- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #55.581
Dün çalışmaya başladım ben de. Bir haftadır da prova yapıyoruz aynı iş saatlerinde çıkıp gidiyorum evden annem bakıyor.sen de mi çalışıyorsun canım?
Anladım canm hayırlı olsun. Prova olayı çok iyiymiş :)Dün çalışmaya başladım ben de. Bir haftadır da prova yapıyoruz aynı iş saatlerinde çıkıp gidiyorum evden annem bakıyor.
ya bana da link verin yada adını söyleyin videonun çok merak ettim :)
Dogru canim anneler olmasa cok zor isimiz. Ama uzulme onlar da yorulsalar da askla bakiyorlardir torunlarinaya yazıkzaten anneme çok üzülüyorum. Nedir bu anneanne babaannelerin torunlardan çektikleri
Aminn canim Allah yardimcin olsun insallahAllah razı olsun cnm ben de bir oh desem artık diyorum yalnız olmak çok daha zor hem geçmeyen inatçi bir hastalıkla uğraşıyorum hem yalnızım tek başıma hep korkuyorum birşey olur mu diye eşim çok geç çıkıyor işten yazı bekliyorum Bahar geldi umarım bizlere de Bahar gelir mikroplardan kurtulur yavrularımız
İnşallah valla artık gttikçe umutsuzlaşıyorum. Annemlerin yanında yine iyiyim ama eve gidip tek kalmaya başlayınc afakanlar basacak yine. Bakamadığımdan değil de bunalıyorum çok, ne yapsan kolunda bebek...ona da yansıymamaya çalışıyorum hep gülerek konuşuyorum seviyorum falan ama sahip olmak istediğim hayat bu değildi maalesef...olacaksin canim zamanla inslh merak etme herkes ayni olamaz zanla duzelecek inslh ben bile bebegime askla kavustum 3.olmasina ragmen cildiriyorum sevgiden ama cogu zaman ben bile mutsuzluk yasiyorum ne oluyo anlamiyorum bende
Aynen cnm çok erken keşke bir yaş olsaydı verirdim ben de çare arıyorum artık cnmBıldırcın yumurtası bebek için çok ağır canım Allah korusun oğluma 2 yaşında vermeye başladım bir bıldırcın 4 yumurta kadar haftada 2 kez veriyordum çok öksürük varsa gün aşırı veriyordum keçiboynuzu pekmezi de iyi geliyor ama verilmez işte ya
Tamam cnm çok teşekkür ederimHavuç patates le başla canım yoğurt ve süt olmayan tarhana var makarnavitma sayfasından al tarhana içir bunlara alışınca meyveye başla muz yedir elma armut havuç ve patatese alerji çıkmazsa ikisini birleştir çorba yap instagram da şu sayfayı takip et sana yoldaş olur
Bende bilmiyorum cnm ya olmadı alacam mecburen aç kalmasın diyeevet bu özel mamaların tadı çok kötü oluyormuş ama içine bir meyve şurubu koyuyordu biri kimdi burada mıydı yoksa başka biryerde mi okudum hatırlayamadım. hatta starbuckstan falan alınıyormuş. ne kadar sağlıklı bilmiyorum o da.
İnş kuZum inş eşim ikna olurda çıkarız evet haftalık hastaneye gitmek çok zor beterin beteri var buna da şükür sanırım oğlum soğuk almış burnu baya akmaya başladı hafif ateşte oldu halsizlikte başladı var mı birşey önereceğin nane kaynattım 4 5 çay kaşığı verdimCnm cok iyi anliyorum seni buyuk kizim surekli hasta olur bende onla ugrasirim onunda alerjik bunyesi var biliyosun bebegimde hastalandi yeni toparliyo hastane hastane gezmek ne demek cocugunun gozunun onunde hastalik cekmesi nasil cok iyi biliyorum o yuzden de senin o evden cikman sart cnm pahali eve bakma yine butcene uygun ev bak surekli ilanlarda olsun gozun belki bebeginin sansina denk gelir be cnm.
