2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allahım kolaylık versin canım. Doğrusu sen seviyormuşsun ama. Bebeğin de dayanıklı olur ne güzel. Ben hiç dayanamam. 10 derece bile çok soğuk geliyor. Tercih yaparken bile soğuk yerleri yazamıyorum, yaşayamam diye.

Valla ben de yazın tatile gittiğimizde nerdeyse klimaya yapışık yaşıyorum hiç sıcağa gelemiyorum

Ben hic güvenemiyorum aliexpresse normal kredi kartiyla mi aliaveris yapiyorsunuz? Sorun oluyor mu? Degisim yapamiuorsundur guvenilir midir?
Kredi kartım banka kartı zaten 750 tl oluyor içinde sadece ama güvenilir yani eşimin kredi kartınıda çok kullandım 6 yıldır alışveriş yapıyorum iki kez istediğim ürün gelmedi paramda geri verilmedi problem yaşadım ama çok ucuz oluyor memnunum satıcıyı seçmek çok önemli altta müşteri yorumları var iyice bakmak lazım

Sıradaki kurban benim galiba ama aliexpress e güvenip te alamadım. Bir sürü şey beğendim. Ben mi bilemiyorum yoksa, bu kadar güzel bu kadar ucuz olması normal mi?? Kalitesiz mı yoksa. Valla anlayamadım. Ozgebalaban11 canım sen alıyordun değil mi oralardan bisiler

Oğlumun doktoru hiç öyle bişey demedi aylarca kullanıyorum ben

Hoşgeldin canım Bazılarımız instagram da arkadaş olduk canım istersen beni ekle ben sana diğer arkadaşların adresini yollarım

Ya tecrübesiz yavru ceylanlara böyle yapmayın. Ne bileyim ben ne kadar tüketcek kestiremedim hatta 3 kilo aldım bi ara Burda kabak tatlısı ünlü olmuştu ya ben o dönem kabak bulamadım çok özendim de 1 kilosuyla tatlı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…