2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bence gerek yok gibi. Keseyi görmek için Dr a gidebilirsin. Pazartesi de görünebilir ama Çarşamba dan sonra gidersen daha iyi olur tabi bekleyebilirsen

Bence gerek yok gibi. Keseyi görmek için Dr a gidebilirsin. Pazartesi de görünebilir ama Çarşamba dan sonra gidersen daha iyi olur tabi bekleyebilirsen
çarşambaya randevu aldim canım yarın zaten resmi tatil salı da ben nöbetçiyim o yüzden mecbur çarşamba..eşim internetten biraz araştırmış da benim son adeti me göre .cy yükselmiş ikiz mi acaba diyor da ben burdaki arkadaşlarla hemen hemen aynı gibi görüyorum..sat 24 mart

Güzel artmış aslında neden öyle dedi ki. Acile mi gideceksin yarın tatil zaten

1 yıl olmuştur belki nasıl şimdi kilo durumun hayırlı olsun tekrqrdan.
Tesekkur ederim yine vermeye calisiyordum, bir kac hafta once 1. Takimda deneme surecindeydim iyi de gittim ama ise tekrar baslamamdan dolayi cok yogundum diyete devam edemedim. Simdi de bu olay cikti...

Benimde hic iştahım yok az once zeytin recel lor yedim hafif diye ondan bile midem bulandi herseyden tiksiniyorum boyle oluncada sanki bebek beslenmiyomus gibime geliyo
bebek ilk üç ay senin depondan kullanıyor o yüzden beslenir sen icini ferah tut ..halsiz kalmamak için yiyebildigin şeyleri ye

Benim son adet tarihim 2 mart. 4 nisanda kan verdim 3000 lerde çıktı. Doktora gittim tek bebek.

Kızlar benim iştahım hiç kalmadı, siz neler yapıyorsunuz böyle olunca, yemek yapasım gelmedi akşam nerdeyse hiçbir şey yemedim
Ye canm bebek senden besleniyor bende artk eskisi gibi değilim zar zor yiyorum yemek ama anlamıyor kmse keyfmizden yememezlik yapmıyoruz ki birde zorla yediriyorlar iyice çıldırıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…