Saol cnm bende çok istiyorum inş taşınırızH haticeci0606 canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin yavruna
Benim oturdugum evde de duvarlar küflenmişti evin havası çok kötüydü ooglumda bronşit oldu hastaydı bizde buhar makinasıyla ventolin falan çok kullandık sonra evi taşıdık şuan oglum çok iyi maşallah hiçbirşey kullanmıyoruz hemen etki etti evi taşımak
Çok saol cnm benim valla ben de araştırıyorum bu neden tekrar eder diye 3 ten sonra araştırılıyormuş öyle demişti dr ama allerjik olma ihtimali de var tabi şuan soğukta aldı düşün geçen hafta tekrar etti diye bir sürü iğneler yedi şimdi de bu çıktı cigerde hafif var dedi dün geceki dr ama sanki artttı gibi hızlı hızlı alıyor nesef offf bi rahat etmedim valla sürekli hastaneler de açıyoruz gözümüzü şükür diyorum buna da ama bakıyorum ne güzel Bahar geldi herkes dışarda biz eve tıkılmış iyi olmayı bekliyoruz dışarı çıkmaya korkar oldum her çıktığım da başımıza işler geldi sanırım bu çocuk büyütme işini beceremiyorum olmuyor yanı koruyamıyorum çocuğu sürekli hasta allahım şifa versin yavrularımızacol gecmis olsun canim cok uzuluyorum cok minikken hastalandi benim ortanca kizimda suan 9 yasinda oda 5 ay civariydi bronsiolit olmaya basladi derken bronsit astim oldu bizde hep hava ile buyuttuk makine aldik eve hap acillerdeydik cocugun o durumunu gormek insani mahvediyo sut alerjisi oldugunu nr guzel anladiniz erkenden bize kimse oyle bise dememisti ve egzamalatida vardi bacizane tavsiyem cocuk drlari ile vakit kaybetme cocuk alerji druna gotur ben 7 yasinda ogrendim oyle bi bolumu ve cok memnun kaldim keske bastan goturseydim allahima bin sukur verdigi tedaviye uyduk 1 yilda 1 kere oldu iki senedir olmuyodu gecen oksurmeye basladi oksurmeye baslayinca 4 gunlik bi tedavi uyguluyoruz duzeliyor canim bizimki si toz alerjisi burda esyali eve tasiniyoruz mecbur hali vardi bide bebek olinca hergun supurup silemedim oksurmeye basladi bebek bile okuruyodu col fena tatilden dolayi drlar da kapali idi benimde alerjim var bende cok fena oldum hemen halilari kaldirdik odalari dip kose supurduk cok sukur dr suz ilqcsiz gecti rutubet bas dusman benim arkadasta senin gibi mecbur oturuyor evinde rutubetli iki cocuguda surekli hasta bence en kisa zamanda bi alerji druna gotur bide sut alerjisi varsa yuzde 50 lik sut bile dokunur keci sutulu mamalardan kullansan diycem ama onlarda da az da olsa olabiliyormus inek sutu bi arastir istersen tekrar gecmis olsun
Yok cnm ya gitmedim sadece çocuk dr demişti allerjisi var diye kesmişti 10 gün sonra anlaşılmıştı çünkü döküntüler azalmıştı ben kesince gitmeyi istiyorum artık bakılsın bu nedir ya bir geçmedi gitti sürekli tekrar ediyor allerjisi varsa bir şeye toza dumana parfüme deterjana ona göre koruyalım çocuğu tamam ben herşeyi yapıyorum ama yine oluyor yine oluyor yoruldum ben de oğlum yazık sürekli ilaçlar yiyiyor ve ben hiç bir şey yapamıyorum elim mahkum az büyüse ilaç yerine tedaviler denerim belki işe yarar nane 2 damla limon kaynattım verdim burnu akıyor sürekli hapşırıyor dolu göğsü inş sadece akıntıdaydır dün gece dr cigerde az hırıltı var dedi umarım çoğalmaz be olur dua edin yavruma iyi olsun artık çok üzülüyorumCanım ama diyette kaçak olmaması lazım cilt tepkisi oluyorsa. Kanda çıkmadı bizim deri testi için de gün aldık ama yaptırmakta kararsızım. Sen hiç iyi bir alerji doktoruna gittin mi ?
