2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aminn canim Allah yardimcin olsun insallah

olacaksin canim zamanla inslh merak etme herkes ayni olamaz zanla duzelecek inslh ben bile bebegime askla kavustum 3.olmasina ragmen cildiriyorum sevgiden ama cogu zaman ben bile mutsuzluk yasiyorum ne oluyo anlamiyorum bende
İnşallah valla artık gttikçe umutsuzlaşıyorum. Annemlerin yanında yine iyiyim ama eve gidip tek kalmaya başlayınc afakanlar basacak yine. Bakamadığımdan değil de bunalıyorum çok, ne yapsan kolunda bebek...ona da yansıymamaya çalışıyorum hep gülerek konuşuyorum seviyorum falan ama sahip olmak istediğim hayat bu değildi maalesef...

Aynen cnm çok erken keşke bir yaş olsaydı verirdim ben de çare arıyorum artık cnm

Tamam cnm çok teşekkür ederim

Bende bilmiyorum cnm ya olmadı alacam mecburen aç kalmasın diye

İnş kuZum inş eşim ikna olurda çıkarız evet haftalık hastaneye gitmek çok zor beterin beteri var buna da şükür sanırım oğlum soğuk almış burnu baya akmaya başladı hafif ateşte oldu halsizlikte başladı var mı birşey önereceğin nane kaynattım 4 5 çay kaşığı verdim

Saol cnm bende çok istiyorum inş taşınırız

Çok saol cnm benim valla ben de araştırıyorum bu neden tekrar eder diye 3 ten sonra araştırılıyormuş öyle demişti dr ama allerjik olma ihtimali de var tabi şuan soğukta aldı düşün geçen hafta tekrar etti diye bir sürü iğneler yedi şimdi de bu çıktı cigerde hafif var dedi dün geceki dr ama sanki artttı gibi hızlı hızlı alıyor nesef offf bi rahat etmedim valla sürekli hastaneler de açıyoruz gözümüzü şükür diyorum buna da ama bakıyorum ne güzel Bahar geldi herkes dışarda biz eve tıkılmış iyi olmayı bekliyoruz dışarı çıkmaya korkar oldum her çıktığım da başımıza işler geldi sanırım bu çocuk büyütme işini beceremiyorum olmuyor yanı koruyamıyorum çocuğu sürekli hasta allahım şifa versin yavrularımıza

Canım ama diyette kaçak olmaması lazım cilt tepkisi oluyorsa. Kanda çıkmadı bizim deri testi için de gün aldık ama yaptırmakta kararsızım. Sen hiç iyi bir alerji doktoruna gittin mi ?
Yok cnm ya gitmedim sadece çocuk dr demişti allerjisi var diye kesmişti 10 gün sonra anlaşılmıştı çünkü döküntüler azalmıştı ben kesince gitmeyi istiyorum artık bakılsın bu nedir ya bir geçmedi gitti sürekli tekrar ediyor allerjisi varsa bir şeye toza dumana parfüme deterjana ona göre koruyalım çocuğu tamam ben herşeyi yapıyorum ama yine oluyor yine oluyor yoruldum ben de oğlum yazık sürekli ilaçlar yiyiyor ve ben hiç bir şey yapamıyorum elim mahkum az büyüse ilaç yerine tedaviler denerim belki işe yarar nane 2 damla limon kaynattım verdim burnu akıyor sürekli hapşırıyor dolu göğsü inş sadece akıntıdaydır dün gece dr cigerde az hırıltı var dedi umarım çoğalmaz be olur dua edin yavruma iyi olsun artık çok üzülüyorum

Canım tadı iğrenç maalesef ben bile kokusuna dayanamıyorum alışamadım hala ama alerjisi senin kesin var görünüyor yani yarı hidrolize bile olmaz ki . Raporla hiç para ödemedik .
Siz test edip ondan sonra mı rapor çıkardınız ? Ben sordum dr birşey demedi geçiştirdi çünkü

Aynen öyle yerine koyduğum an deliriyo herşeyi denedim ama yok sırtım falan kalmadı zaten artık geceden beri.atak döneminde diye düşünüyorum
Mormeneksem birde yatırırkene küçük yastık mı koysanız karnına? acaba bebekleriniz o emme de anne karnı baskı sıcağı mı istiyorlar ki? ben eltimin kızını bakarken öyle yapmıştım ve uyumayan diyen eltim çocuk uyudu o şekilde. deneyin sizde isterseniz

Cnm allah razı olsun çok saol İnan elimden geleni yapıyorum temizliyorum sürekli değişiyorum havalandırıyorum günde belki 7 kez parfüm sigara yok yumuşatıcı bıraktım hatta kimyasal ne varsa kullanmamaya çalışıyorum perdeleri yıkadım benim de Bahar aylarında hapşırmam olur allerji mi bilmiyorum oğlum kesin alerjik buna artık inanıyorum üstüne soğukta alınca tamamen tıkanıyor yoksa bir sürü bebek grip soğuk algınlığı geçiriyor neden onların da ciğere inmiyor demekki tamamen allerjik bir durum bi kere kaptı o pis virüsü gitmek bilmedi yavrumdan en iyisi bir allerji dr götürmek ama dr hep çok erken yaptıran da çıkmaz diyorlar nasıl olacak 2 yaş öncesi yanıltıcı diyorlar sen kaç yaşındayken yaptırdın o testi ?

Denerim canim valla herseyi deniyorum artik. Yatirdigimiz yer de sicak olmaliymis onun icin altina sicak pazen battaniye de serdim yok koydugum gibi uyandi. Bakalim insallah gecici bir donemdir.

Çok geçmiş olsun canım, kuzucuğunun yakasını bırakmadı şu illet hastalık havalar ısınsa rahatlarsınız, şimdi tam mevsim geçişi alerjik hastalıkları çok tetikliyor. Doktor anne sütüne devam diyor ısrarla da kilo kaybı varsa toparlanması lazım ama, siz en iyisi mama için rapor çıkartın canım ne olur ne olmaz, tadı için bebek alışıncaya kadar içine vanilya şurubu katılıyor sanırım, Lalekiran bilir.

H haticeci0606 cok cok grcmis olsun cnm Rabbim bebislerimize saglik sihhat versin
bizim de kalca usg miz var bu cumartesi insallah gelism geriliigi son bulmustur da yavrum 3 bezden kurtulur bi rahatlar yaza girmeden gecmezse kalcasi icin bi alet var onu takiyolar insallh gerek kalmaz
Rabbim beterinden korusum cnm dermansiz dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…