- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.001
-6 miiiiiÇıktık ama bizim burda dışarısı -6 derece olduğu için kapalı alanlardaydıkgüneşi camlar ardından gördük ancak
Ooo ben herkese abla yazayım o zaman, kim diye bakmadanYa siz neden böyle diyorsunuz10 yaş var aramızda ablasın tabi tamam tamam demedim yıldızcım
Mecbur artık elimden geleni yapıcamAa öyle deme annesi sen yemesen de alıştır :)
O kadar imreniyorum kiii-6 miiiiibizim burası 23 derece bi haftadir
Allahım kolaylık versin canım. Doğrusu sen seviyormuşsun ama. Bebeğin de dayanıklı olur ne güzel. Ben hiç dayanamam. 10 derece bile çok soğuk geliyor. Tercih yaparken bile soğuk yerleri yazamıyorum, yaşayamam diye.O kadar imreniyorum kiiiçok severim memleketimi soğuğundan da hiç şikayetçi olmamıştım şimdiye kadar . Ama bebek olunca istediğim zaman çıkamayınca çok söylendim - bizim iyi halimiz birkaç yıl önce -50 olmuştu
Valla ben de yazın tatile gittiğimizde nerdeyse klimaya yapışık yaşıyorum hiç sıcağa gelemiyorumAllahım kolaylık versin canım. Doğrusu sen seviyormuşsun ama. Bebeğin de dayanıklı olur ne güzel. Ben hiç dayanamam. 10 derece bile çok soğuk geliyor. Tercih yaparken bile soğuk yerleri yazamıyorum, yaşayamam diye.
Kredi kartım banka kartı zaten 750 tl oluyor içinde sadece ama güvenilir yani eşimin kredi kartınıda çok kullandım 6 yıldır alışveriş yapıyorum iki kez istediğim ürün gelmedi paramda geri verilmedi problem yaşadım ama çok ucuz oluyor memnunum satıcıyı seçmek çok önemli altta müşteri yorumları var iyice bakmak lazımBen hic güvenemiyorum aliexpresse normal kredi kartiyla mi aliaveris yapiyorsunuz? Sorun oluyor mu? Degisim yapamiuorsundur guvenilir midir?
Valla şimdi anladımHahahah yeşil olanları yukarıda belirtilen aylarda tüketebilir. Kırmızı olanları yukarıda belirtilen aylarda tuketemez canım. Ben çok anlatmayı beceremem anladın mı??
Kapağında şekerlenme olana kadarKızlar calpol ateş düşürücü açıldıktan sonra kaç gün saklanıyor?
1ay canım. Etkisini yitiriyormuş bir aydan sonraKızlar calpol ateş düşürücü açıldıktan sonra kaç gün saklanıyor?
Yazın dayanılmayacak gibi oluyo canım haklisinValla ben de yazın tatile gittiğimizde nerdeyse klimaya yapışık yaşıyorum hiç sıcağa gelemiyorum
Kapağında şekerlenme olana kadar
1ay canım. Etkisini yitiriyormuş bir aydan sonra
Oğlumun doktoru hiç öyle bişey demedi aylarca kullanıyorum benŞimdi instagramda güncel anne(çocuk doktoru kendisi) paylaşmış ateş düşürücüler açıldıktan 15gun sonra etkisini kaybeder yazmış. Öyle şey mi olur ya ben gecem ay aşıdan sonra 1 cay kaşığı verdim çöp mü oldu simdi
Hoşgeldin canım Bazılarımız instagram da arkadaş olduk canım istersen beni ekle ben sana diğer arkadaşların adresini yollarımKızlar bugünkü mesajları okudum ama iki gündür girmiyorddum. Biri bana özet geçsin herkes iyi mi. Bir de siz birbirinizle mi tanıştınız resimler falan gördüm aralarda. Bakkkk ya kimse beni sormamış üzüldümmmmm. Topiğin en yaşlı üyesine hürmet sıfır
Arkadaşlarımın çocukları bana teyze diyo ben bile teyze oldumAbla yok abla yok ☺ Ben kendimi 25 hissediyorum zaten
Sen kaç yaşındaydınOoo ben herkese abla yazayım o zaman, kim diye bakmadanozge abla
Ya tecrübesiz yavru ceylanlara böyle yapmayınHayırlı olsun canım
Çok çok geçmiş olsun canım
Bende olmadım henüz yarın tam 3ayimiz bitiyor. Bizde mama destekli gidiyoruz. Son 1 aydır gündüzleri meme emmiyor sadece gece emiyor. Gece mama vermiyorum. Gündüz sagdiklarimda 200 ve 240ml arası degisiyor.
2 kiloyu kız için almadin herhaldesen varya sen 100gram bebe yicek gerisini özge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?