2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar oglum ateslendi burnu tikali. Cok üzgünüm ates dusurucu verdim bugun de atesi dusmezse dr.a goturcem canim sıkkin ya.
Çok geçmiş olsun canım
Sabah sabah 100 liralık saç bandı aldım senin yüzünden
Aaa ben kaçırmışım bu mesajı hemen bakiyim
Bide birşey sorucam oyuncak almıştınız siz sanırım gelenler nasıl oluyor yani diş görünüşten ziyade kullanılan malzeme boya falan sonuçta sürekli ağızlarına sokuyorlar ben o yüzden pek güvenemedim. Tanınmış markalı şeyler varsa onlarida ben bulamadım.

Memen çok yıpranmış dedi 2 karışım verdi geceli gündüzlü inşAllah birşey olmaz sen böyle diyince biraz ağlamam durdu

Markalı şeyler yok canm. İlerde ağzına sokma durumu olacak tabii. Ben hepsini yıkıyorum bebe deterjanıyla.

İşte ben yaptım geldim emzirdim 2 3 kere yan etkisi olsa doktor derdi diyorum

Cnm nasil anladin dis oldugunu
Aslinda 2 haftadir ne bulsa agzina getirmeye calisiodu emzigini emmek yerinw isiriyordu bni isiriyordu ben yok canim erken dedm snra gecen gece ateslendi bayagi kafasi cok yanio vicutta pek bsey yoktu bnde babada hastydik dedik eyw kiza gecti hastaligimiz snra atesi dusurup doktora goturduk doktoe bey bakti bogazda ciger de bsey yok dislere bakti dedi disler baslamis kucuk hanimda boyle iste

Bende bir bakim dislerine ya salya falanda cok bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…