- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.041
15 gün dedi doktorumuz.Kızlar calpol ateş düşürücü açıldıktan sonra kaç gün saklanıyor?
Oy maşallah sizeEki Görüntüle 2244287 Buda ben ve kuzularım32 yaşındayım Adım Derya aslen Diyarbakırlıyım Mersinde yaşıyorum.Burayı ve sizleri çok seviyorum
Yok canımMaşallah canım ben ilk bakışta 4 çocuğun var sandım. Seni ayırt edemedim çok genç gösteriyorsun çocuklar yıpratmamış seni valla
Bende öyle sandım maşallah canım size çok güzelsinizYok canımsağolasın canım bak bu çok iyi geldi moral oldu
Çok teşekkür ettikkBende öyle sandım maşallah canım size çok güzelsiniz ❤
3 ay 1 günlüktü yaptırdığımda 3 aralık doğumlu...2 aylıkken yapacaktım annemler gelemediği için 1 ay bekledi..düşünüyorsan tam zamanı çünkü oğlum yavaş yavaş dönmeye çalışıyor ve ben dönmeden sünnet ettirmenin süreci kolaylaştırdığını düşünüyorummerhaba ben de oğlumu sünnet yaptrmayo düşünüyorum 2.5 aylık sizin oğlunuz kac aylık?
Instagramin var mi cnm ordan takiplesiyoruzÇok teşekkür ettikk
bende kızlar sizi merak ediyorum çok azınız bilgi vermişsiniz oda resimsiz ben foto istiyorum hepinizden özele
valla ben çok rahatım ohhh misss vallaGeçenlerde sütüm azaldı kesilir gibi oldu adet olabileceğimi tahmin ettim ve olduda süt geri toparlanınca adet varla yok arası bişey oldu tuhaf?? İlk çocukta 6 ay ikinci çocukta 7 ay olmamıştı.ilkite kendinden gelmişti adet ikincide kendim olmak istemiştim doğum kontrol hapı ile olmuştum bu nasıl olacak acaba ??Ben olayım istiyorum olmayınca çok agresif biri oluyorum.Sizlerde durum nasıl??
Canim herkesi ozge kavusturdu :)Kızlar bugünkü mesajları okudum ama iki gündür girmiyorddum. Biri bana özet geçsin herkes iyi mi. Bir de siz birbirinizle mi tanıştınız resimler falan gördüm aralarda. Bakkkk ya kimse beni sormamış üzüldümmmmm. Topiğin en yaşlı üyesine hürmet sıfır
bizde de aynısı olmuştu ve göbeği düştükten sonra hala kanıyordu ve içinde parça kalmış onu yaktı doktorKızlar bi arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı. Bebeğinin göbeği düşmemiş üstüne koyduğu bezde hafif kanama görüyor sizce normal mi doktoruna yazmış daha cevap gelmemiş oda merak ediyor size sorayım dedim
Bizim gobegimizide yakmıştı doktor biraz deliği siyah kaldı banyo yaptırırken iyice sürtuyorum ama geçmedi sizde de siyahlık kaldımi acaba?bizde de aynısı olmuştu ve göbeği düştükten sonra hala kanıyordu ve içinde parça kalmış onu yaktı doktor
Canım bizde de kaldi o, bizimkisi de yakilmistiBizim gobegimizide yakmıştı doktor biraz deliği siyah kaldı banyo yaptırırken iyice sürtuyorum ama geçmedi sizde de siyahlık kaldımi acaba?
Yok canımyaa vardı kullanmıyorumInstagramin var mi cnm ordan takiplesiyoruz
valla ben çok rahatım ohhh misss vallahele ki yazı adet olmadan çıkarırsam daha ne olsun..bana hiç sıkıntı vermedi ve bakalım ne zaman olacak
VallaKaaaaaaaaç
evet canım kaldı ama hiç takıntılı değilim fazla da oynamak istemiyorum göbeği ile. bebek yağı veya zeytinyağı ile pamukla geçer ama benim o kadar vaktım yokBizim gobegimizide yakmıştı doktor biraz deliği siyah kaldı banyo yaptırırken iyice sürtuyorum ama geçmedi sizde de siyahlık kaldımi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?