2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tiklayip oraya tahmini Doğum tarihini gun-ay-yil formatinda yazip degisiklikleri kaydet ediyorum hata veriyor. Sanirim atladigim bir sey var.
Eğer siteyi uygulama uzerinden kullaniyorsan ondan klabilir, uygulamadan ben de yapamamistim. Google üzerinden girerek dene istersen. Baska bir ssey bilmiyorum malesef

Eğer siteyi uygulama uzerinden kullaniyorsan ondan klabilir, uygulamadan ben de yapamamistim. Google üzerinden girerek dene istersen. Baska bir ssey bilmiyorum malesef
Uygulama uzerinden degil AMA telefondaki sunucum safari bir de pc ye gecip baska tarayiciyi deneyeyim. Yardimin icin tesekkur ederim :)

İkiz hamileliklerde değer daha yüksek oluyor sanırım ama erken döllenme geç döllenme de etkiliyor. Güzel haberler verirsin inşallah.

Kızlar günaydın pastırma asererek uyandım bugün biraz yesem bisey olurmu adını bile yazarken yutkunuyorum korkuyorum da pişirip kızartıp falan yesem olmaz mı gerçekten dayanamiycam

Kızlar günaydın pastırma asererek uyandım bugün biraz yesem bisey olurmu adını bile yazarken yutkunuyorum korkuyorum da pişirip kızartıp falan yesem olmaz mı gerçekten dayanamiycam
Gunaydin canin cektiyse ye biseycik olmaz bence bende bi haftadir dondurma istiyorum ruyama girmis bu gece :)

Gunaydin canin cektiyse ye biseycik olmaz bence bende bi haftadir dondurma istiyorum ruyama girmis bu gece :)
Günaydın cnm ben oğlum da sürekli dondurma yiyordum bir zararı yok yanlış şunu solim bana hemşire demişti fazla yersen mideni üşutursen mide bulantim çok olir demisti

Ayy ben de ilk hamileligimde hep sucuk pastırma gibi şeyler aserdim.bunda da aynı baharatlı şeyler. Sucuk yiyorum ama pastırma yemedim. Dün soslu mısırın içine düştüm resmen

Merhaba kızlar 4gün dür bulanan midem bulanmıyor göğüslerimin şişliği indi çok korkuyorum doktora gitmeyede korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım ilk bebeğimide kaybettm çok endişeliyim

İkiz hamileliklerde değer daha yüksek oluyor sanırım ama erken döllenme geç döllenme de etkiliyor. Güzel haberler verirsin inşallah.
aynen ben de öyle biliyorum ben zaten adetin 11. günü yumurtlamıştım bana göre normal bu değer ama eşim ikiz istediği için öyle yorumluyor

günaydın afiyet olsun pişirip de ye bir şey olmaz

Merhaba kızlar 4gün dür bulanan midem bulanmıyor göğüslerimin şişliği indi çok korkuyorum doktora gitmeyede korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım ilk bebeğimide kaybettm çok endişeliyim

Birşey olmaz canim merak etme hergün ayni belirtiler olcak diye birşey yok

hazir sucuk yemek saglikli degil icinde nitrit ve katki maddeleri var kasap sucugu pisirip yenir sanirim pastirmadan korknayin saf et katkisiz cemenini ayirin pisirip yiyin benimde aklima gekdi pastirma ama hem glutensizi yok hemde hicbir sey yiyemiyorum birazdan dra gidecegim hayitlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…