmuş diyoruz oleyyyy uyudu diyoruz eee be yavrum saat daha 3.05 birazcık uyusaydın diyoruz ........ Bitmez....![]()
Canım biraz oluruna bırak. Ev dağınık kalsın bi günde ne olacak cik hava al. Kendini daha iyi hissedersin.Evin işini yemek işini bitirip dışarı çıkamıyorum napcam ya ben yetişemiyorum artık