- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.641
Ay evet ben herkesi.biliyorumYarına misafirim var gün boyu temizlik ikramlıkla uğraştım. Baya çok şey yazmışsınız :) Çok güzel fotolar paylaşmışsınız . Benimde eşimin kuzeni Doğum yaotı ve kadınlar kulübünü çok kullanıyor . Eğer merak Eden varsa özelden paylaşabilirim. Özge sen biliyorsun zaten :)
Biraz emip ağzından atıyoBenimki aç oldugunda emiyo ama kısa süre emiyo sık sık emmiyo.senin bebeğin açken emmiyo mu
Kader arkadaşıyız demekYarına misafirim var gün boyu temizlik ikramlıkla uğraştım. Baya çok şey yazmışsınız :) Çok güzel fotolar paylaşmışsınız . Benimde eşimin kuzeni Doğum yaotı ve kadınlar kulübünü çok kullanıyor . Eğer merak Eden varsa özelden paylaşabilirim. Özge sen biliyorsun zaten :)
Yaa ben kafasını yıkayamam diye cesaret edemiyorum eşim tutarken ben kafasını yıkıyorum kolay oluyo da tek de yıkamak istiyorum nqsıl yaptınİlk defa tek başıma yıkadım cemreyi çok büyük bi iş başarmış gibi hissediyorum kendimi
O kadar kolay ki bak bu akşam eşim evde olcak ben yıkarken o çeker foto atarım sana. En kolayı kafasını yıkamak ben tek daha kolay yıkadımYaa ben kafasını yıkayamam diye cesaret edemiyorum eşim tutarken ben kafasını yıkıyorum kolay oluyo da tek de yıkamak istiyorum nqsıl yaptın
Ben buraya instgram adresimi yazmıştım takip ediyoruz birbirimizi ordan biliyorum cağnım sen bana yazmadın kiKizlar merhaba dis problemi ve 4.atakla ugrasiyorum pek yazamiyorum isimler resimler paylasilmis bnde paylasmak isterdim ama görümcemler cok aktif isteyen olursa netten yazabilirimOzgebalaban11 herkesin ismini biliyorsun bni neden bilmiyorsun
Belki daha süte geçmemiştir emzirdiğindeKızlar merhaba
Kızlar dün cildiyle uzmanına meme çatlağım için gittim bana diprospan 1ml ampül yazdı. Bende hastanede hemen vurdurdum.. sonra netten baktım içinde kortizon varmış bebeği etkilermiş yan etkileri falan yazıyor okuduğumdan beri ağlıyorum ne olacak şimdi emzirdim de ne doktor ne eczacı birşey demedi şimdi ne olacak ya Allahım geceden uyumamışım ne olacak bilginiz varsa beni aydınlatın benim soracağım kimse yok doktor tanıdıklarınız varsa sorar mısınız
Çabam yok aslında ne yapabılırımki . Eline eldiven geçirdim eldıvenı emıyor sırılsıklam oluyor bakalım bıtek gecelerı eldıven takıcam tam ellerını keşfetme zamanı cunkuKuZum öyle deme eğer bütün çabana rağmen emerse yapacak bişey yok öyle kendini iyi hissediyor demekki
SormaKader arkadaşıyız demek
Evet , aynenAy evet ben herkesi.biliyorum
Canım bende bi hap kullanmak zorunda kalmıştım kendi doktoruma sordum . Prospektüsşnde 8 saat emzirmemeli yazıyordu , doktorum 24 saat emzirme sütünü sağ at dedi . Bende buzlukta sütüm vardı ondan verdim yetmedi mama kullanmıyorum diye 200 ml lik sıvı mamalardan aldım ondan verdim. Doktorunu bir ara sor canım ona göre hareket et bence..Kızlar merhaba
Kızlar dün cildiyle uzmanına meme çatlağım için gittim bana diprospan 1ml ampül yazdı. Bende hastanede hemen vurdurdum.. sonra netten baktım içinde kortizon varmış bebeği etkilermiş yan etkileri falan yazıyor okuduğumdan beri ağlıyorum ne olacak şimdi emzirdim de ne doktor ne eczacı birşey demedi şimdi ne olacak ya Allahım geceden uyumamışım ne olacak bilginiz varsa beni aydınlatın benim soracağım kimse yok doktor tanıdıklarınız varsa sorar mısınız
Burnunu sık canım içirirken yutar hemen. Ağlamasına aldırış etme içmesi gerekiyor çünkü. Şifa olsun İnşaAllahKizlar bizim kusmamiz vardı. Şurubunun birisini içmek istemiyor. Agzindangeri çıkarıyor biraz bekletip. Hatta içti sanıyoruz, bizi kandırıyor geri çıkarıyor sonra. Iki kere düzgün içti. Onları da damla damla vermiştim. Bu akşam yine damla damla verdim. Damlayı bitirmeden yenisini vermedim. Babasıyla konuştuk, değişik hareketler yapıp ilgisini çektik her zamanki gibi ama tam sonuna geldik, hepsini fışkırır tarzda kustu. Damlayı verince 15-20 saniye ağzında bekletip öğürüyordu. En sonunda çıkarttı. Ne yapacagimi şaşırdım. Böyle iyileşir mıicirmesem mı diye düşünmeye başladım. Şurubu içermeyince kusmuyo. Kokusuna ben bile tahammül edemiyorum çok çirkin.
Bana da kadın Doğum iki tane fitil verdi. Birinde emzirme dönemi kullanılmıyor çocuğu üç gün sütten kesmeli yazmış. Doktora ulaşamadım ama eczanelere sordum iki üç kişiye. Doktora emzirdiğini söylediyse sıkıntı olmaz dediler ben de kullandım. Meme çatlağı için gitmişsin zaten söylemişsindir emzirdiğini bir şey olacağını sanmıyorum. Bazı ilaçlar kendisini garantiye almak için öyle yazarmışKızlar merhaba
Ya gazı var ya da ağrısıKızlar sütüm var ama bebeğim dogru düzgün emmiyor.emerkende savasıyor resmen.oyüzden bu ay kilo alımı da az oldu.ne yapacam hiç bilmiyorum
Kaç aylık kaç kg canım. MaşaAllah miniklerimizin ennnn tatlı zamanları ballı lokmalarBen de 3 hafta sonra 30 yaşında oluyorum kızlar, eşim de 35 olacak :) bu da minik çirkin oğlum
Aglamiyo ki canım. Boğazında gargara yapar gibi oynatıp duruyor sonra boğulacak gibi oluyor öyle yutuyor. Tam bitecekkende aynı şeyi yapıyor ve cikariveriyor hepsini. Bazen de yutmuş gibi yapıyor, ağzını açıp bakıyorum damlalar hala ağzındaBurnunu sık canım içirirken yutar hemen. Ağlamasına aldırış etme içmesi gerekiyor çünkü. Şifa olsun İnşaAllah
ayy sende mi yurt dışındasın =) hangi ülke?Kizlar sizlerede minnoslarinizada masAllah. Istanbul bulusmasi olursa haber verin banada. Gerci bn yurtdışında yasiyorum ama ailem ist de cok sk geliorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?