Siz test edip ondan sonra mı rapor çıkardınız ? Ben sordum dr birşey demedi geçiştirdi çünküCanım tadı iğrenç maalesef ben bile kokusuna dayanamıyorum alışamadım hala ama alerjisi senin kesin var görünüyor yani yarı hidrolize bile olmaz ki . Raporla hiç para ödemedik .
Allah razı olsun cnmAminn canim Allah yardimcin olsun insallah
Aynen öyle yerine koyduğum an deliriyo herşeyi denedim ama yok sırtım falan kalmadı zaten artık geceden beri.atak döneminde diye düşünüyorum
Cnm allah razı olsun çok saol İnan elimden geleni yapıyorum temizliyorum sürekli değişiyorum havalandırıyorum günde belki 7 kez parfüm sigara yok yumuşatıcı bıraktım hatta kimyasal ne varsa kullanmamaya çalışıyorum perdeleri yıkadım benim de Bahar aylarında hapşırmam olur allerji mi bilmiyorum oğlum kesin alerjik buna artık inanıyorum üstüne soğukta alınca tamamen tıkanıyor yoksa bir sürü bebek grip soğuk algınlığı geçiriyor neden onların da ciğere inmiyor demekki tamamen allerjik bir durum bi kere kaptı o pis virüsü gitmek bilmedi yavrumdan en iyisi bir allerji dr götürmek ama dr hep çok erken yaptıran da çıkmaz diyorlar nasıl olacak 2 yaş öncesi yanıltıcı diyorlar sen kaç yaşındayken yaptırdın o testi ?Ben sizi takip ediyorum çok üzülüyorum rabbim tez zamanda şifa versin yavruna inşallah benim büyük kızımda astım bronşit arkadaşların dediği gibi çocuk doktorunda zaman kaybetmeyin. Bizde doktor doktor gezdik bana evde asla sigara içilmeyecek bizim babamız sigara içerdi ama içti kıyafeti bile komple değişir öyle girerdi bebeğin yanına antibakteriyel hali aldırdı doktor perdeler 15 günde bir yıkanacak evi sulu supurgeyle supür ceksin dedi parfüm yumuşatıcı kesinlikle yasak rutubetli sobalı ev olmuycak dedi harnut pekmezi ver dedi şimdi 8 yaşında iki top oynasa tikanıyor bide polen zamanı çok hasta oluyor saloncakta salladım 6 yaşındaydı ertesi gün hastanede yattı çok zor allah kolaylık versin tez zamanda iyileşirsin iz inşallah
Denerim canim valla herseyi deniyorum artik. Yatirdigimiz yer de sicak olmaliymis onun icin altina sicak pazen battaniye de serdim yok koydugum gibi uyandi. Bakalim insallah gecici bir donemdir.Mormeneksem birde yatırırkene küçük yastık mı koysanız karnına? acaba bebekleriniz o emme de anne karnı baskı sıcağı mı istiyorlar ki? ben eltimin kızını bakarken öyle yapmıştım ve uyumayan diyen eltim çocuk uyudu o şekilde. deneyin sizde isterseniz
Saol cnm dr söylerim mama için şimdilik anne sütüne devam edin ısrarla dedi ama yavrum açaptamil hd mi neydi onu alın dedi %50 inek sütü varmış sordum 110 tl çok pahallı önemli değil alalım desem benim oğlum normal mamayı bile zorla yiyen bir bebekti tadını beğenmesezse yemez en iyisi o raporu çıkarmak
insallah cnm cok gecmis olsunEvet canm uyusturamaz da bir islem yapmak icin buyuk ihtimal:/ insallah agrim gecer de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?