- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.621
Kucağında emerken falan da mı uyuklamadı canım hiç?Kizlar, kızım sabah 8 de kalktı. O zamandan beri 5 dakika bile uyumadı. Hâlâ ayakta, hep ilgi istiyo. Konuşalım beraber gülelim istiyo. Keyfî yerinde, niye uyumaz ki bu kadar saat? Ben bile dayanamaz oldum
kusmaları geçtimi bebisinin cnmKizlar, kızım sabah 8 de kalktı. O zamandan beri 5 dakika bile uyumadı. Hâlâ ayakta, hep ilgi istiyo. Konuşalım beraber gülelim istiyo. Keyfî yerinde, niye uyumaz ki bu kadar saat? Ben bile dayanamaz oldum
Dün çok mı uuudu diyeceğim ama Yinede gün için de uyuması lazım .. bebişlerdeki enerji biz de yok yaKizlar, kızım sabah 8 de kalktı. O zamandan beri 5 dakika bile uyumadı. Hâlâ ayakta, hep ilgi istiyo. Konuşalım beraber gülelim istiyo. Keyfî yerinde, niye uyumaz ki bu kadar saat? Ben bile dayanamaz oldum
Ben hala pamuk kullanıyorum canım ıslak mendil e geçsem mi dedim bi an ama vazgeçtim bir süre daha pamukla sileceğim .Kızlar ıslak mendil ne kullanıyosunuz memnunmusunuz?
ben üni baby yenidoğan kullanıyorum epeycede stok yapmıştık memnunumKızlar ıslak mendil ne kullanıyosunuz memnunmusunuz?
Bizim stoklar tükendi bende onu kullanıyodum şimdi indirim yok hepside çok pahalı ne alsak diye araştırıyorumben üni baby yenidoğan kullanıyorum epeycede stok yapmıştık memnunum
geçenlerde e bebekte cok iyi indirim vardi ben ordan almstm tükenince devam etmek isterim dediğin gibi biraz pahalı amaBizim stoklar tükendi bende onu kullanıyodum şimdi indirim yok hepside çok pahalı ne alsak diye araştırıyorum
uni baby yeni doğan kullanıyorum canım kukusunun aralarını silerken yıkayıp öyle siliyorum hassas yer çünküBizim stoklar tükendi bende onu kullanıyodum şimdi indirim yok hepside çok pahalı ne alsak diye araştırıyorum
Aa ben yıkamıyodum altını yıkayıp sonra mı siliyosununi baby yeni doğan kullanıyorum canım kukusunun aralarını silerken yıkayıp öyle siliyorum hassas yer çünkü
Evet bende çok korkuyorum düşünecek zamanımda kalmadı doktor bu hafta yapılması lazım dedi yaptırıcam ama korkuyorumA Angel-2018 rota yaptiracakmsn ben cok kararliydim yaptirmaya fakat isal ediyor dediler kafam karisti zaten bizim bebeler hep sulu yapiyor kakasini asiyida yaptirirsaak kotuye gider doye korkuyorum
Islak mendili yıkıyorum canım zaten herzaman o aralarını silmek iyi değil diye duydum doğal yapısı bozuluyor muş kaka yaptıkça siliyorumAa ben yıkamıyodum altını yıkayıp sonra mı siliyosun
kasılmalar düzenli olarak görülüyor ama normal dogum nasıldır sancısı nasıldır bilemiyorum benim ikiside sezeryanYa kızlar bebem 4 aylık olacak ama aklımda birşey kaldı benim Doğumum acil oldu plansız şeker yüzünden hastanede yatıyordum biraz yüksekti taburcu oldum tam odadan çıkıyorduk diyetisyen geldi eve gitmeden sana kahvaltı yollatıcam gitme dedi neyse kahvaltım geldi yiyorum devamlı toplanmalar olmaya başladı tam yiyorum tekrar yine nefesim kesiliyor ama sancı değil kasılma yani konuşurduk ya hep hamilelikte ondan 15 dk önce doktorum taburcu etmeden nst istedi bişey yoktu hepsi yarım saat içinde oldu hemşireyi çağırdım nst istedim sonuç böyleydi çok düzenliydi o hissettiğim ama sancı değildi yani bu ilaçla falan gitmezmiydi daha Doğuma nerdeyse 3 hafta vardı erken aldılar doktorum düzenli sancı dedi nst bu Doğumdan hemen önce çekilen sancı 60 a kadar çıktı sizin Doğumda sancınız kAçtı Eki Görüntüle 2245416
Islak mendilin saf su olandan değilmi neden yıkıyosun çok soru sordum ama eksik bişey yapıyosam düzeltmek için soruyorımIslak mendili yıkıyorum canım zaten herzaman o aralarını silmek iyi değil diye duydum doğal yapısı bozuluyor muş kaka yaptıkça siliyorum
valla bende öyle safsu ve pamuk olduguicin direk temizliyorum yikamiyorumIslak mendilin saf su olandan değilmi neden yıkıyosun çok soru sordum ama eksik bişey yapıyosam düzeltmek için soruyorım
Sleepy yeni doğan aldım ben. Uni baby gibi kalitesi memnun kaldım. Evde pamuk kullanıyorum çok nadir ıslak mendil kullanıyorum ama memnunum canım. Uni baby çok pahalı:/Bizim stoklar tükendi bende onu kullanıyodum şimdi indirim yok hepside çok pahalı ne alsak diye araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?