- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #54.681
canim ayak topuklarina altina limon sür corabini limonla islat corabi tak ayagina en etkili yontem ve uzerini bi kat inceltDun burnu tikaliydi aksaminada atesi oldu
Biz hiç atak yaşamadık canm:) her günü aynı sakinlikte. Uykusu falan doğduğundan bu yana düzenli maşallah.Evet canim 15 kasimda dogum yaptim insallah cikar hem atak hem dis cok zorlanioruz suan snn kızın 4.atagi nasil geçiriyor
Geçmiş olsun canım ya inşallah geçer belki diştir dişte ishal ateş grip yapıyorKizlar oglum ateslendi burnu tikali. Cok üzgünüm ates dusurucu verdim bugun de atesi dusmezse dr.a goturcem canim sıkkin ya.
çok geçmiş olsun canımKizlar oglum ateslendi burnu tikali. Cok üzgünüm ates dusurucu verdim bugun de atesi dusmezse dr.a goturcem canim sıkkin ya.
Kibristayim canimyurt dısinda nerdesin canim
Ay sağol canım tamam o zaman merakla bekliyorumO kadar kolay ki bak bu akşam eşim evde olcak ben yıkarken o çeker foto atarım sana. En kolayı kafasını yıkamak ben tek daha kolay yıkadım
Çok geçmiş olsun canımKizlar oglum ateslendi burnu tikali. Cok üzgünüm ates dusurucu verdim bugun de atesi dusmezse dr.a goturcem canim sıkkin ya.
Aaa ben kaçırmışım bu mesajı hemen bakiyimSabah sabah 100 liralık saç bandı aldım senin yüzünden
Memen çok yıpranmış dedi 2 karışım verdi geceli gündüzlü inşAllah birşey olmaz sen böyle diyince biraz ağlamam durduBana da kadın Doğum iki tane fitil verdi. Birinde emzirme dönemi kullanılmıyor çocuğu üç gün sütten kesmeli yazmış. Doktora ulaşamadım ama eczanelere sordum iki üç kişiye. Doktora emzirdiğini söylediyse sıkıntı olmaz dediler ben de kullandım. Meme çatlağı için gitmişsin zaten söylemişsindir emzirdiğini bir şey olacağını sanmıyorum. Bazı ilaçlar kendisini garantiye almak için öyle yazarmış
Markalı şeyler yok canm. İlerde ağzına sokma durumu olacak tabii. Ben hepsini yıkıyorum bebe deterjanıyla.Çok geçmiş olsun canım
Aaa ben kaçırmışım bu mesajı hemen bakiyim
Bide birşey sorucam oyuncak almıştınız siz sanırım gelenler nasıl oluyor yani diş görünüşten ziyade kullanılan malzeme boya falan sonuçta sürekli ağızlarına sokuyorlar ben o yüzden pek güvenemedim. Tanınmış markalı şeyler varsa onlarida ben bulamadım.
İşte ben yaptım geldim emzirdim 2 3 kere yan etkisi olsa doktor derdi diyorumCanım bende bi hap kullanmak zorunda kalmıştım kendi doktoruma sordum . Prospektüsşnde 8 saat emzirmemeli yazıyordu , doktorum 24 saat emzirme sütünü sağ at dedi . Bende buzlukta sütüm vardı ondan verdim yetmedi mama kullanmıyorum diye 200 ml lik sıvı mamalardan aldım ondan verdim. Doktorunu bir ara sor canım ona göre hareket et bence..
Ya 1 saate etki eder yazıyordu bilmiyorum ya işim Allah’a kalmışBelki daha süte geçmemiştir emzirdiğinde
Cnm nasil anladin dis oldugunu6 gun snra 4 aylik oluyoruz erken dis cikariyor malesef ve cok zorlanio ateslenio hep isima pesinde bide atak zamani yemio uyumuo cok zorgercekten
Ben yakinim canim kibristayim :)ayy sende mi yurt dışındasın =) hangi ülke?
Aslinda 2 haftadir ne bulsa agzina getirmeye calisiodu emzigini emmek yerinw isiriyordu bni isiriyordu ben yok canim erken dedm snra gecen gece ateslendi bayagi kafasi cok yanio vicutta pek bsey yoktu bnde babada hastydik dedik eyw kiza gecti hastaligimiz snra atesi dusurup doktora goturduk doktoe bey bakti bogazda ciger de bsey yok dislere bakti dedi disler baslamis kucuk hanimda boyle isteCnm nasil anladin dis oldugunu
masallah canim demekki ataklari kolay atlatio bizim 4.atagimiz hem dis hem ayak agir olduBiz hiç atak yaşamadık canm:) her günü aynı sakinlikte. Uykusu falan doğduğundan bu yana düzenli maşallah.
Bende bir bakim dislerine ya salya falanda cok bizdeAslinda 2 haftadir ne bulsa agzina getirmeye calisiodu emzigini emmek yerinw isiriyordu bni isiriyordu ben yok canim erken dedm snra gecen gece ateslendi bayagi kafasi cok yanio vicutta pek bsey yoktu bnde babada hastydik dedik eyw kiza gecti hastaligimiz snra atesi dusurup doktora goturduk doktoe bey bakti bogazda ciger de bsey yok dislere bakti dedi disler baslamis kucuk hanimda boyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?